22.11.2024 21:03
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Австрия - нямам думи ...  (Прочетена 15136 пъти)
Zmeio
Полъх
*
Публикации: 97

« Отговор #15 -: 19.12.2009 00:20 »

Засега се връзва по малко над 140, защото няма да сме 16, а и има някви малки такси за всеки турист.

Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #16 -: 19.12.2009 11:38 »

Засега се връзва по малко над 140, защото няма да сме 16, а и има някви малки такси за всеки турист.
Колко място има още и приематели още хора ?

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #17 -: 20.12.2009 02:38 »

Неее това не е подигравка или ако е е към тези които поддържат нашите писти и допускат да има камъни по тях. И докато цените на нашите курорти се съревновават стези на австрийските и швейцарските алпи, и при положение, че условитя там са превъзходни, не виждам как биха накарало някой да прекара зимната си отпуска на някой наш курорт. Единственото предимство тук е, че можеш да отидеш да караш за 1 ден, а и все пак 1000км не са за подценяване. И все пак къде бихте прекарали 1 седмица ако имате възможност?
Следващата ще я прекарам в Пампорово.Колкото д Австрия,май няма 100% гаранция за добро каране.Миналата година една група отиде и случи на изключително гадно време.Хората се върнаха в БГ и си откараха сериозно на Банско.

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Zmeio
Полъх
*
Публикации: 97

« Отговор #18 -: 21.12.2009 11:54 »

Колко място има още и приематели още хора ?
Ще споделя с човека който го организира, че има желаещи от този форум. Принципно, има една свободна стая - 3ка, но не гарантирам че водача ще вземе непознати, без да се обиждаш.
Ако ползваш facebook, адни ме - Ventzislav Raikov. Taм се организират нещата.

Anna_F2
Духовит
**
Публикации: 109

« Отговор #19 -: 18.01.2010 23:20 »

Неделя 01.03 - каране тук: (Molltaler Gletscher)
http://www.skifidelity.at/moelltaler-gletscher/
Понеделник 02.03 - каране тук: Turracher Hoehe
http://www.turracherhoehe.at/de
Вторник 03.03 - каране тук: Bad Kleinkirchheim
http://www.badkleinkirchheim.at/
Сряда 03.03 - каране тук: Katschberg
http://www.katschi.at/
Четвъртък 03.03 - каране тук: Nassfeld
....
Писна  ми да изброявам...
А, бе в радиус на 30км около хотела имаше 10 места за каране, които естествено не може да обиколиш за една седмица. Сряда и четвъртък наваля един метър нов сняг - на Глетчера инфо таблото даваше снежна покривка 4.20 метра !!!

Захо, можеш ли да препоръчаш място за спане (студио за 2-ма ) в близост ( до 20 мин с кола) до лифтена станция?
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #20 -: 26.01.2010 17:29 »

На отсрещния хълм в Katschberg, наричан Aineck - има една БРУТАЛНА черна писта, наричат я 'диретисима', наклона в началото е 70% дълга е 2000 метра и като си покажеш носа на дъската на ръба, виси във въздуха една педя. Пуснах я, но добре, че бях ходил сутринта до тоалетната  Censored иначе ....
Паралелно на нея обаче има една червена писта, направена като серпантини по хълма - 6000 метра и най=прекрасната писта, която съм пускал. Кара се само на лек кант с плавни завои -  като балет от горе до долу - серпантините просто съвпадат с радуса на завой на тарабата. Прелест!

* Aineck_black.jpg (152.33 KB, 991x413 - видяно 532 пъти.)

* Aineck_red.jpg (158.29 KB, 989x420 - видяно 493 пъти.)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #21 -: 26.01.2010 18:33 »

Захо я качи някоя снимка в действие Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #22 -: 26.01.2010 18:49 »

Захо я качи някоя снимка в действие Smile
В Галерията съм сложил някои снимки, ама в действие няма - първо нямаше кой да снима, пък и съвременните фотоапарати нямат толкова висока скорост на затвора за да ме 'фанат' в кадро - като намазана с грес мълния съм (най-бързото нещо което е познато в квартала дето съм израстнал - Коньовица) (:-pp)  :О:  taz
 Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #23 -: 02.02.2010 11:30 »

Хахаха Zaho, аз съм свидетел, че нямаш настигане Drinks Взел си има акъла на австрийците (:-pp)... и по пиене на бира Drinks Drinks Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #24 -: 02.02.2010 11:45 »

Хахаха Zaho, аз съм свидетел, че нямаш настигане Drinks Взел си има акъла на австрийците (:-pp)... и по пиене на бира Drinks Drinks Drinks
Едно от големите удоволствия там е Après-ski - в края на сеанса засядат в някое от многото заведенийца покрай пистата и здраво пийват под музика от типа Австрийски духови маршове, Удо Юргенс (да ме простят младите :-O-:) и мелодии в стил Шарено котле от бившата ГДР (пак да ме простят).
И ние мигновено се адаптирахме към обстанояката, даже веднаж се опитахме да им изпеем една песен на Тони Димитрова ама вече беше късно и патрула ни изрина от заведението  Twisted Evil Twisted Evil

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #25 -: 06.02.2010 15:52 »

Едно от големите удоволствия там е Après-ski - в края на сеанса засядат в някое от многото заведенийца покрай пистата и здраво пийват под музика от типа Австрийски духови маршове, Удо Юргенс (да ме простят младите :-O-:) и мелодии в стил Шарено котле от бившата ГДР (пак да ме простят).
И ние мигновено се адаптирахме към обстанояката, даже веднаж се опитахме да им изпеем една песен на Тони Димитрова ама вече беше късно и патрула ни изрина от заведението  Twisted Evil Twisted Evil

Drinks Drinks Drinks Drinks Благородно остава да ти се завижда  OK \0//

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат