lukcheto
|
|
« -: 02.08.2005 11:35 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #1 -: 02.08.2005 12:11 » |
|
Аз имама един стар огромен парашут. Мпга да го предостава за събиране на вятър. Конфигурацията е следната: 4 - 6 човека хващат по едно важенце на парашута и започват да тичат с него докато го изпулнят с въздъх, след това с енергично движение изтласкват въздуха събран от площа на парашута като по този начин раздвижват въздушните маси намиращи се близо до земанат повърхност и по този начин създават вятър. Как го измислих само;-) Естетвено останалите в този момент изпълняват вокално-хореографска композиция с неизяснен произход. Резултата е гарантиран!!!
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
vlad
Духовит
Публикации: 194
|
|
« Отговор #2 -: 02.08.2005 13:57 » |
|
Да, бе, ама защо ми се струва, че тоя вятър ще ни отвее директно някъде навътре в Азиатската част на страната домакин Да ви кажа честно, не ми се ходи там. Предпочитам на острова. Там ми харесва То, нещата са ясни - щом Съни води вятъра, трябва да я вземем с нас Така поне беше преди да прокара. Та може и магията да не подейства, щом вече и тя си кара на вятър Има само един начин да разберем - предлагам да заринем пощата й с покани за острова, магазина с агитационни материали и .... ако се сещате за още нещо (трябва да е гадно, та да побегне от него и - право на острова )
|
|
|
|
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #3 -: 02.08.2005 14:12 » |
|
Споко тогава, ако начинаещите и непрокаралите носят вятъра, значи ще има достатъчно
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #4 -: 02.08.2005 15:42 » |
|
Не знам как да ви пратя едно парче(MP3 - 2МБ) - магически докарва вятъра. На Алачати преди време действаше, ама сега не знам... Почнах да го връткам последните дни на Player-а - ама за сега няма ефект. Може би трябва да се слуша на брега или да се пуска от повече хора, знам ли ....
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #5 -: 02.08.2005 15:43 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #6 -: 02.08.2005 20:46 » |
|
Не знам как да ви пратя едно парче(MP3 - 2МБ) - магически докарва вятъра. На Алачати преди време действаше, ама сега не знам... Почнах да го връткам последните дни на Player-а - ама за сега няма ефект. Може би трябва да се слуша на брега или да се пуска от повече хора, знам ли .... Ти ще ходиш ли към острова? Давай парчето НАСАМ
|
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #8 -: 03.08.2005 00:36 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #9 -: 03.08.2005 12:25 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него!
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #10 -: 03.08.2005 12:48 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него! Само в къща ли е живял или си е летял и на воля
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #11 -: 03.08.2005 13:34 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него! Само в къща ли е живял или си е летял и на воля Пускахме го да лети и на воля - иначе какъв сокол ще е... Най-накрая му намерихме и дружка и го пуснахме. Беше ни много мъчно в началото защото много се бяхме привързали към него. Но на свобода ще му е по-добре, надявам се - и без това лова със соколив България е забранен. Със всякакви автоматични пушкала може да трепеш животните, но да излезеш със сокол, дето лови дребни мишки или някой пъдпъдък не може !!!!
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #12 -: 03.08.2005 13:49 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него! Само в къща ли е живял или си е летял и на воля Пускахме го да лети и на воля - иначе какъв сокол ще е... Най-накрая му намерихме и дружка и го пуснахме. Беше ни много мъчно в началото защото много се бяхме привързали към него. Но на свобода ще му е по-добре, надявам се - и без това лова със соколив България е забранен. Със всякакви автоматични пушкала може да трепеш животните, но да излезеш със сокол, дето лови дребни мишки или някой пъдпъдък не може !!!! Ех, че готино А как така се озова у вас тази соколка
|
|
|
|
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #13 -: 03.08.2005 14:28 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него! Само в къща ли е живял или си е летял и на воля Пускахме го да лети и на воля - иначе какъв сокол ще е... Най-накрая му намерихме и дружка и го пуснахме. Беше ни много мъчно в началото защото много се бяхме привързали към него. Но на свобода ще му е по-добре, надявам се - и без това лова със соколив България е забранен. Със всякакви автоматични пушкала може да трепеш животните, но да излезеш със сокол, дето лови дребни мишки или някой пъдпъдък не може !!!! Ех, че готино А как така се озова у вас тази соколка Дълга история - като се видим някой път по светите (сърф) места ще я разкажа
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #14 -: 03.08.2005 18:43 » |
|
zaho страшен аватар имаш Ако има кой да работи в магазина, Съни ще идва.....вятър също Пилето живееше при мен - казва се Керко (от керекенез). Чудесен женски сокол - много възпитан и красив, като се видим ще ти разкажа по-подробно за него! Само в къща ли е живял или си е летял и на воля Пускахме го да лети и на воля - иначе какъв сокол ще е... Най-накрая му намерихме и дружка и го пуснахме. Беше ни много мъчно в началото защото много се бяхме привързали към него. Но на свобода ще му е по-добре, надявам се - и без това лова със соколив България е забранен. Със всякакви автоматични пушкала може да трепеш животните, но да излезеш със сокол, дето лови дребни мишки или някой пъдпъдък не може !!!! Ех, че готино А как така се озова у вас тази соколка Дълга история - като се видим някой път по светите (сърф) места ще я разкажа Дано се засечем скоро, че стана интересно
|
|
|
|
|
|
|
|