01.11.2024 09:29
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Бодидраг-как?  (Прочетена 5327 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 30.07.2005 20:35 »

Ако някой има снимки (собствени или от нета), стъпка по стъпка, моля да подаде насам информацията и да захрани нахъсаните ентусиасти :D  :D  :D  Shocked  Shocked  :D  :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #1 -: 31.07.2005 19:17 »

виж www.windsurfingmag.com - там има доста instruction, incl. flash

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
lukcheto
Off Line

« Отговор #2 -: 31.07.2005 20:17 »

Цитат на: "Ceco"

Цецо 10х! Намерих каквото ми трябваше :D

Ето и линк за интересуващите се:

http://www2.worldpub.net/downloads/flashtest/bodydrags.html

Обясненията са достъпни и уж всичко е ясно, но на мен ми изглежда прекалено лесно на този флаш за да е толкова лесно наистина  :D  :D  :D (каква тафталогия се получи хех!) hip  hip

И все пак, ако някой има какво да каже по-темата, очаквам включване  :D

Не мога да скрия, че се замислих "аджеба" защо девойките не правят боди драг, може би от страх да не им падне горнището на банския  :D но от друга страна кой ти кара само по бански костюм в днешно време и така въпросът остава отворен, както е неразрешен проблемът за кокошката или яйцето :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #3 -: 01.08.2005 10:12 »

Цитат на: "lukcheto"
Не мога да скрия, че се замислих "аджеба" защо девойките не правят боди драг, може би от страх да не им падне горнището на банския  :D

Много интересен поглед върху техниката на бодидрага. Дааа, задължително трябва да има фотографи там където "вие девойките" ще учите бодидраг! А после може да се появи и нова рубрика във форума: "Уйндсърф & еротика" с достъп само за мъжката половина!  Shocked  Shocked  Shocked  hip  hip  hip
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #4 -: 01.08.2005 11:22 »

Цитат на: "Ceco"

Цецо 10х! Намерих каквото ми трябваше :D

Ето и линк за интересуващите се:

http://www2.worldpub.net/downloads/flashtest/bodydrags.html

Обясненията са достъпни и уж всичко е ясно, но на мен ми изглежда прекалено лесно на този флаш за да е толкова лесно наистина  :D  :D  :D (каква тафталогия се получи хех!) hip  hip

И все пак, ако някой има какво да каже по-темата, очаквам включване  :D

Не мога да скрия, че се замислих "аджеба" защо девойките не правят боди драг, може би от страх да не им падне горнището на банския  :D но от друга страна кой ти кара само по бански костюм в днешно време и така въпросът остава отворен, както е неразрешен проблемът за кокошката или яйцето :D  :D  :D

Ми не е така - аз направих миналата година бодидраг абсолютно от неволя. Вятърът беше около 14м/с и аз се опитвах да правя воден старт от брега. В един момент ме емна някакъв порив и аз не могя да се кача на дъската, ама не пускам и гика, за да не ми отвее сърфа, че бяхме на гладкото и духа откъм брега и ме влачи на бодидраг Wink (за начинаещи Wink ) и ми свали долнището на банския...ама като не пускам така е Wink  :P  Cool

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #5 -: 01.08.2005 15:54 »

Аааааа никакво пускане hip  Wink  Shocked , слушайте Съни уважаеми дами иначе ще ви избяга сърфа (а той е по-скъп от банския) Twisted Evil Twisted Evil  Twisted Evil

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
lukcheto
Off Line

« Отговор #6 -: 01.08.2005 16:08 »

Цитат
Ми не е така - аз направих миналата година бодидраг абсолютно от неволя. Вятърът беше около 14м/с и аз се опитвах да правя воден старт от брега. В един момент ме емна някакъв порив и аз не могя да се кача на дъската, ама не пускам и гика, за да не ми отвее сърфа, че бяхме на гладкото и духа откъм брега и ме влачи на бодидраг Wink (за начинаещи Wink ) и ми свали долнището на банския...ама като не пускам така е Wink  :P  Cool

Хахаххааааа, Съни ОБЕЩАВАМ да не следвам твоя пример....хаххахаааа hip  hip  hip  то както си "носим" оператор и фотографи по тези събития (нали сме нарциси) наистина ще се сдобием с нова и доста странна за този форум рубрика hip  hip  hip  hip  hip  Аз зор като видя ПУСКАМ, пък после си плувам  :D  :D  

Добре де, то се е видяло, че драга ще се пробва някъде на по-скришно или със задължителна телова опаковка (т.нар. неопрен)  hip  hip  hip

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #7 -: 01.08.2005 19:49 »

Аз зор като видя ПУСКАМ, пък после си плувам  :D  :D  

Добре де, то се е видяло, че драга ще се пробва някъде на по-скришно или със задължителна телова опаковка (т.нар. неопрен)  hip  hip  hip

хахахаха...за разочарование на мъжете и липса на снимки в новата рубрика... Wink  Rolling Eyes  :P  hip  Cool Лукче направо им разби илюзиите

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line

« Отговор #8 -: 02.08.2005 18:15 »

Цитат на: "Sunny"
Аз зор като видя ПУСКАМ, пък после си плувам  :D  :D  

хахахаха...за разочарование на мъжете и липса на снимки в новата рубрика... Wink  Rolling Eyes  :P  hip  Cool Лукче направо им разби илюзиите

Съни, не ги жали  :D повечето си имат забавлението, като си се разхлаждат с боди драг, ние да му мислим дето ще го мъчим тепърва Smile

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #9 -: 03.08.2005 21:05 »