01.11.2024 14:35
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: От сряда на острова  (Прочетена 25806 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #45 -: 11.07.2008 21:52 »

С каравана, както и с палатка няма разлика в цените за къмпиране, за ферибота цените са тук http://www.gestasdenizulasim.com.tr/giris/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=68 мисля, че последната позиция е за каравана.

Има разлика в цените и то голяма. Каравана 20-30лири на вечер.  + 5лири за ток.

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #46 -: 13.07.2008 00:46 »

Каравана 20-30лири на вечер.  + 5лири за ток.
Това за къде е?

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #47 -: 14.07.2008 19:45 »

Здравейте и от мен. изкарахме още една фантастична седмица на острова. хванахме края на прогнозата 01.07. и покарахме яко два дни. след това умря и два дни пихме бира на плажа, но не се опраквам. в неделята духна малко и аз опънах 7.4-ката и направих няколкоко чертички в залива. нямам голям опит с платната, но този Loft го бях ригнал за силен вятър, пък той се оказа по-слаб. излязах поотпуснах нещата от тук от там и той взе, че хвръкна-не мой го удържа човек.  Yeee Yeee Yeee
абе с две думи беше СУПЕР.
и на отиване и на връщане минахме през Малко Търново, като на отиване минахме през Мичурин. пътят е направо УЖАСЕН. супер разбит и главата ти се развърта от завои. за това на връщане минахме през пътя за Бургас, който е доста по-човешки. накрая стигнахме до родното черноморие, където разбирасе нямаше вятър. та половихме рибка, попихме бира и трия четири работи  oops
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: