25.11.2024 17:27
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Режим при кану каяк?  (Прочетена 5586 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 10.05.2009 11:31 »

Здравейте, тренирам кану каяк и искам да ви попитам, трябва ли да сеспазва някакъв определен хранителен режим? Даже се замислям и за добавки, като протеин например, защото огладнявам доста често вече :)Но спорта е много як, много разпуска душата  Yes
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 11.05.2009 23:53 »

Хранителен режим като при всеки спорт, не е нужно да правиш нещо специално. От протеини според мен се трупа само излишна и нефективна мускулна маса. Можеш да говориш с някой треньор по фитнес.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #2 -: 12.05.2009 00:21 »

Питах я мойта треньорка и тя това вика. проблема идва, че аз не спирам да се движа и явно затова така се получава, аз ако не съм на езерото ещ правя нещо друго сто процента. Сега като се метна и на кайта съвсем ще се втаса.Хапване яко и това му е майката taz
dangelo
Гост
« Отговор #3 -: 12.05.2009 10:45 »

Winstrol  :D
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #4 -: 12.05.2009 10:50 »

Иха, чак дотам не мисля да стигам, по-добре да хапна един тон месо Smile)
dangelo
Гост
« Отговор #5 -: 12.05.2009 18:01 »

По принцип протеина е хубаво нещо. В зависимост от тренирането, пиейки протеин дори може да се отслабне.
Той дава енергия повече от конвенционалната храна (пържоли и кебапчета Smile) с по-малко количество.
При фитнеса предимно хората тренират за качване на мускулна маса, докато при кану каяка до колкото съм запознат има много анаеробна работа.
При нея целта е да се доставя повече кислород в кръвта, а при прекалено големи мускули, ще трябва повече кислород и от там ще се изморяват бързо.
Общо взето е баланс между издръжливост и сила, и в зависимост от спорта се развива едното или другото.

Аз така знам.
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #6 -: 12.05.2009 23:01 »

Да прав си, каяка пак не е с кой знае каква интензивност, ама си оказва влияние, не е като фитнеса Smile, сега съм по-добре, незнам на какво се дължеше, но имаше период около седмица, просто бях като Таз  taz  :D Сега се нормализира положението
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: