04.12.2024 21:49
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Уейкборд, Казичене!  (Прочетена 33109 пъти)
Kamin
Полъх
*
Публикации: 88

Enjoy your life

« -: 19.09.2008 16:28 »

Здравейте!!! Искам да питам, дали все още става за каране там? Имам си хидрокостюм, но може би и със него не става..  мислех че ще е топло чак до ноември  wall 
 Моля ако знаете, да дадете инфото, щото не мисе кара до там и обратно, без да карам уейк.
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 19.09.2008 18:10 »

Водата не е изстинала и става с неопрен, виж и тази тема:
http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2024.msg24787.html#msg24787

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
optybg
Повей

Публикации: 3

« Отговор #2 -: 07.07.2009 21:06 »

алоха приятели
имам едно питане относно уейкборда.
понеже съм ентусяст отскоро и искам да се пробвам, но нямам нито екипировка нито някакви познания... запалих се от клипчета в нета, а съм карал само сноуборд до сега та..
идеята ми е, може ли да се кара още на казичене
каква е цената на влека
и дават ли екипировка под наем (дъска неопрен там какво си трябва) ако не, от къде бих могъл да си намеря нещо за момента
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #3 -: 08.07.2009 10:18 »

Алоха Smile Значи до колкото аз знам нещата като ходих дза питам, цената е 15 лв на ден.Имат дъска, за неопрен не съм сигурен, но мисля, че вече не ти трябва. Би трябвало да има, но да не те залъгвам Smile Като ходих преди няколко дни си имаше доста народ, така че сезона там е почнал стабилно Smile Ако решиш да ходиш оже да се видим направо на някое от каранията, аз също съм решил да отида и да пробвам влека как е Smile Айде успех Wink
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #4 -: 08.07.2009 20:09 »

Картата действително е 15лв/ден.
Дъска можеш да си наемеш от магазинчето което се намира в бараката на влека.
Неупрен не ти трябва, освен ако не уцелиш по-студен ден.
Ако тепърва ще се учиш е добре да отидеш през седмицата или по-рано през почивните дни когато няма опашка. Питай влвкаджията как се тръгва.
Успех

optybg
Повей

« Отговор #5 -: 09.07.2009 00:19 »

Мерси за съветите и информацията, надявам се най-скоро да се пробвам Smile
а горе долу какви пари е наема на дъска за ден

ПС и ако може да ми кажете някой голям usa сайт за продажба на уейкбордове с прилични sale оферти ще имам да черпя бири  Drinks   Yeee
eizenhart
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #6 -: 12.07.2009 12:24 »

Мерси за съветите и информацията, надявам се най-скоро да се пробвам Smile
а горе долу какви пари е наема на дъска за ден

ПС и ако може да ми кажете някой голям usa сайт за продажба на уейкбордове с прилични sale оферти ще имам да черпя бири  Drinks   Yeee

Здрасти, малко инфо и от мен.

Дъски може да си вземеш и от лифтаджията (Слави) 20 лв. на ден ги дава (толкова и са в магазина, ако е отворен).
Определено го питай и как се кара. Изглежда в началото малко киселяк, но е пич и сам помага, дори и да не го молиш. (обича бира  Wink )

Миналата седмица имаше повреда на влека, която се надявам да са отстранили.

Отиди през седмицата, когато има по-малко хора, за да се научиш на спокойствие. Аз направих грешката да се уча една събота и съм чакал по 15мин. миимум да се кача, и да падна.

Оносно сайт за поръчки, ако си от БГ, мисля че не ти трябва. Попаднал си на правилното място. Аз лично си купих от СъниЕкстрем уейк и съм мнгоо доволен.

optybg
Повей

« Отговор #7 -: 12.07.2009 16:48 »

мерси за инфото eizenhart  определено ще ми е от ползва.
Heineken
Полъх
*
Публикации: 21

« Отговор #8 -: 21.08.2009 19:18 »

http://hydropark.litexjsc.com/  Тва е сайта на гьола в Казичене,там има доста имформация,надявам се да съм полезен. :Sunny: (:-pp) (:-pp) (:-pp)
eizenhart
Полъх
*

« Отговор #9 -: 01.09.2009 10:47 »

http://hydropark.litexjsc.com/  Тва е сайта на гьола в Казичене,там има доста имформация,надявам се да съм полезен. :Sunny: (:-pp) (:-pp) (:-pp)

За съжаление, сайта не е обновяван от има-няма две три години.
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #10 -: 02.09.2009 23:06 »

Днес бьх там, направих 10 опита някъде и не можах да тръгна, не съм си представял, че ще ми е толкова трудно. А съм карал на лодка доста това лято и станах доста добър....Пу, ще ходя докато не се изправя  man
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #11 -: 07.09.2009 16:25 »

Някой знае ли до кога бачка влека? В смисъл кога свършва сезонът?
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #12 -: 30.03.2010 18:27 »

oops Някой знае ли кога почва да бачка влека?
eizenhart
Полъх
*

« Отговор #13 -: 02.04.2010 11:03 »

oops Някой знае ли кога почва да бачка влека?

Вчера му направихме сефтето на влека.  hip Официално ще има откриване към средата на месеца (Април), за съжаление не знам още точната дата.   Smile
AlaBal
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #14 -: 02.04.2010 20:04 »

Там сме!
eizenhart, моля пиши ако разбереш кога завърта "официално" наистина, че ще имам дъска за тестване!

Вчера му направихме сефтето на влека.  hip Официално ще има откриване към средата на месеца (Април), за съжаление не знам още точната дата.   Smile

Boards:
Fanatic All Wave 85
Starboard Kombat 107
Sails:
4.5 Gaastra Pilot
5.3 Gaastra Manic HD
7.0 Hot Sails Maui SuperFreak
Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: