Събрах сили да пиша
Всичко е наред, просто съм влезнал в яка дупка около рождения ми ден
Първо се метнах в тази мрежа, на "пълна ръчка" и добре, че бях cъс здравия Lorch, та издържа човката (гика също издържа
). Така се метнах, че сърфа излетя на няколко метра от мен. Когато заплувах към него се оказа, че съм се закачил за мрежата
Успях да докопам сърфа с неизрязаните си нокти на дясната ръка и се вкопчих в него. докато се опитвах да се освободя от мрежата положението стана направо трагично, мрежата ме тегли назад и надолу, а вятъра напред. Добре, че не изпуснах съфа
когато разбрах, че няма измъкване, спокойно си извадих ножчето и разрязах мрежата. Така и се измъкнах. После ме нацелиха в челото две пчелички от многото които си летяха през язовира.
После пък настъпих с бос крак, някакъв умрял таралеж, после Сашо белия се опита да ме прескочи с кайта, но нямаше достатъчно височина и пуснах платното на "една боя" разстояние от него. И накрая като за капак, точно когато се прибирах от един тигел, някой пак с кайт ми пресече лошо пътя и ако не бях хвърлил сърфа щяхме да се ударим.
Ама това са лошите неща, иначе деня беше страхотеееееееееееееееен
Много вятър, още от сутринта и с много малки паузи се скъсахме да караме. Чоп не чоп, за първи път карах с GPS и поне за себе си поставих рекорд със freeride оборудване. Вдигнах 55.3км/ч и навъртях 80км, харча само 1л вода на 100км
- мнооооого съм скромен
Водата беше топла, времето слънчево, водораслите не са повече, но са достатъчно, и имаше към 20 човека във водата непрекъснато