Прогнозата беше доста вяла, но се реших да открия сезона и към 13.00 бях на язовира. Времето беше доста топло (около 22 градуса), вятър почти нямаше. Твърдо решен да се намокря в студената вода, обякох два неопрена от шубе да не замръзна насред язовира
един къс и един дълъг. Също така бях много нетърпелив да видя дали ремонтираното ми изцяло платно (смениха му всичките прозорци) е запазило геометрията и ще е "ок" за каране с него. На първата снимка ... суха тренировка
платното наистина е като ново, благодаря на момчетата, не знам дали е редно да кажа къде ми го ремонтираха, ако не е в разрез с правилата на форума ще кажа къде. На втората снимка ... не знам защо ми е толкова изстрадала физиономията, може би заради студената вода
Снимка 3 ... "возене" и чакане на вятър. Като цяло до към 15.00 времето беше топло и успях да направя няколко глисирания. Докато бях във водата забелязах един автомобил със сърф, който се отби за кратко до хората които бяха с мен. След като излязох разбрах, че е обяснил къде духа на язовира и че е карал с 9.0кв. днес и, че все още водата е студена. Около 16.30 задуха много силно на брега, взе да става и студено, помислих че вътре е по-добре, но се изненадах когато установих, че на 50м навътре нямаше никакъв вятър, за сметка на това имаше доста голяма вълна и прибирането беше на мускули. Все пак съм щастлив, че открих сезона, макар и не толкова успешно. Не бях капо напълно, защото имаше барбекю и весела компания
Доволната ми физиономия може да се забележи на последната снимка
П.П. Благодаря на фотографа (Мъпси), който търпеливо регистрираше всяко събитие