Айде, най-после и аз се престраших и открих
сезона.
Ако искате вярвайте ама днес след всичките ветрища които се случиха из Врачанско, аз така и не успях да изглисирам нито един път! Вместо 4-5 "чертички", направих 2 "тегела"
. Един път аха да започне пълен глисаж, предния налъм готов, ама задния нещо не можах да го нацеля, щото лани в края на сезона си ги преместих както си трябва, че са два отзад, а аз карах досега с един в средата и сега
, последва човка. После се изтърсих още 2 пъти май, ама накрая излязох почти напълно сух, само в ботите имаше вода, а иначе и лицето ми си беше мокро при всичките падания - демек, закопчал съм бил добре неопрена. А и може би щото след първото боне и неопрена слагам още едно боне та хваща на неопрена яката
.
Ако бя отишъл през деня, да съм се разцепил, цял ден духа зверски тука. Ама аз по стар обичай - след работа, отгоре на всичко след 2 връщания за забравени неща влязох във водата към 18:15ч
с 5.2, а то се оказа че е трябвало да съм вече със 7.5
.
Добрата новина е, че вече ще гледам прогноза да не изпускам, щото явно може да се кара, макар и по 2 тегела с междинно притопляне.