Прогнозата беше замечателна
Карахме и 4те дена, аз персонално само с 4.5м2 (неделята понатегнато повечко!). Това е то платно УНИВЕРСАЛКА Cool! Въобще вчера, беше много силно на паркета, дори чакахме да падне малко, на уейвспота също е било прелест по думите на Иво Гаастрата Yes Вечерта като се притбирахме с ферито имаше грамадански вълни, чак да не повярва човек, че такова огромно корабище се подмяташе като орехова черупчица -:
За първи път бях на къща, същата онази къща в която бяха Юли и Съни лятото като им ходихме на гости
Още на ферибота към нас се присъедини Сашко от Плевен, пак при Юли и Съни лятото сме се виждали, само аз леко смътно си спомям
На следващия ден къщата се напълни на макс защото доидоха Ради и Ангел и Никола
Стана много весело, а едната вечер всички се бяхме натъркаляли от преяждане със скариди, ама за това Ангел е виновен той ги направи като бонбони направо :О:
Иначе имахме приключение/я с котки! Shocked Те тамошните котки са цели роботи, истински прахосмукачки на тема храна. Първата вечер за малко да отгледаме хляба на Сашко още с пристигането. Посреднощ пък Метро стана с приземяване да спасява храната която бяхме сложили на студено върху уж висок и недостъпен гардероб+ на една кука близо до гардероба... Един ден пък, се връщаме, гледаме вратата отворена и от кашкавала останала само найлоновата опаковка, онея плондири се натъркаляли по земята нагло и гледат едва едва от преяждане... Разбира се, не е тайна че и шутове поизядоха тея роботи, а си имахме и Коткогонец, току мине-немине и се впусне в преследване (ама той сам да си признае кой е за дане се чумери после!)
Иначе, водата първите три дни беше супер, но си се караше с дълги неопрени, аз карах без боне и боти и се чувствах комфортно, вятъра беше сравнително топловат, а за силата му никакви оплаквания (на мен ми беше ТАМАМ!). Почти излезнах от 360, направо не повярвах, че се случи затова и казвам "почти" (тук специални благодарности на Илкджан
за съвета който даде!!!)... Неделята обаче беше студено, аз се намръзнах защото все така отказах да сложа боти и боне! Та онзи духовития ми продуха малко мозъка, но аз въпреки всичко го обичам (жалко че няма емотиконка "in love") Twisted Evil
Снимките следват (автор е МЕТРО), моя е само пост обработката където се е налагала