25.11.2024 19:34
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Wakeboard на Искър-а  (Прочетена 16883 пъти)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #15 -: 09.06.2009 09:45 »

Митко, аз мога да ви тегля с това нещо за три бири? Става ли?  Wink

Захо, честито! Кога започваме гонките? Wink Тая събота засега изглежда уиндсърфно на Мечката, но ако изчезне прогнозата мисля да скокна дотам с лодката.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #16 -: 09.06.2009 19:22 »

Ама що не казвате, аз също взимам лодката и ставаме три- колкото повече толкова повече мощност за теглена на уейка  :1:
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #17 -: 10.06.2009 10:04 »

Такам...по темата малко. Вече не са на същото място, тоест не са на щъркелово гнездо.Сега са от дрпугата страна, минава се по магистралата за Пловдив, завиваш към Ихтиман и след около десетина км си там.Било много по-яко. 40 кинта си е и сега.Днес отивам и ще донеса снимки Wink  Yeee  I need water, I need wind...I can`t take it anymore here.... (:-pp)
extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #18 -: 10.06.2009 16:29 »

Доколкото знам сега са на базата Иструм парк и дори гледах няккви виражчета са намотали, но ми се вижда умряла работа като ги гледам как се дърпат....явно за този спорт си треее' вълна :D

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #19 -: 10.06.2009 18:43 »

Сега се връщам оттам, незнам какво означава за теб умряла работа, но беше супер, лодката е достатъчно мощна и повярвай ми прави ебати вълните, за първи път се пребивам така и исках още хахаххаха Мислех, че си повредих окото, щото се забих бая силно и много ме заболя всичко, но за минута някъде се оправихYeee Много яко беше, а и самото място ми харесва хиляди пъти от Щъркелово гнездо, там дето бяха преди, сега е тихо, спокойно, чисто,поздравления, добре са се справили  Yes
eizenhart
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #20 -: 12.07.2009 12:28 »

Сега се връщам оттам, незнам какво означава за теб умряла работа, но беше супер, лодката е достатъчно мощна и повярвай ми прави ебати вълните, за първи път се пребивам така и исках още хахаххаха Мислех, че си повредих окото, щото се забих бая силно и много ме заболя всичко, но за минута някъде се оправихYeee Много яко беше, а и самото място ми харесва хиляди пъти от Щъркелово гнездо, там дето бяха преди, сега е тихо, спокойно, чисто,поздравления, добре са се справили  Yes

Здрасти, можеш ли дадеш малко по-точни опътвания как да се стигне там?
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #21 -: 13.07.2009 09:43 »

Здрасти, значи караш си по пътя за Пловдив все едно, по магистралата.На отбивката за Ихтиман завиваш и минаваш през градчето.Ще видиш табели за Самоков, гониш ги тях.Излизаш от Ихтиман и караш някъде 10-тина км. като стигнеш язовира, гледай вдясно, пише вилно селище Иструм парк. Няма как да го объркаш, щом аз го намерих от първия път Smile))) Ако имаш въпроси драскай Wink
eizenhart
Полъх
*
Публикации: 9

« Отговор #22 -: 14.07.2009 07:18 »

Здрасти, значи караш си по пътя за Пловдив все едно, по магистралата.На отбивката за Ихтиман завиваш и минаваш през градчето.Ще видиш табели за Самоков, гониш ги тях.Излизаш от Ихтиман и караш някъде 10-тина км. като стигнеш язовира, гледай вдясно, пише вилно селище Иструм парк. Няма как да го объркаш, щом аз го намерих от първия път Smile))) Ако имаш въпроси драскай Wink
Супер, мерси. Drinks
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: