21.11.2024 22:47
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Моля помогнете !  (Прочетена 3004 пъти)
artoma
Полъх
*
Публикации: 7

« -: 14.04.2008 20:04 »

Здравейте

Може би е малко рано, но... имам следният логистичен проблем, на 11май един човек трябва да се прибера в България от острова, дата е доста важна защото въпросното лице е вързано с полет от София на 12-ти май...

Много моля, ако някой ще се пребира на тази дата (това е неделя за това съм оптмист, че ще има някой)  и има възможност да прибера човека да ми драсне тук или на artoma@gmail.com... Човека, ще бъде с минимално количество багаж най-много една малка чанта и гащите на гъза си Smile - няма да носи екипировка
Няма нужда да казвам, че ще  сподели разходите за гориво и таксите по пътя!

Предварително благодаря на всеки отзовал се на молбата ми  \0//
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 15.04.2008 07:20 »

Добре дошъл във форума artoma hi
Обикновенно всичко се решава в последния момент... До кога най-късно ти трябва потвърждение?

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #2 -: 15.04.2008 14:21 »

Трябва да предвидиш и вариант, в който духа силен вятър и няма ферибот и няма прибиране. Едва ли ще се случи, но оттам трябва да следиш прогнозите и видиш ли че около тази дата се вдига на 18-20, значи последния възможен ден преди тези стойност използвай за прибиране. При стойности над 18 (възела, но те там стават метри) спират ферибота заради големите вълни.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
artoma
Полъх
*

« Отговор #3 -: 15.04.2008 15:04 »

Добре дошъл във форума artoma hi
Обикновенно всичко се решава в последния момент... До кога най-късно ти трябва потвърждение?
Добре заварили Smile
Ами не е спешно, но колкото по-рано толкова по-добре... По принцип заминаваме на 6-ти май и агента трябва да се прибере към 11-12 най-късно.
Но ще трябва да се съобразим и с фактора време, не се бях сетил за релацаията между силен вятър-->вълни-->ферибот - ще го имам предвид Smile
Чух, че имало и вариант с автобус до Одрин и после към България, но незнам подробности, ако някой знае......
Разбира се по-добрия вариант е да се натовари при някой, но ако няма ше се метне на автобус...
artoma
Полъх
*

« Отговор #4 -: 21.04.2008 12:38 »

Промяна в плана Smile Да има някой навитак да вземе човека с малко багаж на 2-3-ти май за острова Smile
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: