25.11.2024 13:17
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Избор на неопрен за каяк!  (Прочетена 8704 пъти)
mad_presley
Повей

Публикации: 1

« -: 04.10.2008 19:47 »

Здравейте!
Първо, да се извиня, ако не поствам на правилното място, но съм съвсем нов.

Започнах да се занимавам с каяк (спортен), но тъй като съм съвсем новобранец, трудно пазя баланс и се обръщам доста.За мое огромно съжаление, започнах точно когато се застудява и се замислям за неопрен.
Трябва ми, някакъв, който да не е много стегнат, защото се стои седнал, да е свободен в раменете и да е дълъг с дълъг ръкав.Също така, не трябва да е и много дебел, защото много ще ме запарва.
Тъй като ще се ползва само 3-4 месеца и след това ще поеме към вечните ловни полета, не държа да е някаква марка (с две думи да е нещо не прекалено скъпо).

От Варна съм и ме интересува как се процедира, ако купя неопрен от вашият магазин и нещо не ми е по мярка.

Ако има някакви 2-ра употреба, ще е най-добрият вариант, но съм висок 190см и трудно намирам нещо по мярка Smile

Благодаря предварително!

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 04.10.2008 22:56 »

Здравей mad_presley и  добре дошъл във форума hi
За каяк най-много взимат този модел:

Той е много удобен, защото е от 2 части и ако ти е топло можеш да махнеш якето. Дебелината му е 2.5мм, но като се добави и якето става 5мм в горната част, което е съвсем достатъчно. Другия подходящ модел е този:

или този

втория има power stretch панели под мишниците, което осигурява по-голяма свобода на движение и гумирано на ръкавите и крачолите, което затруднява проникването на вода.
Ако размера не ти е добре го връщаш и ти пращаме подходящия рамер.
Ако имаш въпроси ми звънни на O899 998599 и ще ти обясня Smile Ако си дадеш точните мерки като височина и килограми ще ти пратим точния рамер. Досега не се е случило никога да сме сбъркали размер и да са ни връщали неопрен OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: