21.11.2024 22:55
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Кога ще завали първия сняг :) *.*  (Прочетена 12860 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #15 -: 29.09.2008 09:58 »

хммМисля че това би боляло много. В морето поне , ако разбира се не се треснеш на дъската, цопваш на меко, а зимата... по-скоро присъединена към ваща зимна компания ще съм като купчина кокали която да развозвате напред-назад по пистите със строителна количка  :Q:  oops  :((( ама пък веднъж се живее кой знае....
Ще те оПротекторим цялата и няма страшно OK Yes

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #16 -: 29.09.2008 21:43 »

На дивана е най-безопасно. Така съм чувал де. Никога не съм сядал там. Но така разправят хората. Ма мене ме е страх да седна на дивана, защото не вярвам в задгробен живот, и др. такива глупости. Като се замислите ще разберете колко страшно е всъщност на дивана.  hmmmm
Хората които седят там си казват: е това е много яко, но тези са професионалисти. Да ама те са обикновенни хора коити просто не седят по дивани.

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #17 -: 29.09.2008 21:54 »

На дивана е най-безопасно. Така съм чувал де. Никога не съм сядал там. Но така разправят хората. Ма мене ме е страх да седна на дивана, защото не вярвам в задгробен живот, и др. такива глупости. Като се замислите ще разберете колко страшно е всъщност на дивана.  hmmmm
Хората които седят там си казват: е това е много яко, но тези са професионалисти. Да ама те са обикновенни хора коити просто не седят по дивани.

а ти приготви ли се за бЕлото,че мисля тази година да закрепвам с фрийрайдърите и ще ми трябват няколко бейсик уроча man Drinks

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #18 -: 04.10.2008 10:43 »

YahooSmile Ако ме питаш доста боли като падаш но си заслужава, а и при Съни можеш да се опаковаш като костенурка и няма да те боли грам Smile Аз пробвах по трудния начин без протектори и после 1 седмица бах като робот, но сега нямам търпение да завали пак и да лудея по пистите Smile :О: :О: А и нее трудно само желание да имаш (:-pp) (:-pp)

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #19 -: 04.10.2008 22:58 »

тя желанието го има уж неможеше да вдига ежко почна с 3.5 квадратчета да кара и накрая какво май до 5 стигна Confused
хайде да те гледам и по белото тебе че няма с кой да се заяждам Wink та да ме научиш и да пия ментичка тамън Smile
тъчай при Сънчо да разгледаш и ти гарантирам че ще се запалиш супер много  Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Bamze
Windmaster

« Отговор #20 -: 05.10.2008 10:22 »

http://www.pss.bg/webcams/aleko_cam.html Май вече сняг има 3-5 см. Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #21 -: 05.10.2008 10:41 »

Ceco сега се връща от Банско и каза, че на Старо Село вали сняг и даженатрупва по пътя snow snow snow

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Bamze
Windmaster

« Отговор #22 -: 05.10.2008 10:45 »

Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes Yes  bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo  Yes Yes Yes Yes Yes Yes   
snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow snow

snow = 10 см  айде да вали

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: