За сБИРКАта в кратце:
Приземих се късно, но ме посрещна човек в костюм и захилен до уши + лек скиорски загар по лицето (червенината може и да е била от бирата, но нали не пия, не мога да знам причината, та избрах по-романтичния вариант-загар от ски)
Разпознавйки Фил, веднага ми светна че сигурно токущо е излезнал изпод масата на път за къщи
Пропуск, изпуснала съм го за секунди
След кратък комплимент от страна на Фил за променения ми имидж, се натъкнах на кутия "Мерси"(ей така леко позабравена седеше на един стол, а стола нещеш ли точно до мен, направо се спънах в него!) Лелеййй...ама грамаданска кутия бре, позачудих се чия ли е, а отговора не закъсня, именникът Тони веднага ме спечели за каузата(шоколадената
) с това "Мерси". Цяла вечер съм го благославяла, а съдържанието на кутията прогресивно намаляваше... (добре, че Юли не цъкаше коварни копромати)
На тази кратка но ползотворна откъм информация среща много вербални компромати се изсипаха
Това петъчно Лале, се оказа изключително благодатно откъм "матрЯл", уж никой и никого не е видял,но затова пък дебнал
и е така "без да иска" регистрирал компромат след компромат
Така например се оказа, че всеки е видял двамата бордисти дето кибичат под машинята за сняг в очакване на чаша- две от жълтата пенлива течност-елексир
, чак и Мага Захо се подлъгал от търпението на онези двамата, любопитството и залепналия език му замъглилии "всевиждащата кристална топпка" и без да му мисли много той се бухнал при чакащите и зачакал и той под машината блажено, въобще всички дружно замечтали и се отлепили от земята снежна в блянове... Докато траела прекрасната идилиая на тримата, една мацка небрежарка и идеалистка до мозъка на костите си при поредното пускане фиксирала трима въргалящи се в снега... И понеже тя била мацка, запазила самообладание, казала си че сигурно се въргалят понеже жаждата им се явила под формата на бирен мираж...и отминала
.
Едно не стана ясно от цялата история, дали Вен е бил в ролята на бирения бос (отговорен за кранчето), а също и докога онези са чакали под машината... Дали е потекло нещо...
Такива ми ти разни, от всичките герои само мацката изглежда като да е куул