21.11.2024 19:31
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Борд бег  (Прочетена 4725 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« -: 17.12.2008 20:29 »

Здравейте. Търся да наема срещу каса бира Борд бег , който да събира: Дъска 85л. две платна (4,2 и 4,7) един или два гика и 2 или 4 мачти за малки платна Twisted Evil

fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #1 -: 18.12.2008 02:01 »

Дано намериш Good Luck,а за къде и кога е прогнозата Wink

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #2 -: 18.12.2008 09:22 »

Sigurno za weve spota na Dubnika february mesec. Yes Yes

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 18.12.2008 17:20 »

Здравейте. Търся да наема срещу каса бира Борд бег , който да събира: Дъска 85л. две платна (4,2 и 4,7) един или два гика и 2 или 4 мачти за малки платна Twisted Evil
Мини през магазина, ще ти дам (ама ако може К.К. :О: oops Twisted Evil)

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
SHMIT
Буревестник

« Отговор #4 -: 18.12.2008 22:22 »

Мини през магазина, ще ти дам (ама ако може К.К. :О: oops Twisted Evil)
Навремето работех като готвач в многооо скъп ресторант. От там имам и една рецепта за най-невероятният Крем Карамел който човешко същество е опитвало (рецептата е извънземна)
Вярно , че не съм го правил от десетина години, но ще се пробвам да забъркам една промишлена доза.
Длъжен съм да те предупредя, че след това , обикновеният К.К. ще ти се струва блудкав и безвкусен и ще настояваш пак да ми даваш Борд бега. Помисли, прецени рисковете и кажи твърдо : Каса бира или К.К. oops

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #5 -: 19.12.2008 07:56 »

Опааа....  !!
Злите езици разправят, че Шмита отива на море...
Тц,тц,тц... Не го е срам!  Twisted Evil Ама и да се срамува...пак не помага!!!! :О:
Тъкмо се сдоби с прякор Швейцареса, а сега ще е на път да стане Африканеца... :D :D :D :D
Аз мисля епизод "Империята отвръща на удара", че почвам да приемам ПЕРСОНАЛНО тая хвърлена ръкавица... !! !!

oops oops oops oops oops oops

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник

« Отговор #6 -: 19.12.2008 09:40 »

Опааа....  !!
Злите езици разправят, че Шмита отива на море...
Тц,тц,тц... Не го е срам!  Twisted Evil Ама и да се срамува...пак не помага!!!! :О:
Тъкмо се сдоби с прякор Швейцареса, а сега ще е на път да стане Африканеца... :D :D :D :D
Аз мисля епизод "Империята отвръща на удара", че почвам да приемам ПЕРСОНАЛНО тая хвърлена ръкавица... !! !!

oops oops oops oops oops oops

Ти не се оплаквай щото живееш на спота. И то на не какъв и да е , ами спот с океански вятър и океанска вълна. А всичко което правиш е да не караш само защото била малко хладничка водата.  :#@:
Шейм он ю ( биха казали при вас)

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #7 -: 19.12.2008 10:28 »

Киселяк, вместо да ставаш африканец, ела ми на гости да видим колко ще караш :О: интересуваш се, следователно би трябвало да знаеш, че тукашната зима се изразява в безветрие  понеже предимно вали дъжд, т.е. сезонът за каране е лятото когато духа и когато мен ме няма  --<

...а МАЛКО студеничкото в момента е 11С,та реално и да се навлека с Буратинов неопрен, пак нЕма да карам, пардон мое и да покарам, ако с хели ме метнат в океана 'щото мое да закача нещичко от задаващата се и много чакана дъждоносна буря('щото това значи снеговалеж на Тахо резорта!), ама и мен мое да "закачи" нещо от тея белите с големите зъби..... :Q:

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
SHMIT
Буревестник

« Отговор #8 -: 20.12.2008 18:23 »

Киселяк, вместо да ставаш африканец, ела ми на гости да видим колко ще караш :О: интересуваш се, следователно би трябвало да знаеш, че тукашната зима се изразява в безветрие  понеже предимно вали дъжд, т.е. сезонът за каране е лятото когато духа и когато мен ме няма  --<

...а МАЛКО студеничкото в момента е 11С,та реално и да се навлека с Буратинов неопрен, пак нЕма да карам, пардон мое и да покарам, ако с хели ме метнат в океана 'щото мое да закача нещичко от задаващата се и много чакана дъждоносна буря('щото това значи снеговалеж на Тахо резорта!), ама и мен мое да "закачи" нещо от тея белите с големите зъби..... :Q:

Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #9 -: 21.12.2008 11:13 »

Навремето работех като готвач в многооо скъп ресторант. От там имам и една рецепта за най-невероятният Крем Карамел който човешко същество е опитвало (рецептата е извънземна)
Вярно , че не съм го правил от десетина години, но ще се пробвам да забъркам една промишлена доза.
Длъжен съм да те предупредя, че след това , обикновеният К.К. ще ти се струва блудкав и безвкусен и ще настояваш пак да ми даваш Борд бега. Помисли, прецени рисковете и кажи твърдо : Каса бира или К.К. oops
Ооо, безкрайно ме заинтригува Yes При това ме запиши и в отбора на лабораторните мишки върху които ще изпробваш рецептата, докато си я припомниш :О:

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: