22.11.2024 12:43
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Началото - Бургас 18.05 :)  (Прочетена 14334 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #15 -: 25.05.2009 17:07 »

Супер, обезателно ще си взема  Yes Драсни на лично къде е магазина, аз до края на месеца се връщам в София за съжаление
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #16 -: 26.05.2009 23:03 »

хахахааааа, класика :D \0// като разбереш да споделиш, бая голяма е опашката от чакащи Cool Drinks Чудя се да ти се радвам ли да плача ли, че си се заразил с тази " болест ", НО за твое успокоение да ти кажа ,че с годините симтомите се " увеличават и влошават" и душата ти започва да страда. Страничен ефект е също така и яденето на сурови картофи по време на работа и "лежането с температура" и бухането в офиса докато гледаш през прозореца как вее та се не живее навън. После, ако се вживееш в ролята си от офиса ти казват да се прибираш да се лекуваш...от там товариш и от другото вече страдаш като ти чета постовете  :D Yeee Yeee Yeee Yeee --<
Честно да кажа и аз от миналата година се побърках тотално  Yes  ама наистина ! Защото не успях миналата година да си довърша тренировките  wall  На ЕДИН ден бях оттова да ме пуснат с дъската наистина да опитам :((( и се оказа че няма вятър  suicide ... Та тръгнах към София и оттогава се побъркавам само като се замисля  (:-pp) а сега бях от 21-ви до 24-ти за малко на Созопол и СИ ЗАБРАВИХ ТРАПЕЦА  :#@: wall :((( аз дори едвам едвам излезнах на плажа от главоболието ,което ми причини това  hip Дано има добра прогноза за 6-ти и 7-ми ,че и за тогава имам планове  Yeee P.S.: Аз не съм по малко ентусиазиран ,от теб Митко  :О:

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #17 -: 27.05.2009 15:39 »

Един поздрав за вас от Liquid Force  :D :D :D
http://www.windsurf.bg/forum/index.php/topic,2323.msg28904.html#msg28904

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #18 -: 29.05.2009 19:27 »

Windflow направо двамата да си боледувамe r това си е  Drinks Аз съм решил тази година да се скъсам от каране и щъкане нагоре надолу така че който иска да драска и да се организираме нещо, и да политаме Smile
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #19 -: 29.05.2009 19:31 »

Юли изби рибата с това филмче  :D
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #20 -: 29.05.2009 19:33 »

А прощапулник с малко процедури на Санаториума планираш ли, явно дотогава ще си загрял добре Twisted Evil

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #21 -: 29.05.2009 19:43 »

Хахахахха, ами метни малко подсказка за какво става въпрос пък ще видим :-O-:
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #22 -: 29.05.2009 23:57 »

Windflow направо двамата да си боледувамe r това си е  Drinks Аз съм решил тази година да се скъсам от каране и щъкане нагоре надолу така че който иска да драска и да се организираме нещо, и да политаме Smile
Съгласен :D ама вероятно няма да стане освен ако не си близо до там където аз ходя на плаж  Sad виж ми профила и ще схванеш за какво то говоря  wall  angry

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #23 -: 30.05.2009 07:15 »

И аз съм от София, поне това ти видях в профила, какъв е проблема Smile
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #24 -: 30.05.2009 17:08 »

На колко съм според теб ?  wall

Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #25 -: 30.05.2009 18:32 »

На 15 си написал, ама това каква връзка има с това къде ходиш на плаж Smile
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #26 -: 30.05.2009 22:39 »

Досадни родители имам taz ... а като се замисля hmmmm бих могъл почти на всякъде да ходя на плаж обаче само по Черноморието ... е ПОЧТИ навсякъде :-O-: ако е по на север от Поморие .... :#@: ама иначе най-лесно ми е в Приморско и неговия район  :Sunny:

Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #27 -: 31.05.2009 00:15 »

Ами значи нямаш ядове, точно там има доста места дето се кара Smile Бургас, Градина, Приморско, Поморие, Лозенец..... Yeee
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #28 -: 31.05.2009 15:54 »

Еми супер Drinks значи може да се разберем някъде там да караме Yeee и ако няма нищо друго аз викам да оставиме тая тема малко ,че то това се превърна в разговор направо  oops

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: