01.11.2024 08:34
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: PWA титла за сметка на младите таланти?  (Прочетена 15561 пъти)
bul441
Полъх
*
Публикации: 13

« Отговор #15 -: 15.02.2009 11:22 »

Светльо  недай да зацикляш на един и същи постове а прочети и мисли ково ти се пишв а освен да се държиш като подлезурко в уеб пространсвото . Фристайл във варна се кара от 2000 и аз го обожавам и практукувам активно ама не бъди като с кон капаци и прстани с наденичките щото не е интересно вече. Проблема че не се хвърляш за салто не го прави регионален или национален щото на мене наистина ми звучи тъпо дакараш 20 години и да не правиш салто щото си човек с мнание . Примера е прост  със доктора (истинския taz) който на 40 + със склапел в ръцете върти салта. Относно слалома и рейса никой не кара да те кефи ама ти караш точно това само че с уев дъска. Относно криса ,светльо мое ти говори за слалом ама е реално уейв карач и е увършял острва луца, кабо верде още преди 10 години така че не е човек с едностранно мнение ама ади че соткланям от темат
fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #16 -: 15.02.2009 12:24 »

Павка,мой,много си агресивен.Нещо те мъчи.Верно е срамно да не правя салто и си ме е срам,но никъде и никога не съм се мислил за сърфист.Що извърташ темата от мене към тебе и обратно.Мисълта ми беше за младите.Тебе те знаеме(вече писах),ама явно нещо те мъчи,че отправяш персонални обиди.Факт е че няма млади,комплексни(дано тоя израз не те дразни) карачи.И по тоя повод нетрябва да си ги мериме тука,а да им помогнете вие(щото имате влияние и респект),да се лъзнат на някоя крива дъска.  Айде че стана междуселска спартакияда по надплюване през оградата

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
Mitk0
Полъх
*
Публикации: 11

« Отговор #17 -: 15.02.2009 14:11 »

Светльо, моите уважения, но мисля, че комплексното развитие на младите(непълнолетни) сърфисти зависи от много фактори, над които те нямат контрол. Аз съм сигурен, че ако предоставиш добри условия, 70л уейвърка и 4ка, поне половината от teen-сърфистите от Лазур биха ги подкарали без проблеми и  с голям кеф. Аз след като карах 1 година уан дизайн нямах никакъв проблем след това да карам малкия слаломен материал на Криса. Проблема е там, че докато ти и другите възрастни сърфисти имате утвърдено хоби и възможности(кола най-вече), то за по зелените като мен трябва някакъв спортен клуб който е сериозен и предоставя възможности за комплексно развитие. Щото лично аз след уан дизайна, се научих на материала на Криса \0// и едва ли щях да имам същия кръгозор ако не беше той. Това "младите от Лазур" нещат да карат нешо друго освен кораби са пълни ******. Аз лично вече сънувам учебното клипче на KP  за предно салто и ако тази пролет успея да прекарам малко време на острова с удоволствие ще се метна. И все пак ако държиш да знаеш какво става с по "зелените" от теб, не си прави изводи само от форумите ами слез на рибаря и им обърни малко внимание Wink . Както обича Криса да казва:"Истинското щастие е споделеното щастие." и не се колебае да си рискува рейсинга и соника, като ги сподели с по-"зелените", за които общото схващане е : "Вие сте пишлемета и трябва да карате гаден материал."
Надявам се този сезон да се засечем Smile
Митк0 Грудев
Pro-freestyle
Повей

Публикации: 1

« Отговор #18 -: 15.02.2009 15:01 »

Напълно те подкрепям Митак , както и Павката и Емо (които за жалост не познавам).
 По темата ...  аз найстина не разбирам какво ви изненадва .
    Антон Албо , както и Дункербек са отвърдени имена в windsurfing - a , доказали уменията си не веднъж . Сърф компании гиганти като Jp , Neil Pryde , Severne , Mistral разбира се  биха избрали хора , които могат , постигнали високи резултати , оставили ли отпечатък в ранклистата . Не мисля , че трябва точно на сърфисти (които предполагам всички тук сме) да обяснявам , че името прави реклама , името продава .
 Относно младите , да ... найстина живота е неспаведлив . До като има по възрасни и можещи сърфисти , по - младите ще са винаги по-назад . Крис Психопата се изрази доста точно '' стани 1ви в гонка '' и ще получиш признание от хората и те ще ти ПОВЯРВАТ.
 Не ми е ясно дали финансовата криза  има съществена роля , може би някои е недоволен , че получава не милион , а половин ??? Емм... ако не ти харесва нещо търсиш друга алтернатива , друга компания , друг договор , друга работа ако искате .

Мерси за вниманието
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« Отговор #19 -: 15.02.2009 20:50 »

Крис Bul 131

Наистина темата става много обширна и истината се крие някаде дълбоко. незнам дали ще мога да се обобщя, минаха ми толкова мисли в главата ,които вече не мога да ги хвана Smile  Ще ви задам един въпрос.Кой е по велик сърфист? Този дето е карал 2ч сърф и е направил през тези 2 часа 20 спока и 20 салта или другия които е карал и тои 2ч до него и е правил само тигели и е излязал от водата пак толкова щастлив колкото и първия . Споковете ,салтата и тигелите ,джаибовете -всички тези фигури ще са една илюзия ,ако ти не си излязал от водата удовлетворен и щастлив .Всички знаем че нащо море не е гран канарското и ако не се научим да излизаме щастливи от него даже и от един безветровит ден -това е вече тъжно. А ако имаш истинска любов към него ще искаш да си постояно вътре, а за да си постоянно вътре ти трябва материял, така че не дисциплините в  сърфа са важните ами тази любов ,която обединява всичко и трябва да се научим да я намерим като бъдем искрени и да не си кривим душата. ако те кефят фигури -прави фигури, ако те кефи само тигели-прави тигели, ако те кефи всичко -прави всичко, но ако накрая излезеш нещастен от водата ..... Има един друг фактор, който е много важен за щастието . Това е егото.Егото убива всичко истинско,то те кара да се правиш на нещо ,което не си ,само и само да другите хора да  те харесват. През всичките тези години съм срещал толкова болни от его хора, че накрая видях че и аз съм такъв Smile навремето ходех и търсех по плажовете Никито пуканката ,Виктор Жеков и други извесни сърфисти, за да им покажа,че съм по бърз във водата и да им покажа колко съм добър и исках да съм най-добрия , ако не в света поне в бг Smile И тази моя амбиция ме разви много.С  Павката  Дуков обиколихме всички близки морета през 90-те години, за да изпълним нашата най голяма мечта- да направим салто ,което е царицата на фигурите (не казвам, че е най-трудната) и каде го направихме според вас-ами на Рибарския плаж Smile. През тези години видях толкова хора ,които въпреки че не можеха да си пъхат краката в страповете излизах от водата щастливи, все едно са направили двоино салто Smile Замислих се и си казах - защо ми трябва да обикалям насам натам, да се мъча да правя по 100 фигури на ден само заради славата ако те не ми носят удовлетворение,защо просто не започна да си карам за кеф. .Веднъж бягах по алеята и видях един приятел (В.К.)да бяга по пясака.Отидох при него и го питах -защо бягаш по пясака ела при мене по алеята . Той ми се усмихна и ми каза -ами тука се чуствам по близо до морето.Тези
думи ги осъзнах много години по- късно.Не те правят фигурите по близо до морето и по голям сърфист.Истината е другаде .В по горния пост някои се изказа че нямало нищо интересно в това дето някакъв човек облечен в неопрен и боне при ниски температури  чупил бариерата от 50 възела Smile Ами какво може да се отвърне Smile които има очи ще види Smile ще види че този човек не е просто един човек с боне , а е бил световен шампион и в слалом и фристаил, топ wave карач и в този рекорд ще видиш целия му труд през живота му .Ти усещаш ли се колко много обиждаш този човек, а и не само него, ами и всичките му фенове и сърфисти ,които се възхищават на него и които знаят , колко много са дръпнали тези хора спорта ,за да можеш сега да караш материяла, който те кефи. Знаеш ли например колко години Бйорн е бил световен шампион по вълни, слалом, рейс и знеше ли, че е бил и световен шампион по фристайл и коя година Smile  Виждаме само това, което искаме да видим, а защо не виждаш например че на остров Маргарита, всяко дете сърфистче има спонсор. Аз бях на Кабо Верде и се изумих как черните местни 12-годишни хлапета карат на вълните с най- добрата материялна част и когато разговарях с Джош Ангуло, тои ми обясни, колко се кефи да дава материяла на хлапетата и да ги учи, ами от каде излязаха всички тези хлапета в фристайла, ако не са спонсорирани .Чел ли си нещо за канарските и испанските млади сърфисти? А отвори ли каталога на Стар Борд, за да видиш ,колко народ спонсорира и ще видиш там снимките и на Веско и на Пепа и на Оводовски и моята Smile Ама видя, че отказали на някой спонсорство ,без да знаеш защо?Говори ли лично с NP-JP да ти обяснят защо така са решили.Ако ги знаеше тези неща нямаше да пишеш така, за да си компетентен в нещо, също трябва и да си чел малко.Всички хора сме се сблъсквали в живота си с други хора, който поради няква причина не са оценили усилията ни или умениаята ни и тогава сме се чувствали малоценни, ама някой от нас са го преодолели някой не са. Чувството за малоценност е много лош съветник, човек почва да прави неща ,с който да се хареса на другите , въпреки че това което прави не му носи нито радост, нито удовлетворение на самия него, прави го само и само да накара чувството за малоценност да млакне. Ама то млаква за малко и после пак почва да дранка глупости - казва ти - " виж го , той какви фигури прави, а пък ти нищо" и ти почваш да кроиш планове, запазваш си отпуски , бягаш от жена си и децата само и само да можеш да караш.Сърцето ти казва " това те изтощава, не те прави радостен вече- защо се преструваш ,че ти харесва" но ти не слушаш сарцето, а чувството за малоценност което изисква от тебе да правиш неща, които не те радват, но пък може някой от другите хора да ти каже Браво заради това. Има много велики хора на тази Земя- не само сърф карачи,ами и писатели , палководци, лекари  и много много още с най-различни призвания, и общото между тях ,което ги прави велики е че винаги са правели само това което им носи щастие , било то да карат freestyle, слалом , wave , или яхти, боулинг ,билярд било то да пишат романи , да водят армий или да правят перфектни операции, важно е че правейки това, което ги удовлетворява те слушат само сърцето си и това ги зарежда с още повече енергия и те стават все по добри в това което правят.
И никой от тези хора не се е интересувал,какво мисли някой друг за тях. Защото винаги ще има и хора който те харесват и хора, който не те харесват, защото или не те разбират или са злобни.Но ако тези велики хора са променили съзнанието дори само на един човек, който ги е харесвал и си е казал - да и аз искам да съм велик и ще слушам само сърцето си и ще правя неща, който ме радват и ме удовлетворяват и когато го правя аз давам пример и на другите и да си позволят да са щастливи. Ето такав живот не е напразен,той е пълен с истински усещания. Аз лично не сам прочел и 10 книги в живота ми, но съм прочел хиляди сърф списания, които ги пазя още от 87 година и там научих нещата, в които аз вярвам ,но както вече казах, за да ги видиш трябва да имаш очи .Веднъж прочетах как при Бйорн отишъл един журналист и му казал -не те ли е гадно, че повечето хора смятат Роби Неш за по велик сърфист от теб ? Дюнкербек се усмихнал и казал- достатачно е да има и двама, които да харесват моя стил и това си заслужава.Аз не искам филмите ми за слалом да се харесват на всички, който вижда ще види в тях и фристайла и уеива и най-вече ще види всичките тези години любов към спорта. На мене сърцето ми се стопля, когато и един човек го е харесал и ми каже ,колко го е кефил филма и това си заслужава всичките мои нощи прекарани пред компютара за да направя филма.  Светлио гледай си фристаила и се кефи, салтото няма да направи доктора (истенския) по добър сърфист от теб а нещо друго. За Wave вообще не ми говори. Спота на Гьока само е минал покрай истински Wave спот това че имаш такава даска и платно не те прави такъв, така както и като всичко ти е Неш не те прави Неш карач и между другото ти се чудя защо караш Неш след като тои не може да направи и една модерна фигура на фристаила kato..kulo,taka,shaka,ponch,funnel,gozzada,burner,bob,.Smile (това е по твойта логика) малеее ,че то и J.Polakow ne moжe ahahah аве тез кви карачи са ве ?....  Не дели хората на пловдивчани, софиянци и варненци- всички сме едно .И се опитаи да разбереш какво ти казвам  като ти казвам, че за мен понякога и един ден каране на Рибаря ми е по хубаво от 10 дена на Гьока.и най-вече не казваи че не учим децата на фън .Павката е прав че си като кон с капаци .слезе един ден на рибаря и си направи извода за всички сезони .цялата ми материялна час е карат всички (а знаеш тя каква е)и даже им подарих стария 90л соник  който и в момента е на базата . помисли си първо какво си дал за спорта и колко деца си обучил и дали си давал материяла си на деца да карат всеки път, когато пожелаят . Не вини Лазур, че не дава пари, ако не знаеш ,как стоят нещата. И най-важното не забравяй ,че те обичам Smile
И на всички, които разделят спорта на дисциплини ,не се сърдете те просто са в по долен клас ,както сме били и ние ами им помогнете да си научат уроците.

Слушайте си сърцата,знам че за някой хора може да има много глупости и баналности написани тук , но дори само един от вас да ме е разбрал си струваше писането Smile
хаах сега си прочетох всичко има и доста несвързани неща хахах стил Paulo Kuelo

PS. не се чудете защо няма много грешки въпреки че аз съм го писал Smile Жена ми редактира всичко Smile

Криса .
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #20 -: 15.02.2009 21:54 »

Лелеее,май всички сме в тежка форма на абстиненция,поради липсата на каране :D
Положителното е,че успяхме най-накрая да развием една типично-сърфистка тема, а най-якото е ,че се включи и младата генерация! OK
Няма място за персонални нападки или още по-малко пък някой да приема нечие изказване твърде лично.
Все пак естеството на самата тема е доста по-различно от това,кой прави или не прави салта или че слалома е куца и скучна дисциплина oops
Разбира се,не можем винаги всички да сме на едно мнение и е винаги интересно да се чуят различни гледни точки.В това няма нищо лошо-напротив!
В една друга тема нещата пак взеха да тръгват в тази насока и тогава го казахме,стига да не си се насочил тясно и профилирано от това да си изкарваш парите,просто карай за кеф.Тука Крис цели десетката!!!
Нещата трябва да се правят преди всичко със сърце,за да усетиш в крайна сметка удоволетворение от това,което си направил. Да си щастлив. Good Luck
И ако мога да дам и аз една скромна препоръка...
Не се ограничавайте!!!
При възможност,карайте всичко,на всякакви условия,с всякакъв материал,с всички добри познати и приятели! Drinks Yeee
Само така според мен можем да усетим пълният кеф и цялото очарование на това наше ХОБИ! Wink

fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #21 -: 15.02.2009 22:43 »

Крисе,Крисе...на един език говорим,а не се разбираме.Айде като си дойдеш ше продължиме...И аз много те обичам(не исках всички да научат за нас,толкова скоро,жена ми още не знае за нас,ама... :D).Само да те светна,че подобни проблеми с егото си нямам.Имам си комплексите,но не са такива.Пределно ми е ясно,че като карам 70л,не съм уейв райдър.Нашето яздене сам го казвал и друг път си е варненски кючек.На Митака и всички варненски юнаци-пичове моите уважения,това което съм написал,само трябва да ви амбицира и нахъса.И аз съм бил малък и съм се молил на разни туристи за по едно кръгче(между другото темата беше за младите).Помагал съм и с радост ще помагам...Напънете си "ръководството"на клуба,да ви заведе на Гьока-не е невъзможно.Има клубове,като ОХО,например,които всяка година водят деца там.Там има 3 БГ училища с добра мат база,могат да се договорят цени и няма да е необходимо да се носи много мат част.Що като ходиме да караме извън Варна,никой не идва,даже да позяпа.Доктора ни знае на всички тел-те,никога не бих отказал да взема някой,пък може и да покара Неш Smile.Айде,че стана вътрешнозаводско събрание

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #22 -: 16.02.2009 11:37 »

Ухааа...темата е взела завидна "дълбочина"  :О: , та малко не издържам да засегна проблема с момичетата в сърфа, която дебатирах преди време на едно друго място (и там не се държах!)..

Аз съм напълно съгласна с Крис, че важното е удволствието и радостта от карането... Преди време се чудех, как все още карам сърф, та може би точно това е обяснението, удволетворението и щастието което чувствам след като излезна от водата, още повече, ако съм постигнала нещо мъчено отдавна....

И така, за целия си сърфистки път,  нахъсване и мотивация съм получила само от един човек, който ми и даваше да карам това което той караше, за което ще съм му благодарна докато дишам...И докато един човек ме стимулираше, са се намерили сто(фигуративно казано) които са ми обясняват как "сърфа не е за жени" и още куп глупости...
А сега тук ми кажете, защо... Изключвам ситуациите с превземиките и лигавенето (има и такива бамбита), но защо когато желание за каране има, хъс за каране има, мотивация и щастие от спорта има...ще се намерят десет идиота които да демотивират и да тъпчат... Да казвам ли че има такива и сред каращите...(не ме линчувайте,но е така!)..К'во значение има пола, когато всички караме в еднакви ситуации и подобен материал?!?!

Да, аз все още карам сърф, но това е защото съм си намерила защитния механизъм да не обръщам внимание на  простотията, но има много момичета които започнаха когато аз започнах, но ги загубих по пътя...и сега не искат и да чуят за този спорт...
Та като говорим за младежите, май трябва да обърнем внимание и на темата- момичетата и какво се прави за да бъдат стимулирани те....По света се прави, в БГ ако става то е "въпреки"....липсата на стимул и подкрепа!

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #23 -: 16.02.2009 12:18 »

Лукче,добре е че акцентираш върху този проблем,но честно казано на мен ми се струва,че такъв проблем с дамите в спорта няма!
Просто не мога да повярвам,че има човек,който би тръгнал да спира да кара една жена,единствено поради причината,че тя е жена! Shocked
Аз мисля,че се дават наистина абсолютно равни възможности и на дамите да се развиват.
Примерите са много.На първо време се сещам за един чудесен състезател като Пепа от Поморие(бързо възтановяване! Good Luck)
Да не говорим,че има адски много мацки които си карат направо супер,като теб,Мая,Велка,Тони на Любо,двете Марии при Наката,Съни и Тина,които направиха за нашите мижави мащаби не малко за популязиране на спорта,чрез бизнеса си и т.н....сори ако съм пропуснал някого @->- @->- @->-
Не само че не мога да допусна,че някой ви е пречил,но съм убеден,че мъжете които сме покрай вас сме гледали да бъдем винаги от помощ и докрай толерантни с вас. С две думи искам да кажа,че всичко е до желание и едва ли има място за дискриминация тук.
Според мен тепърва с по-голямото популяризиране на уиндсърфа,ще има да ни радват окото все повече и повече красиви и нежни създания mermaid
lukcheto
Off Line

« Отговор #24 -: 16.02.2009 14:07 »

Emo, въпроса не е в това, че няма момичета които да карат добре..супер е че има да, съгласна!
Аз знам на мен какво ми е коствало за да стигна до тук...
Аз казвам, че карам откакто си купих първата дъска преди 5-6 години, но преди това когато трябваше да наемам в студентските си години направо не ми се говори... На Равда имаше чидесна база, но трябва ли да обяснявам колко пъти ми е отказвано да наема сърф...след смехотворно подмятане и намек че съм момиче от Н. който тогава държеше хангара и на който въпреки всичката гадост се възхищавах защото караше страхотно... Еми, аз също се радвам че има Дивас във водата, но и знам, че и на тях не им е било лесно като на мен, знам че и те са минали по нелек път...и може би и затова се броят на пръсти.Сега нещата са някак по-оптимистични, но аз не карам сърф от една година затова и казах, че аз карам "въпреки" липсата на мотивация която да дойде от вън...

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
lukcheto
Off Line

« Отговор #25 -: 16.02.2009 14:48 »

ПП Емо, иначе аз няма как да си изкривя душата, винаги сте мили на уейвспота Smile Всички @->- @->- @->- @->- @->- и аз лично се чувствам на сигурно място Yeee Yeee Yeee

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #26 -: 16.02.2009 20:09 »

Аз знам на мен какво ми е коствало за да стигна до тук...
Аз казвам, че карам откакто си купих първата дъска преди 5-6 години, но преди това когато трябваше да наемам в студентските си години направо не ми се говори... На Равда имаше чидесна база, но трябва ли да обяснявам колко пъти ми е отказвано да наема сърф...след смехотворно подмятане и намек че съм момиче от Н. който тогава държеше хангара и на който въпреки всичката гадост се възхищавах защото караше страхотно... Еми, аз също се радвам че има Дивас във водата, но и знам, че и на тях не им е било лесно като на мен, знам че и те са минали по нелек път...и може би и затова се броят на пръсти.Сега нещата са някак по-оптимистични, но аз не карам сърф от една година затова и казах, че аз карам "въпреки" липсата на мотивация която да дойде от вън...
Винаги на първите е било трудно...
И като става дума за млади таланти - все си мисля, че ние полагаме основата, на която могат да стъпят децата ни... и те ще имат предимството, че от малки ще се качат на сърф, ще усетят какво е да с носиш по вълните.. и с подкрепата ни няма да се сблъскат с придрасъдъци и хорската глупост... Малката ми дъщеря още от сега говори как лятото ще кара сърф... и имайки в предвид, че живеем на морето... мисля, че в края на лятото ще караме заедно...

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #27 -: 17.02.2009 19:14 »

В България винаги е имало разделение на нещо, не знам как е другаде, съмнявам се, че и там всички дружно са хванати за ръчичка и под строй. И там както и тук кайтърите не са първи дружки със сърфистите, че даже и на различни спотове карат, и там скиорите гледат лошо сноубордистите. Няма смисъл да се изрежда още, важното е тук как е! Когато започвах да се уча бях като попивателна и непрекъснато досаждах с въпроси / Голямо благодаря за търпението и напътствията, на няколкото човека от форума, които ми помогнаха и не ме оставиха /, никой не ме отряза, получавах цялата информация от която имах нужда и напреднах бързо. Не е било така обаче преди време. Чувал съм как преди когато са били само няколко сърфистите, никой не е споделял с младоците, оставяли са ги да си трошат главите, само Ники Каталиев е бил пич. Виждам ги същите хора сега по спотовете и дали от гордост, дали от липса на мотивация не са дръпнали и милиметър напред откакто аз се учих. Ето и сега се разделяме Hmm  wall, аз с удоволствие бих се раздавал стига да мога да помогна. Не карам слаломен материал, защото не ми е интересно, явно не съм дорасъл до него, но това не значи че го мразя или отричам. Това просто е друг стил който си има своите привърженици.

The Best Of The Best
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #28 -: 27.02.2009 17:02 »

Интервю с  Josh Angulo (благодарение на BUL 131), в което той потвърждава, че дразгите за стари и млади сърфистио се раздухват от медиите и ,че реално такъв проблем няма.
http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwindsurfjournal.com%2Ffrontblocks%2Fnews%2FPaperView.asp%3Fid_papers%3D3780%26ID_BB_LANGUAGES%3D1&sl=fr&tl=bg&history_state0=

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
kableshkov
Повей

Публикации: 3

« Отговор #29 -: 30.03.2009 01:09 »

Леле  как   можах   да    изтърва   тая      тема   .По   добре  късно   отколкото  никога    пипшлемета  повече няма да ви давам да ми карате   сърфовете ,щото     излезе  че карате   само   тия  на    криса  ."трябва да  караме   гаден  материал" ами   много   ясно   направо  на    ай  соници   ли да  ви  качим  .Охо   и   острова  -да   водят   хора     правят   лагери   ама    май    се    плаща  а  мойте   пишлемета   карат    сърф  за   30лв   на   месец .Така    и   последно   вече   ме  е   яд   на    тях     и  ще карат    кораби    докато   не  искарат   лев   и  не   си   купят     по   някое   платно  и   мачта   иначе   имат  за   колела ,скейтове,лаптопи  а за  сърф  все  нямат.
Страници: « 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: