SHMIT
|
|
« -: 17.12.2008 20:29 » |
|
Здравейте. Търся да наема срещу каса бира Борд бег , който да събира: Дъска 85л. две платна (4,2 и 4,7) един или два гика и 2 или 4 мачти за малки платна
|
|
|
|
|
|
|
fireflay
|
|
« Отговор #1 -: 18.12.2008 02:01 » |
|
Дано намериш ,а за къде и кога е прогнозата
|
|
|
|
Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
|
|
|
VenciV
|
|
« Отговор #2 -: 18.12.2008 09:22 » |
|
Sigurno za weve spota na Dubnika february mesec.
|
|
|
|
Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74 Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117 Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #3 -: 18.12.2008 17:20 » |
|
Здравейте. Търся да наема срещу каса бира Борд бег , който да събира: Дъска 85л. две платна (4,2 и 4,7) един или два гика и 2 или 4 мачти за малки платна Мини през магазина, ще ти дам (ама ако може К.К. )
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #4 -: 18.12.2008 22:22 » |
|
Мини през магазина, ще ти дам (ама ако може К.К. ) Навремето работех като готвач в многооо скъп ресторант. От там имам и една рецепта за най-невероятният Крем Карамел който човешко същество е опитвало (рецептата е извънземна) Вярно , че не съм го правил от десетина години, но ще се пробвам да забъркам една промишлена доза. Длъжен съм да те предупредя, че след това , обикновеният К.К. ще ти се струва блудкав и безвкусен и ще настояваш пак да ми даваш Борд бега. Помисли, прецени рисковете и кажи твърдо : Каса бира или К.К.
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #5 -: 19.12.2008 07:56 » |
|
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #6 -: 19.12.2008 09:40 » |
|
Ти не се оплаквай щото живееш на спота. И то на не какъв и да е , ами спот с океански вятър и океанска вълна. А всичко което правиш е да не караш само защото била малко хладничка водата. Шейм он ю ( биха казали при вас)
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #7 -: 19.12.2008 10:28 » |
|
Киселяк, вместо да ставаш африканец, ела ми на гости да видим колко ще караш интересуваш се, следователно би трябвало да знаеш, че тукашната зима се изразява в безветрие понеже предимно вали дъжд, т.е. сезонът за каране е лятото когато духа и когато мен ме няма ...а МАЛКО студеничкото в момента е 11С,та реално и да се навлека с Буратинов неопрен, пак нЕма да карам, пардон мое и да покарам, ако с хели ме метнат в океана 'щото мое да закача нещичко от задаващата се и много чакана дъждоносна буря('щото това значи снеговалеж на Тахо резорта!), ама и мен мое да "закачи" нещо от тея белите с големите зъби.....
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
SHMIT
|
|
« Отговор #8 -: 20.12.2008 18:23 » |
|
Киселяк, вместо да ставаш африканец, ела ми на гости да видим колко ще караш интересуваш се, следователно би трябвало да знаеш, че тукашната зима се изразява в безветрие понеже предимно вали дъжд, т.е. сезонът за каране е лятото когато духа и когато мен ме няма ...а МАЛКО студеничкото в момента е 11С,та реално и да се навлека с Буратинов неопрен, пак нЕма да карам, пардон мое и да покарам, ако с хели ме метнат в океана 'щото мое да закача нещичко от задаващата се и много чакана дъждоносна буря('щото това значи снеговалеж на Тахо резорта!), ама и мен мое да "закачи" нещо от тея белите с големите зъби.....
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #9 -: 21.12.2008 11:13 » |
|
Навремето работех като готвач в многооо скъп ресторант. От там имам и една рецепта за най-невероятният Крем Карамел който човешко същество е опитвало (рецептата е извънземна) Вярно , че не съм го правил от десетина години, но ще се пробвам да забъркам една промишлена доза. Длъжен съм да те предупредя, че след това , обикновеният К.К. ще ти се струва блудкав и безвкусен и ще настояваш пак да ми даваш Борд бега. Помисли, прецени рисковете и кажи твърдо : Каса бира или К.К. Ооо, безкрайно ме заинтригува При това ме запиши и в отбора на лабораторните мишки върху които ще изпробваш рецептата, докато си я припомниш
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
|