22.11.2024 19:13
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: ЕДНО МАЛКО ЕСЕ ЗА ОСТРОВА -;)) СЪРФ, СУПА И КОЗИ  (Прочетена 13197 пъти)
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« -: 13.05.2008 12:34 »

http://www.dnes.bg/article.php?id=51428

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #1 -: 13.05.2008 13:59 »

Виж го тоя сърфист в 10-ти кадър..., голям матерял - голямо каране :liar:
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #2 -: 13.05.2008 14:00 »

Съжалявам,че трябва да го кажа,но много се осра това място.
В буквалния смисъл също!!!
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #3 -: 13.05.2008 14:59 »

Съжалявам,че трябва да го кажа,но много се осра това място.
В буквалния смисъл също!!!

Със съжаление и аз се присъединявам към твоето мнение.... Sad

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #4 -: 13.05.2008 15:50 »

Ами извинявай,ама виж само заглавието...то направо обидно ми стана.
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #5 -: 13.05.2008 16:16 »

Доста крива работа,този разказ ме пренесе на родния к-г Смокиня -алкохол и безхаберие.Така скоро ще започнат и проблемите ни по границата с този необмислен трафик на алкохол,това че митничарите като видят кола със сърфове я пускат без проверки скоро май ще се обърне.Моля ви хора можете да се напивате и в милата ни родина(тя и без това за друго не става),ако не обичате сърфа за къв ви  е вятъра да ви бута чашите!

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
karata
Вятърничав
Публикации: 223

« Отговор #6 -: 13.05.2008 16:37 »

мда ...... напълно съм съгласен и аз...
успях сега в събота и неделя да отида , нямаше никой на "плаца" освен мен и Наско от Варна......  bravoo
сякаш се върнах 3-4 години назад когато за първи път попаднах на острова
всичко бе ОК , както си го знам , даже и покарах , бе направо се разцепих  Yes  Yes  Yes от кеФФФФФ.
Обаче , вече се носят легенди за тези сБирки по празниците !! и масово се говори за земи , хотели , пансиони....
така че пожелавам на всички съфорумци по-рядко съчетание на такива дълги почивки !  Shocked

Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #7 -: 13.05.2008 16:41 »

А и тия бали на Wave Spot-а - приличат на Бат Бойковите. Не искам да си мисля като ги напече лятото какво ще стане.
А и откровено казано, май по празниците става доста пренаселено.

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
emo
Отнесен от вихъра

« Отговор #8 -: 13.05.2008 17:05 »

Не бе,нямам нищо против хората,не съм темерут или отшелник...нека има хора,не ми пречи като има хора,даже е по-весело.
Ама да има наистина хора ,отишли заради това да карат или да се учат да карат... или там да се гмуркат или на федербал да играят.Кой каквото иска,ама не да се напиваме или напушваме безпаметно,да се слуша чалга или да се пекат СВИНСКИ пръжки под прозорците на хазяите ти....!!!
Иначе съм пределно наясно,че това е нормалното развитие,както стана с Алачати и този остров все повече ще се пополяризира,защото е наистина рай,но все пак да се спазват некви норми баси...
Пак казвам,не съм монах или залупеняк,но от простащина вече ми се гади!
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #9 -: 13.05.2008 18:12 »

Тъжна работа...
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #10 -: 13.05.2008 19:40 »

Тъжна работа...

Мда!Егати! taz taz
От 3 години особено осезателно се усещат курортистите, макар, че като духа як фронт дойдат попсуват и на 3тия ден си тръгнат и не повтарят... Миналата година дойдоха едни гъзета на палатка, а то духа та се нетрае  да се седи на брега хахаххааа (беше разпарящо) и като почнаха да псуват вятъра два дена само псувни, накрая се изнесоха....
Спасението е във вятъра, много ги дразни, а и да не се ходи по празници когато хората започват да се чудят къде да се дянат (понеже всички отиват нанякъде) taz taz taz

По празниците на Тарифа или в Гърция или някъде където шанса да плющи алкохол и чалга е минимален....

Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm Hmm

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #11 -: 14.05.2008 10:15 »

От тази статия направо ми се гади!!! През две изречения се споменава думата алкохол. Това като че ли е гид за алкохолици. tequillaСтига с тая простотия!!!
emos
Полъх
*
Публикации: 66

« Отговор #12 -: 14.05.2008 11:04 »

Както писа адаша, и аз сам на мнението че това място е прекрасно и с времето все повече ще се развива и пропорционално на това и хората ще се увеличават.Силно се надявам да идват хора който се занимават с спорт и туризъм  а не с пияници и простаци.Като пример мога да дам последното ми ходене по празниците, по пътя от градчето до чилик имаше хора който караха като чели са на магистрала.Да не дава господ да се случи нещо там.
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #13 -: 14.05.2008 11:24 »

Ами извинявай,ама виж само заглавието...то направо обидно ми стана.
Сериозно ли, на мен сякаш само заглавието ми хареса. Добре де, беше ми интересна гледната точка на обикновенните "сухоземни" посетили Острова, ама не ми се стори за тях това място да се е оказало толкова специално, колкото всъщност е...Може и да е заради "по-мътните спомени". Все още вярвам, че Островът не е за всеки, и че само който го заслужава ще се върне там, ако и веднъж вече да е попаднал случайно.  OK  

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #14 -: 14.05.2008 11:57 »

Хе-хе, за да разведрим малко темата: стана почти като в сериала "Изгубени" (Lost) - "Острова", "Другите" (the Оthers), "Мъглата", Юли в ролята на Джак, а Съни - на Кейт...  (:-pp)
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: