21.11.2024 23:15
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: Здравейте!  (Прочетена 23646 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #45 -: 01.08.2005 16:18 »

Цитат на: "Odin"
Влад, надявам се някои от майсторите докато си почива да даде савет на място, защото ако не ми мине котка път се надявам на 13 август след обед да хващам пътя hip

Е, то ако има прогнозаза от 13ти нататък и ние се изстрелваме петък вечер, но ако НЕ духа и няма надежди  Shocked  Shocked  Very sad  Very sad  Very sad

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #46 -: 01.08.2005 18:28 »

Влад, надявам се някои от майсторите докато си почива да даде савет на място, защото ако не ми мине котка път се надявам на 13 август след обед да хващам пътя hip

Абе, да ти кажа, те майсторите нямат време да пишат, а едва ли им остава и да четат темите във форума. Ама ние сме насреща. Каквото знаем, ще го споделим
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #47 -: 01.08.2005 19:41 »

Цитат на: "vlad"

Абе, да ти кажа, те майсторите нямат време да пишат, а едва ли им остава и да четат темите във форума. Ама ние сме насреща. Каквото знаем, ще го споделим

Odin на майсторите можеш да разчиташ да ти покажат вирене на носа, а на момчетата като vlad, които със сигурност карат по-добре hip  може да разчиташ за съвет Wink  :P

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: