Повече от възможно...
Преди 3 седмици, седим си на Челик и хапваме (след втори ден безветрие и леко кисели) и си говорим, че с Илкджан трябва да направим "мозаик кейк" за да задуха...
Решаваме, ставаме, отиваме в кухнето и го правим! Слагаме кейка в хладилника за да стегне и успокоени, че молебена е отправен по направление, се връщаме при другите отпред при което както сядаме на столчетата....
Врумммм един порив, следва вруммм втори порив...
Гледам часовника 22ч. мисля си "брех ма верно духна". В това време, идва Шмит и разправя лежерно, че отивал да си вземе пура (помня ли какво каза), а Илкджан вика "бе къде отиваш влизаме да караме" и Шмита се хили и отвръща: "ми влизаме"
, а Сашо (от МетроГолденМайерс) разложил се на стола и отдалече разправя: "Ида и аз"
За секунди масата се опразни, на мен ми беше връчен грамаден фенер, макар че и аз се чудех дали да не се шмугна с момчетата, ама...
Изстреляха се във водата 20мин по-късно, покараха бая, а вятъра усили междувременно, караха с 4.5 и 5ки
Дори е имало среща с една от рибарските лодки, пожелали са си лека нощ явно
На плажа им викахме и само слушахме дали ще се чуе свистенето на някой приближаващ..
Така, че се разигра "Точка на пречупване" pt.II
На другия ден тръгна "слух", че нЕкакви откачалки карали през нощта на лунна светлина
То не че е лъжа за "откачалките", ама покараха "изрудите"....т'ва е
Аз с фенера завиждах мега яко и не съвсем благородно
ама трябвало и морски фар да има в играта, не можело иначе...