22.11.2024 21:22
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Малко Помощ  (Прочетена 3532 пъти)
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« -: 13.02.2009 19:56 »

Да попитам  hmmmm Къде около София има нещо интересно за разглеждане, а и по възможност да има къде да се преспи на радиус 50 - 60 км  hmmmm Благодаря предварително.

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
emo
Отнесен от вихъра
Публикации: 382

« Отговор #1 -: 13.02.2009 21:01 »

Една от най-интересните забележителности за посещение и разглеждане в Столицата ни е Лъвов Мост.
Находката датира от края на 19ти-началото на 20ти век.
За строежа му са били необходими около 300 работника,предимно от ромски произход,затова и до наши дни там изобилства главно с този етнос.
Намира се лесно! От гарата само направо!
В непосредствена близост до Лъвов мост,бихте могли да преспите удобно и сигурно,в уютната обстановка,която предлага хотел " ЦУРА"
За повече въпроси сме на ваше денонощно разположение!
Bamze
Windmaster

« Отговор #2 -: 13.02.2009 21:03 »

Една от най-интересните забележителности за посещение и разглеждане в Столицата ни е Лъвов Мост.
Находката датира от края на 19ти-началото на 20ти век.
За строежа му са били необходими около 300 работника,предимно от ромски произход,затова и до наши дни там изобилства главно с този етнос.
Намира се лесно! От гарата само направо!
В непосредствена близост до Лъвов мост,бихте могли да преспите удобно и сигурно,в уютната обстановка,която предлага хотел " ЦУРА"
За повече въпроси сме на ваше денонощно разположение!
Не такива забелевителност и 100 % да не е много близко до центъра Smile а Аз познавам София за околности интересни за разглеждане питах Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #3 -: 14.02.2009 02:30 »

Можеш да се качиш на Витоша, хем ще видиш София отгоре, хем ще покараш, хем накрая ще си намериш хубаво хотелче в Драгалевци. Обаче утре е 14-ти, та не знам дали ще има места hmmmm

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #4 -: 14.02.2009 10:44 »

http://www.ezeroto.com/
Не съм ходила, но много ми го похвалиха това място. Красиво е и хотелската база е отлична със SPA център.
Клисурски манастир "Света Петка", над Банкя също си заслужава да се посети като се постопли времето.
Ако е само за разглеждане даи газ по искърското дефиле на горе има пещери карст, черепишки манастир, седемте престола, чудни гледки по реката пък от там на кадето ти погледнат очите се красота. Все ще намериш къде да спиш OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Bamze
Windmaster

« Отговор #5 -: 20.02.2009 19:59 »

Мерси за Помоща. Извинявам се че пиша сего, но в София нямам Компютър и така Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: