21.11.2024 21:11
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Скокове с парашут  (Прочетена 26405 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #15 -: 07.01.2009 23:27 »

Чат-патка (много готин ник OK) Екипчето ти е невероятно. Гледал съм клипчета с бейз джъмпинг с такива екипчета. Ще го направя това, но на пролет. Имам един приятел който скача с парашут. Изкарал е курсовете в Щатитеи казва, че там е по-лесно и по-евтино от тука. Караше ме да ходя там да ги карам.
От години си мисля за този спорт, но понеже са ми много играчките все съм го отлагал. Май се навивам все повече, така че може да се засечеме на някой самолет като се позатопли Smile

chat-patka
Полъх
*
Публикации: 5

jumping out of perfectly good airplanes

« Отговор #16 -: 08.01.2009 02:21 »

То в момента няма избор за България, в Монтана е единственото място и мога да кажа, че е най-евтино от навсякъде да изкараш курсовете (поне сравнено с европейските дроп зони). Бамзе, идеален си, действай! Smile Шмит, недей да отлагаш повече, единственото, за което ще съжаляваш като скочиш е, че не си го направил по-рано. Още малко извънземни снимки: http://picasaweb.google.com/hristosky/Jumps#

>=/o
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #17 -: 08.01.2009 12:56 »

То в момента няма избор за България, в Монтана е единственото място и мога да кажа, че е най-евтино от навсякъде да изкараш курсовете (поне сравнено с европейските дроп зони). Бамзе, идеален си, действай! Smile Шмит, недей да отлагаш повече, единственото, за което ще съжаляваш като скочиш е, че не си го направил по-рано. Още малко извънземни снимки: http://picasaweb.google.com/hristosky/Jumps#
Мисля че и в Приморско има нещо подобно - до колко е подобно не знам де...

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #18 -: 08.01.2009 17:02 »

Желанието да скачам с парашут и с бънджи нещо ме е обсебило...... И сега , като гледам тези снимки става още по-голямо.... Даже и сънувам, че скачам... и в същото време толкова ме е страх.... oops..
Доколкото знам  на летището в Приморско за летния сезон предлагат скокове с парашут, но след това самолетите отлитат  Smile незнайно къде..

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
SHMIT
Буревестник

« Отговор #19 -: 08.01.2009 23:18 »

Шмит, недей да отлагаш повече, единственото, за което ще съжаляваш като скочиш е, че не си го направил по-рано. Още малко извънземни снимки: http://picasaweb.google.com/hristosky/Jumps#

Убеден съм чен си права. Със сигурност ще го направя. Това е една от малкото простотии които не съм правил.
Малко ме притеснява само, че ще трябва да правя първите няколко скока с тандем.  Вярно че не съм скачал с парашут, но имам опит с парапланер и смятам че ще се чувствам по добре сам. Дали това е възможно?
Ако се налага и с тандем ще скоча разбира се.

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #20 -: 09.01.2009 11:36 »

Айде да се организираме заедмо и може да праиме фигурки в небето, ще се държим за ръце да не ние е страх Smile  :D  :D  :D  :D  :D

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #21 -: 10.01.2009 08:44 »

,,,, ако си направил няколко десетки скока, но преди няколко десетилетия, как  стоят сега нещата?

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #22 -: 17.01.2009 16:55 »

Ей тука пускам нещичко... Балсам за душата за всеки, който е на работа в момента като мен oops

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=1778399

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #23 -: 17.01.2009 17:16 »

Е тия вече са луди wall wall Тоя последния как се размаза на скалата. Ама те се движат с огромна скорост Shocked А как става приземяването? Ллеле леле колко лудост има по този свят ЛЕЛЕ Shocked Shocked Shocked

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #24 -: 17.01.2009 18:58 »

Чудя се, защо си дават парите за каски тези хора  :-O-: сигурно за да им е по-топло hmmmm едва ли ще им помогнат, ако случайно си чукнат главите в някой камък
или пък....., може да е изискване на норвежките власти  oops

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #25 -: 17.01.2009 20:08 »

Добра идея за прибарене в задръстване  Smile Движат се със 160 км/ч а иначе изглежда доста зарибяващо да си летиш  из гората като канарче Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
SHMIT
Буревестник

« Отговор #26 -: 17.01.2009 22:36 »

Това е сегмент от филма на Мачстик - Seven Sunny Days. Велико е. В бейз джъмпинга май има много адреналин. Сигурно и в парашутните скокове с Уингсют го има а и е в пъти по-безопасно. Затова смятам да се пробвам и в този спорт. За бейз джъмпинга ще изчакам да остарея още малко, че сега ми се струва че има много какво да загубя. Като чукна 40 залога ще е доста по-малък :D

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #27 -: 18.01.2009 13:29 »

хахахааааааа SHMIT 40 мисля, че е най-сладката възраст (не, че съм я стигнала, но вече съм близо :1:) и мога да те уверя, че животът е страхотен и ще искаш още МНОГО да живееш Yes Yes Yes....а понеже си луда глава сигурно тогава ще скочиш, защото вече другите лудории ще са ти омръзнали Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #28 -: 18.01.2009 13:43 »

Охххххххххххххх..... и аз съм вече близо...... и установявам, че с годините ставам по-екстремен.... 
Нали казват, че с годините човек  става по- уравновесен....
Като се замисля: или карам късен пубертет ... или започвам да се вдетенявам... или с каквито се събереш  - такъв ставаш.. Yes Yes Yes

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #29 -: 18.01.2009 18:11 »

Ъъъъ... Към 40 години при някои мъже започва т.нар. криза на средната възраст (mid-life crisis). Някои стават по-екстремни, други... по-... любвеобвилни :D, трети - по-агресивни. Някои комбинират и трите и то става еднооооо...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Пък на някои общо взето нищо не им става, но те мисля, че не са от тоя форум. :aaa ne:

Шмит, Даниел, вие не се притеснявайте. Има и EARLY mid-life crisis. :D :D :D

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: