21.11.2024 17:50
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сняг ли е или лъжа е ?  (Прочетена 31725 пъти)
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #45 -: 01.12.2008 19:59 »

вече имаш указанията от гурото в сноубърда Smile ако ти се дават излишни пари и се чудиш с какво да запълниш времето си,когато няма сняг и вятър вариант е да си вземеш някое по- евтинко скейтче и да праскаш олита и да се кефиш с него. Много помага!Когато се качих да пробвам за пръв път сноу олитата бяха лесни,защото системата, която ти е обяснил Ант идва именно от скейта и сам ще се изненадаш колко много приложения има...дори и в сърфа Drinks
Мерси Smile

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #46 -: 05.12.2008 01:16 »

Пробвай вкъщи няма проблем, но ако неискаш да уплашиш всички наоколо със плющенето от борда падащ
на плочки или паркет го прави на килим или най добре , аз гоправих на дунапрена на леглото ми(още си
нямам матрак oops)
Да Олито идва от скейта общо взето 90% от екстремните спортове идват или от скейта или от сърфа
не уинд сърфа ами просто ония другия Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #47 -: 24.12.2008 12:29 »

Айде вече си купих очила за нощно виждане Smile да караме на нощно Лале  Yes Yes още малко ъютрябва да пазя крака и съм готов за подвизи Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #48 -: 25.12.2008 01:55 »

Айде вече си купих очила за нощно виждане Smile да караме на нощно Лале  Yes Yes още малко ъютрябва да пазя крака и съм готов за подвизи Smile
Bamze,за такива с "бяла" плака ли става въпрос? Какви намери и откъде ги намери? Повече от година търся безуспешно  :-O-:

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Bamze
Windmaster

« Отговор #49 -: 25.12.2008 12:47 »

Мойте са с анимиран снеговалеж, че реалния нещо бяга по тъч линията Smile Но дават да има доста сняг 2009 та пък ще видим, опа няма да гледаме а ще го яздим Smile  snow snow snow snow Brrrr Brrrr Brrrr Brrrr нямам търпение да стане за каране Smile , а то вече не става ли Confused

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #50 -: 25.12.2008 13:11 »

По последна информация на Банско работят съоръженията, но няма достатъчно сняг. Все пак има ентусиасти които карат Yes
На Витоша няма сняг, но от четвъртък ще пуснат Лалето на изкуствен сняг OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #51 -: 25.12.2008 22:39 »

Мойте са с анимиран снеговалеж, че реалния нещо бяга по тъч линията Smile
"Бяла" плака означава напълно прозрачна плака.Функцията и е да предпазва единствено от вятър.

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #52 -: 26.12.2008 01:34 »

Имаше такива в магазина, но като е прозрачна плаката, какво ще те пази от UV-то на нощното лале (:-pp) :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #53 -: 26.12.2008 01:43 »

"Бяла" плака означава напълно прозрачна плака.Функцията и е да предпазва единствено от вятър.
БАС май имат Dragon DX прозрачни.  Макар че то Лалето си е достатъчно осветено, според мен.

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
Bamze
Windmaster

« Отговор #54 -: 06.01.2009 19:31 »

Аз мяска нямам, обичам да ми влиза сняг в очите по реалистично е Smile А да питам лифта на 7те Рилски работи ли? Някой има ли информация? А ако работи дали има желаещи да караме на необработен терен Smile ?

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #55 -: 07.01.2009 00:26 »

Аз мяска нямам, обичам да ми влиза сняг в очите по реалистично е Smile А да питам лифта на 7те Рилски работи ли? Някой има ли информация? А ако работи дали има желаещи да караме на необработен терен Smile ?

Не работи. Може би догодина ще го пуснат.
Но за какво ти е лифт? До горе са само 2часа пеша :D

Bamze
Windmaster

« Отговор #56 -: 07.01.2009 11:04 »

Не работи. Може би догодина ще го пуснат.
Но за какво ти е лифт? До горе са само 2часа пеша :D
Само 2 часа Smile , а някой карал ли е там до сега?

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #57 -: 14.01.2009 02:00 »

Сняг ли е лъжа ли е Confused абе отидох до Алпите и си беше лъжа докато в България валеше сняг Smile
Отпратих се на там откъм 4-ти язе така си мислим пътувах 16 часа 4-часа ме валя сняг след това 1 час
правихме пъртина на неразчистена магистрала след това направихме 2 часа на еразчитена магистрала
със сняг отстрани и мисля че след харватия вече навсякаде беше слънчево топло и .... ЗЕЛЕНО
тук тама се вижаше някой заснежен връх ала бала нещо така да подскаже че доста от върховете са над 2000м
ма ко да се прави , честно казано имаше сняг от 1800 м нагоре :)ма докато ми говорят по телефона че
в София веки ден пада педя две сняг онзи ми се виждаше смешен Smile. Карахме около Инсбрук
Акзамер Лизум, Кютай, Стубайер Глетчер, и Оберперфус кадето ни беше и хотела в едно много хубаво
хотелче ноо селото както и целите алпи си имат един много осезаем мирис и то не на чисто а на ...
крави в което си имаше чар е разбира се след като видите кравите Абе мутирал кон приличат на бронтозавър
значи представете си пони сега си представете хипопотам сега си представете крава е сега всичко това
си го представете на веднъж и хопала ето ви Алпииска крава Smile . Първоначално карахме на Оберперфус
тамм е една писта обслужвана от 3-и котви и една кабинка Smile а при нас романски е обслужван от динозавар Smile
честно казано за цял ден каране Омръзна си Smile а и то небеше толкова красиво нямаше ги зъберите нямаше
алпииския релеф имаше плато писта и гора ама на следващия ден АхХАхаХАххххххххххх най-накрая алпи в лицето
на акзамер лизум страшен курорт със трудни писти и Крастота бре хора сълзи ми потекоха от кеф ви казвам
писти те да неговорим навсякаде в австрия пистите са маа масло. На този курорт имаше и влакче да те качи нагоре
после отидохме малко на глетчер и ние да видим що е това там имаше безборй писти и безборий - 1 лифтове
всичките шлемове и две кабинки страшна работа само да небеше -12 на 3210 м Smile малко по-студено си трябва според
мен Smile ма времето го оцелихме топло и безветрено. После отидохме на Кютай там хората явно неим пука дали е
северен или южен склона един път и ответе му страни по двата склона писти и лифтове малко по-малко от глетчера
ма всичките страшно обработени и накрая направихме още един Акзамер Лизум защото там бее за мен най-красиво и
с най-трудни писти Smile За фрирайд неставаше можеше само да се насладим как там навсякаде сатва за фрирайд
само че пудрата беше замръзнала :D
та така повече ще разправям на някоя сбирка а снимки ако намеря от някаде ще кача то Зент беше ме поканил и той
снима тък че ще ги диря от него
Хайде поздрави най-сърдечни!
ПС Вен сори че нети вдигнах ма бях в Австрия Smile а да там повечето са 4или 6 седалки незнам ако ходим трябва да разширим
състава Wink

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #58 -: 14.01.2009 10:08 »

Хахахаха...  \0// \0// \0// Ант, добре дошъл! Много ме разсмя разказът ти :D :D :D
Аз онази вечер звъннах от Лалето по ремонтно-технически въпрос, но разбрах, че явно още не си се прибрал. Ами айде - Съни да свика една сбирка и да разправяш Cool

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #59 -: 14.01.2009 10:56 »

Хахахаха Ant-dream сълзи ме токоха от смях бе човек Yes Добре дошъл hi Веднага организирам една сбирка в твоя чест за другия четвъртък hi Вен, ант можете ли тогава?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: « 1 2 3 4 5 »   Най-горе
Печат
Отиди в: