21.11.2024 14:11
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Каква маска?  (Прочетена 4591 пъти)
Kamin
Полъх
*
Публикации: 88

Enjoy your life

« -: 28.12.2007 15:37 »

С каква маска карате? и коя фирма предпочитате? Искам да си взема нова, щото не съм доволен от моята, стъкла запотяват се, интересува ме вашето мнение.
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #1 -: 28.12.2007 18:56 »

CARRERA RAPTOR - никакви оплаквания до момента Cool

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #2 -: 29.12.2007 18:46 »

Карера   - всичките са хубави има всякакви модели малко минуси е че плаката се
Carerra     сменя малко гадно , ако въобще се сменя. Трябва и да се провери и
               дали маската е годна за носене с каска. Дизайн както казах има адски
               много модели и всички те се предлагат в Бг. Дори има модели за хора
               с диоптри.Видимостта (ъгъл на виждане) зависи от маската (модела)
               да знаете, че Карера предлага мъжки детцки и дамски маски от което
               зависи и колко добре ще ви "пасне".

Анон      - това са маските на Burton аз карам с такава нямам оплаквания плаките
Anon         се сменят лесно (демек плака за дневно и нощно каране примерно)
                Дизайна ми харесва много , те са 5-и модела общо взето и всичките ми
                харесват. Няма разнообразие голямо но са доста изчистени, минус е
                че са скъпи и че нямат модел с диоптри.Витимоста в смсъл ъгъл на виждане
                е отличен почти несевиждат краищата на маската

ВонЗипер - До миналата година сравнително евтини(тази година са им надули доста
VonZipper   цените), Дизайна им е доста хубав като има около 5 различни модела
                 като всеки модел има към 5 различни типа цветова окраса. Удобни с много
                 добра видимост. Моделите нямат размер .

Оуклей   - Това са маските които винаги ще съжелявам че няма да успея да си закупя
Okley          Прекрасен дизайн , Ъгъла на видимост е да некажа панорамен, перфектно
                 пасват почти всички модели. Много голямизбор от модели,лесно сменяне
                 на плака. Единствения минус е че тези маски са адски скъпи поне за мойте
                 стандарти около 300 лв и нагоре. Моделите пасват на каски перфектно.

Цебе       - Това са едни от най разпространените маски на пазара, евтини с прост
Cebe           изчистен дизайн, ъгъла на видимост не е чак толкова добър поне според мен
                 има много модели,както по вид така и цветово, повечето са с двойни плаки,
                 сменяеми. Не всички модели са съвместими с каски.

Увекс       - Другия ветеран в бранша , предлагат голяма гама от маски които най-вече са
Uvex           разграничени от цента, има евтини с почти никакъв дизайн с единична плака
                 както и хупер ултра модерни маски съвместими с каски предлагани с повече
                 от една плака маски. Ъгъла на видимост е много добър.

Релакс     - Аз отскоро ги забелязах тези маски, адски ми харесаха , като цена и
Relax           дизайн , после реших да пробвам и се оказа, че предлагат абсолютно всички екстри
                 на по-скъпите маски и то на една страхотна цена. Ъгъла на видимост е
                 отличен , плаките са много хубави. Има голяма разновидност от модели .

За другие незнам. Да кажа при избор на маска гледам (понеже карам с каска), маската да
неми е повдигната от никаде , това значи да неми духа Wink, да имам колкото се може по-голям
ъгъл на виимост, да несе запотява(това значи да има достатъчно на брой отвори по маската,
плаката да не е някой екзотичен цвят който ще ми прави снега розов и всичко наоколо на
кръгчета Smile , разбирасе се гледам и дизайна цвета на маската и не на последно място цената,
маската подлежи на огоромен компромис тя не е най-важната част от екипровката и затова
може да се изчака със закупуването на хипер ултра мега яка маска за цената от 280 лв а може
да се закупи маска и за 60 лв която ще ви свърши същата работа Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Kamin
Полъх
*
Публикации: 88

Enjoy your life

« Отговор #3 -: 03.01.2008 11:15 »

Мерси много за толкова разбран отговор! bravoo
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: