Сняг ли е лъжа ли е
абе отидох до Алпите и си беше лъжа докато в България валеше сняг
Отпратих се на там откъм 4-ти язе така си мислим пътувах 16 часа 4-часа ме валя сняг след това 1 час
правихме пъртина на неразчистена магистрала след това направихме 2 часа на еразчитена магистрала
със сняг отстрани и мисля че след харватия вече навсякаде беше слънчево топло и .... ЗЕЛЕНО
тук тама се вижаше някой заснежен връх ала бала нещо така да подскаже че доста от върховете са над 2000м
ма ко да се прави , честно казано имаше сняг от 1800 м нагоре :)ма докато ми говорят по телефона че
в София веки ден пада педя две сняг онзи ми се виждаше смешен
. Карахме около Инсбрук
Акзамер Лизум, Кютай, Стубайер Глетчер, и Оберперфус кадето ни беше и хотела в едно много хубаво
хотелче ноо селото както и целите алпи си имат един много осезаем мирис и то не на чисто а на ...
крави в което си имаше чар е разбира се след като видите кравите Абе мутирал кон приличат на бронтозавър
значи представете си пони сега си представете хипопотам сега си представете крава е сега всичко това
си го представете на веднъж и хопала ето ви Алпииска крава
. Първоначално карахме на Оберперфус
тамм е една писта обслужвана от 3-и котви и една кабинка
а при нас романски е обслужван от динозавар
честно казано за цял ден каране Омръзна си
а и то небеше толкова красиво нямаше ги зъберите нямаше
алпииския релеф имаше плато писта и гора ама на следващия ден АхХАхаХАххххххххххх най-накрая алпи в лицето
на акзамер лизум страшен курорт със трудни писти и Крастота бре хора сълзи ми потекоха от кеф ви казвам
писти те да неговорим навсякаде в австрия пистите са маа масло. На този курорт имаше и влакче да те качи нагоре
после отидохме малко на глетчер и ние да видим що е това там имаше безборй писти и безборий - 1 лифтове
всичките шлемове и две кабинки страшна работа само да небеше -12 на 3210 м
малко по-студено си трябва според
мен
ма времето го оцелихме топло и безветрено. После отидохме на Кютай там хората явно неим пука дали е
северен или южен склона един път и ответе му страни по двата склона писти и лифтове малко по-малко от глетчера
ма всичките страшно обработени и накрая направихме още един Акзамер Лизум защото там бее за мен най-красиво и
с най-трудни писти
За фрирайд неставаше можеше само да се насладим как там навсякаде сатва за фрирайд
само че пудрата беше замръзнала
та така повече ще разправям на някоя сбирка а снимки ако намеря от някаде ще кача то Зент беше ме поканил и той
снима тък че ще ги диря от него
Хайде поздрави най-сърдечни!
ПС Вен сори че нети вдигнах ма бях в Австрия
а да там повечето са 4или 6 седалки незнам ако ходим трябва да разширим
състава