01.11.2024 11:26
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Gokceada - 20-23_07_2005  (Прочетена 13420 пъти)
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« -: 27.07.2005 11:17 »

Докато измислим нещо с хостването на всички снимки (около 2GB!), ето няколко от тях (необработеним само с намален размер):
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 27.07.2005 11:39 »

Браво Ивчо hip
Снимките дори и намалени ли са 2GB Confused:
При мен има около 100МB свободни, ако успееш да ги събереш в този размер прати ми ги - ще ги публикувам.
Помня, че миналата година Галя и Нети ни правиха много такива снимки, но май си останаха някъде в архивите (само Тенко намаза), като най-сериозния от групата, кажи какво (колко) е нужно за да получим достъп и до тях Wink  hip

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Ivo
Вятърничав

« Отговор #2 -: 27.07.2005 13:00 »

Ами не - необработени са 2 GB, иначе може би ще се намалят до 300 - 400 MB. Проблема е не толкова със свободното място, а със свободното време - ама се надявам самите фотографи (Юли, Галя и Нети) като се върнат да ги оправят като за интернет и да ги качат в уеб-албум. Аз лично ще ги "натискам".  :D Има и много интересни изгледи от острова, фламингите (може би най-добрите снимки, които съм виждал досега), изгреви и залези...

А иначе, забележи колко голяма е вече групата на представителките на нежния пол ("девойки младша възраст" :P Wink ) на уиндсърф обществото!  Cool
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #3 -: 27.07.2005 14:19 »

Цитат на: "Юли"
Браво Ивчо hip
Помня, че миналата година Галя и Нети ни правиха много такива снимки, но май си останаха някъде в архивите (само Тенко намаза), като най-сериозния от групата, кажи какво (колко) е нужно за да получим достъп и до тях Wink  hip

Юли, има оферта. Комай, ще покрия условията. Нали си приятел.
Ама ти не ги ли получи миналата година Confused
Ша уредим въпроса...
vlad
Духовит
**

« Отговор #4 -: 27.07.2005 14:25 »

Цитат на: "Ivo"

А иначе, забележи колко голяма е вече групата на представителките на нежния пол ("девойки младша възраст" :P Wink ) на уиндсърф обществото!  Cool

Направо забележително :D  hip
Както се вижда това участие стимулира и мъжката половина на обществото  :o....

Абе за къде сме без тях, а Confused
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #5 -: 27.07.2005 15:37 »

Невероятни снимки -  гледах ги няколко пъти и се кефя максимално. Поздравления за жените - изглеждат невероятно на дъската :D
Ама как сте ги хванали тези невероятни моменти и толкова близо и кристално и....абе страхотни са Wink  :P  :D  hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
vlad
Духовит
**

« Отговор #6 -: 27.07.2005 17:28 »

Цитат на: Юли
Браво Ивчо hip
Снимките дори и намалени ли са 2GB Confused:
При мен има около 100МB свободни, ако успееш да ги събереш в този размер прати ми ги - ще ги публикувам.

Галя:
Юли, що се сърдиш, бре? Ти тогава кара навъъъъъътре в морето Sad, за разлика от Тенко и останалите, които позират (особено тази година). Мисля, че Стефи има по-добри попадения, докато те снимахме.
Ще кача две от моите... Cool
Ivo
Вятърничав

« Отговор #7 -: 27.07.2005 18:20 »

Цитат на: "Sunny"
...Ама как сте ги хванали тези невероятни моменти и толкова близо и кристално и....абе страхотни са Wink  :P  :D  hip

Ами необходимо е да са изпълнени три условия:
1. Добър фотограф (готов да кисне цял ден във водата Wink );
2. Добър фотоапарат с голям обектив Cool ;
3. Добри "позьори" със силно развит нарцисизъм, а такива има много из между нас :idea:  hip  hip
Юли
Администратор

« Отговор #8 -: 27.07.2005 21:30 »

Благодаря Галя hip , виж колко малко му трябва на човек hip
А карах навътре за да не ме гледате как не мога да карам Wink

Sunny
Администратор

« Отговор #9 -: 28.07.2005 06:30 »

Благодаря Галя hip , виж колко малко му трябва на човек hip
А карах навътре за да не ме гледате как не мога да карам Wink

Ех как искам и аз да не мога да карам така... Wink  :P  hip  Cool

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #10 -: 28.07.2005 06:33 »

Цитат на: "Ivo"
...Ама как сте ги хванали тези невероятни моменти и толкова близо и кристално и....абе страхотни са Wink  :P  :D  hip

Ами необходимо е да са изпълнени три условия:
1. Добър фотограф (готов да кисне цял ден във водата Wink );
2. Добър фотоапарат с голям обектив Cool ;
3. Добри "позьори" със силно развит нарцисизъм, а такива има много из между нас :idea:  hip  hip

...4. желание
Страшни сте и мноиго ме кефите всички..предполагам, че сте изкарали страхотно :D
Сега тайничко ще уча от снимките стойки на каране и разни елементи...всичко изглежда като по-учебник за доста напреднали. Ама браво на жените hip  :D  hip
Коко пак е правил показно Wink  :P
Ivo ти можеш ли го тоя номер с косата във водата? Wink  :P

Юли
Администратор

« Отговор #11 -: 28.07.2005 07:23 »

Оооооо ти нищо не знаеш, лично съм виждал Коко да кара с една ръка...

vlad
Духовит
**

« Отговор #12 -: 28.07.2005 08:19 »

Оооооо ти нищо не знаеш, лично съм виждал Коко да кара с една ръка...

Да ама не, за да се прави на интересен, а за да оправи косата си... защото след бодидраг му влиза в очите. Каквото и да прави, го прави на място...
Юли
Администратор

« Отговор #13 -: 29.07.2005 08:28 »

Иво страхотно си се справил с тази поредица снимки. Някакъв софтуер ли използваш за да стане като галерия или го правиш ръчно?

Ivo
Вятърничав

« Отговор #14 -: 29.07.2005 09:03 »

Иво страхотно си се справил с тази поредица снимки. Някакъв софтуер ли използваш за да стане като галерия или го правиш ръчно?

Ами, къде ти толкова време! Просто влез на сайта на който са сложени снимките, ъплоудваш (каква хубава българска думичка hip ) снимка  и те автоматично ти генерират тъмбнайловете и линковете (е вече прекалих :P ). Нали знаеш - питай мързеливия да те научи на акъл.  Cool
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: