24.11.2024 20:27
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Скокове с парашут  (Прочетена 26478 пъти)
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #30 -: 18.01.2009 18:57 »

хахахааааааа SHMIT 40 мисля, че е най-сладката възраст (не, че съм я стигнала, но вече съм близо :1:) и мога да те уверя, че животът е страхотен и ще искаш още МНОГО да живееш Yes Yes Yes....а понеже си луда глава сигурно тогава ще скочиш, защото вече другите лудории ще са ти омръзнали Wink

На мене ми остават няколко години до 40 oops Нищо че не ми личат Twisted Evil Тази възраст я избрах, защото не ми се чака много

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #31 -: 18.01.2009 19:07 »

А да попитам такова костюмче колко пари е ?

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #32 -: 18.01.2009 22:50 »

Тоя последния как се размаза на скалата.

Абе, те че са луди, луди са. Аз таквоз нещо не бях виждал досега...  Shocked --< Shocked Според мен и двамата успяха да си пуснат парашутите. Няма размазани.  Drinks

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #33 -: 19.01.2009 00:21 »

Съни да каже. Тя е по костюмчетата :D :D :D (:-pp) (:-pp) (:-pp)

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #34 -: 19.01.2009 14:47 »

Сърцето ми направо ще изкочи, като ги гледам какво правят --<
Около тия скали ми се вижда 100 пъти по-екстремно от парашут, който пък ми се вижда 100 пъти по-екстремен от бънджито, което пък ми се вижда 100 пъти по-екстремно от возенето на сърф oops :О:

Шмитски, ти чвече имаш абонамент за wave-спота, говориш за парашутни скокове, скоро ще ходиш в много топлите страни на сърф....рождения ти ден мина, та съдейки по думите на Венелин за екстремната криза около 40-те, май се състаряваш преждевременно (:-pp) Twisted Evil :О:

Добре, че на мен 40-те не ми се отразяват толкова екстремно oops

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #35 -: 19.01.2009 15:50 »

Сърцето ми направо ще изкочи, като ги гледам какво правят --<
 (:-pp) Twisted Evil :О:....Добре, че на мен 40-те не ми се отразяват толкова екстремно oops
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Юли, 40-ТЕ може и да не ти се отразяват екстремно, но тогава ВНИМАВАЙ СЪС СЪРЦЕТО !!! Good Luck Good Luck Good Luck

PS:за уточнение: скоковете покрай скалите са 1 000 000 пъти по-екстремни от сърфа... (:-pp)

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #36 -: 20.01.2009 11:37 »

Съни да каже. Тя е по костюмчетата :D :D :D (:-pp) (:-pp) (:-pp)
Тя е по екипчетата за ски (:-pp) виждам, че аватара на chat-patka е с такова костюмче, сигурно тя може да каже каква е цената OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #37 -: 21.01.2009 01:43 »

Със сигурност е доста скъпо, но имайки в педвид удоволствието което доставя цената му е без значение.
Парите са само средство с което човек да си достави удоволствие. Обсъжданото удоволствие е толкова голямо, че е неизмеримо с пари. Това означава че колкото и да струва костюмчето ще си на голяма далавера.

Bamze
Windmaster

« Отговор #38 -: 23.01.2009 18:16 »

Със сигурност е доста скъпо, но имайки в педвид удоволствието което доставя цената му е без значение.
Парите са само средство с което човек да си достави удоволствие. Обсъжданото удоволствие е толкова голямо, че е неизмеримо с пари. Това означава че колкото и да струва костюмчето ще си на голяма далавера.
Е то ще си е далавера, ама трябва да се знае да си ги заделям от закуските Smile тамън ще пестя  и от килограмите та 2 в 1 Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
chat-patka
Полъх
*
Публикации: 5

jumping out of perfectly good airplanes

« Отговор #39 -: 21.02.2009 17:07 »

Здравейте всички! Много писане сте изписали, много нещо, чак и с крилати костюми заскачахте вече и как можахте баш най-хубавото видео да изровите Smile Първо да ви кажа, че вие се оказахте не просто екстремисти, а луди за хвърляне от хиляди метра :D Около тия скали наистина е по-екстремно от скоковете от самолет, както и от всичко друго май, също и най-смъртоносно. За инфо - минимума скокове, които се изискват за скачане с крилат костюм от самолет е 200 и то ако има наистина добър инструктор, който да ви обучава. На мен това ми е мечтата, но за сега имам цееееели 14 скока Smile Ако на някой му е интересно мога да му изпратя по скайп много яки филми за BASE jumping или парашутизъм. Другоо... мен ме е страх много от вода, немога да плувам и нямам шанс да се пробвам на сърф, Sad но ако искате вие можете следващия уикенд да заповядате да скочите. Откриваме официално сезона тогава и двата дни ще има скокове по цял ден (28-ми и 1-ви). Направихме си парашутен форум, в който коментираме кога ще се скача, ако някой иска да следи за събитията, но да не го рекламирам във вашия форум без разрешение. Иначе, ако искате пишете на скайп (не помня вече писах ли си скайпа) - chat-patka

Между другото открих камери, които мисля, че биха ви заинтригували за вашия спорт. Доставката над 100 паунда е безплатна и пристигат за 2-3 дена. С камери от този сайт правим видеото от крилото на самолета.
http://actioncameras.co.uk/Activity/Water/

Поздрави!

>=/o
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #40 -: 21.02.2009 17:30 »

Ха! Тази камерка е мнооого любопитна оферта! Има ли начин да видя как изглежда видеото, заснето с нея?

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
chat-patka
Полъх
*
Публикации: 5

jumping out of perfectly good airplanes

« Отговор #41 -: 21.02.2009 18:00 »

Тук са добавили демо клипове с камерите им, но имайте предвид, че клиповете в youtube са с много намален размер, което се отразява на качеството, така че те са по-скоро да се види, какво е възможно да се заснеме, а не качеството на картината. http://www.actioncameras.co.uk/Footage.html

>=/o
Bamze
Windmaster

« Отговор #42 -: 04.02.2011 19:18 »

Някои може ли да ми каже цена за скок със заснемане Confused , Че брат ми има годишнина и със сестра ми искаме да му подарим скок с парашут ?

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
leech
Полъх
*
Публикации: 87

« Отговор #43 -: 04.02.2011 23:29 »

450 лева мисля, че беше скок с инструктор (за който си закачаен 300 лева) и втори човек с камера (150 лева). Пак казвам, че не си спомням много добре, но беше нещо такова.
Bamze
Windmaster

« Отговор #44 -: 05.02.2011 02:01 »

450 лева мисля, че беше скок с инструктор (за който си закачаен 300 лева) и втори човек с камера (150 лева). Пак казвам, че не си спомням много добре, но беше нещо такова.
Мерси за отговора, а да те питам случайно да имаш телефон за връзка или някакви координати?

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: