fireflay
|
|
« Отговор #15 -: 20.04.2009 23:41 » |
|
Преди два часа го гледах.Сигурно съм единствен или от малкото,но филма много ми хареса.Знаех,че е сниман на Крапец и Яйлата и че не е типично сърфистки филм,не очаквах да видя салта и познати лица и ми хареса-честно.
|
|
|
|
Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #16 -: 21.04.2009 08:56 » |
|
И аз гледах някакво интервю с хората правили филма. Много се изненадах, когато заявиха, че филма имал 2000000лв бюджет! Някак си не ми се върза с това което гледах, да не говорим, че дори един прост колумбийски сериал има по-добра детайлност и кристалност на образа. Цецо, с тези кадри няма да привлечат повече хора на острова, още повече, че нямат нищо общо с него Светльо, и аз не очаквах салта, но когато се събираме на прогноза знаеш как и с какъв материал караме Да не говорим, че шансът да няма никакъв вятър е... никакъв Надявах се да има малко повече динамика във всичко. Все пак това са подробности познати само на сърфистите, как и с какъв интерес биха го гледали хората за които 2/3 от филма (особено докато чакаха прогнозата) е пълна скука. Иска ми се да не съм го разбрал нещо, но честно казано не бих го гледал пак. Правя бегло сравнение с "Точка на пречупване", филм в който също става въпрос за живота на сърфистите, но който не пропускам да гледам, въпреки, че сигурно е 20-ина годишен. Може би следващата "Прогноза" ще е по-добра
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
valko
|
|
« Отговор #17 -: 21.04.2009 09:29 » |
|
Тъпо, ще си го спестя Кофти когато хубава идея попадне в "дебели пръсти" иди после доказвай "че нямаш сестра" Единствено може да се надяваме, че ще се забрави бързо! Дълбоки рани заздравяват лоши думи не се забравят особенно по адрес на сърфисти
|
|
|
|
Boards : Fanatic Bee 117l , Naish Enduro 106l Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
|
|
|
Ralkata
Полъх
Публикации: 38
Яваш-яваш
|
|
« Отговор #18 -: 21.04.2009 13:23 » |
|
Ходих на премиерата на "Прогноза". Бях ужасно предубедена като вас, защото общо взето мислех, че просто са взели един готин начин на живот и са го плеснали на големия екран - видите ли.. Обаче всъщност филма ми хареса. Имаше убийствен хумор. Не смятам, че са се подиграли със сърфистите, дори сърфа изобщо не е главната идея на филма. А това с междукултурните особености и простотии на Балканите - си е баш така. Хубаво е да можеш да се посмееш по въпроса :)Заслужава си да се гледа, дори просто да си го дръпнете.
|
|
|
|
|
|
|
fireflay
|
|
« Отговор #19 -: 21.04.2009 15:28 » |
|
Абе душа,ние сме един за друг,не мислиш ли?
|
|
|
|
Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #20 -: 21.04.2009 18:50 » |
|
И аз се пиша май към групата, на които филма им хареса....не знам, но си мисля че повечето хора са тръгнали с нагласата да видят безсюжетен филм съставен само от каране и купчина прота. За мен " Прогноза " е последния филм, който може да бъде наречен " сърфистки ". Тук по- скоро става дума за междукултурни различия и проблемите на онзи Балкански синдром, който ни подчесва всички нас чат- пат. Юли сам подчерта, че напълно сърфистки филм за нещата, които си знаем само ние няма как да се направи най- малко от гледна точка на рентабилността. На мен ми хареса самата идея, че за пръв път се прави БГ филм , който да не описва живота и проблемите преди 89' та!!!! Може би знаех, че във филма няма да участват нито Дедо Неш, нито Дънкърберк и българските Полаков и Пасковски така че останах доволен от видяното... надявам се занапред нивото да върви все така по възходящата
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #21 -: 21.04.2009 21:26 » |
|
offtopic: :shock:О! Rider, ама кои са българските Полаков и Пасковски? вЕрно е че има ПРО-та ...но все пак сравнението ме хвърли в публиката ПП Ела на паркета, па' и wavespot-a е близо да видиш каймака...
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #22 -: 21.04.2009 21:33 » |
|
offtopic: :shock:О! Rider, ама кои са българските Полаков и Пасковски? вЕрно е че има ПРО-та ...но все пак сравнението ме хвърли в публиката ПП Ела на паркета, па' и wavespot-a е близо да видиш каймака... тренирам си метафората, Лукче Щом си в джаза значи сравнението работи Може да направим един кастинг за Кой е ПО-ПО-НАЙ ПРО и да направим после истински сърф филм а кандидатите за онез двамата хвъркатите не са малко май
|
|
|
|
~A-H-D Fast Forward 149l.~ ~Starboard Formula 147l.~ ~A-H-D G Ride 90l.~ ~A-H-D Kauli Pro 75l.~ ~Gaastra Nitro 5 11.0~ ~Gaastra Nitro 5 9.3~ ~Arrows Craze 6.0~ ~Arrows Zest 4.7~ ~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #23 -: 22.04.2009 12:15 » |
|
Аз не виждам изобщо какво балканските спорове имат общо със сърфа. Аз някъде посредата на филма вече имах неопреодолимото желание да си тръгна. Добре, че имаше наистина няколко момента който си заслужаваха. Но както чух и протиоворечиви мнения за филма дзифт, така и тук е ясно, че ще има такива. Разбира се всеки си има вкус и мнение
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #24 -: 28.04.2009 02:36 » |
|
кандидатите за онез двамата хвъркатите не са малко май Обоснови се ПП Кандидати драги ми Райдър, кандидати.... Ако си ги имахме хвъркатите... ...и ние да сме сред кандидатите....
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
extremerider
|
|
« Отговор #25 -: 29.04.2009 12:07 » |
|
Обоснови се ПП Кандидати драги ми Райдър, кандидати.... Ако си ги имахме хвъркатите... ...и ние да сме сред кандидатите.... ахахаха...Колкото повече, толкова повече! Ще си защитя тезата на живо с много бира, че тук често стават недоразумения
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #26 -: 29.04.2009 20:18 » |
|
може и сок..
|
|
|
|
|
|
|
|