21.11.2024 23:06
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Пазете здравето си!!!  (Прочетена 9473 пъти)
Myah
Полъх
*
Публикации: 48

« -: 09.01.2009 17:39 »

Скъпи съфорумци,

Знам, че сте любители на екстремните спортове и изживявания, но ви моля -  Мислете преди всичко за себе си, здравето си и спокойствието на близките си!!! Защото и в ежедневието ни преследват безброй "изненади" - днес аз станах жертва на една от тях. Подхлъзнах се на един "перфектно изчистен" от сняг тротоар в центъра на Пловдив и резултатът е следният - счупена лакътна кост на дясна ръка. Утре ми предстои хирургическа интервенция с цел по-бързо възстановяване от контузията. Бих искала да завърша със следния призив - Забавлявайте се и се наслаждавайте на всичко, което животът и ние самите си предоставяме, но с мярка и нужната доза разум и здравомислие! До скоро!

In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer.
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 09.01.2009 18:15 »

Пожелавам ти утре всичко да мине без усложнения и скорошно възстановяване !!!  Good Luck Good Luck Good Luck

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #2 -: 09.01.2009 19:04 »

Ау, кофти...  :(((
Стискам палци за утре и бързо да ти мине!!!

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #3 -: 09.01.2009 20:04 »

Бързо и неусетно оздравяване, Myah!  Good Luck

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #4 -: 09.01.2009 21:28 »

леле и ти ли :((( нещо тая зима се почупихме форумците арабията Sad Пожелавам ти утре всичко да мине по вода и скоро да се видим...ако не на пистите и по вода то на масата Drinks Good Luck @->-

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #5 -: 10.01.2009 11:21 »

Myah как можа това лошо нещо точно на теб да ти случи taz taz taz
Пожелавам ти от сърце успешна и безболезнена хирургическа намеса и след това бързо и напълно възстановяване OK @->-

Аз вчера бях свидетел как една доста пълна жена се подхлъзна и падна по едни ужасно заледени стълби и честно казано мислех, че поне крак е счупила. Втурнах се да и помагам, а тя се залива от смях и вика, еееее и мен не ме подмина тази зима да падна, а хем слушах по телевизията като ни казват да се пазим!
Голям дух имаше тази жена \0// Със сигурност гарантирам, че толкова я е заболяло, че по-скоро мислех, че ще се разплаче. Но до нея имаше кавалер и май не и се искаше да се излага Good Luck
Дано да няма нищо счупено.

Аз няколко пъти вече се въртя с колата, въпреки, че карам на 2-ра с около 10-15км/ч. :-O-:

Пазете се наистина скъпи съфорумци, защото дявола си няма работа taz

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Myah
Полъх
*

« Отговор #6 -: 10.01.2009 20:28 »

Daniel, Venelin, Dee, Extremerider, Sunny - Искрено ви благодаря за милите думи и пожелания, за подкрепата и отзивчивостта !!!  \0//  ty Операцията днес мина успешно благодарение на вас, близките ми, опитния лекарски екип и безкрайно любезните сестри в клиниката. Вече съм си вкъщи и започвам с възстановяването. Огромни благодарности още веднъж!
Extremerider - Отсега се стягай за следващото ревю, защото снежанките имат нужда от достойна и приятна компания!
Съни - Дано рожденият ден на Криси да е минал отлично и под знака на веселието и доброто настроение!

In the depth of winter, I finally learned that within me there lay an invincible summer.
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #7 -: 11.01.2009 14:22 »

Сега остава бързо да се възстановиш, и към края на зимата да се засичаме по пистите Good Luck

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #8 -: 11.01.2009 15:19 »

Myah, изкарахме много весело, вчера целия ден и цялата нощ празнувахме и сега преди мъничко станахме oops

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #9 -: 14.01.2009 00:26 »

Myah, също ти пожелавам бързо възстановяване от неприятната контузия.  OK Понякога тези неща просто се случват...

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #10 -: 15.01.2009 20:07 »

Бързо оздравяване и от мен. Аз ти давам от моя вълшебен мед за бързо оздравяване Smile А и тези неща се случват винаги когато не трябва, то когато и да се се случат неее наложително, но си се случват, но както е казал не се сещам кой "това, което не ме убива ме прави по силен". Много здраве и късмет занапред Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Myah
Полъх
*

« Отговор #11 -: 15.01.2009 21:37 »

Бързо оздравяване и от мен. Аз ти давам от моя вълшебен мед за бързо оздравяване Smile А и тези неща се случват винаги когато не трябва, то когато и да се се случат неее наложително, но си се случват, но както е казал не се сещам кой "това, което не ме убива ме прави по силен". Много здраве и късмет занапред Smile

Bamze, хиляди благодарности за лечебния дар и милите пожелания!!! ty Много истина и най-вече мъдрост има в казаното от теб, тъй като аз съм леко своенравна и достатъчно динамична натура, не обичам да завися от други хора - в началото приех ситуацията от най-мрачната и перспектива...  обаче през последните дни отбелязвам забележителен прогрес в здравословен план, което благоприятства и духовния ми мир. Така че, такива моменти са неприятни, но понякога "необходими" за правене на равносметки, планове, пр. Успехи, радост и повече време за любимите ти занимания и от мен! Надявам се да се запознаем на живо някой хубав ден...  OK

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #12 -: 15.01.2009 22:05 »

Bamze, хиляди благодарности за лечебния дар и милите пожелания!!! ty Много истина и най-вече мъдрост има в казаното от теб, тъй като аз съм леко своенравна и достатъчно динамична натура, не обичам да завися от други хора - в началото приех ситуацията от най-мрачната и перспектива...  обаче през последните дни отбелязвам забележителен прогрес в здравословен план, което благоприятства и духовния ми мир. Така че, такива моменти са неприятни, но понякога "необходими" за правене на равносметки, планове, пр. Успехи, радост и повече време за любимите ти занимания и от мен! Надявам се да се запознаем на живо някой хубав ден...  OK
Ще се запознаем ти се оправяй по бързо за да се запознаем по бързо Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #13 -: 23.03.2009 12:18 »

Май това се очертава да е черната тема.За нещастие и аз трябва да се присъединя към нея. На 17 .02 на нощно Лале скъсах предни кръстни връзки на коляното и ски сезонът приключи  за мене предварително   :Q: :Q: :Q: След първата операция и благодарение на доктор Чочо ,нещата се подобрявят ,но ще трябва да се подложа на втора интервенция всеки момент ,за да съм готов поне за средата на сърф сезона...че и по рано надявам се  --<

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #14 -: 23.03.2009 13:14 »

А това е отговора на въпроса,защо аз избягвам да ходя на ски!
Еди,бързо и безболезнено възстановяване пич,че си важна част от групата! Good Luck
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: