110 ти гарантират най-малката глоба, която вече е към 100 лири (преди 2г. беше "само" 82). По думите на полицайте които ме спряха за 103км/ч - уредите са им настроени да се включват на 99км/ч. Другото което трябва да имаш в предвид е, че не доказват с колко си се движил, а просто те спират и ти казват с колко си минал при радара
. това, че караш след някой....
Е, то като знаеш с колко караш няма нужда някой да ти го доказва
, въпреки че по този начин възможно ли е да те спрат и да ти кажат, че си минал със 120, пък ти да си си карал през цялото време с 90? Демек, да излъжат, и ти нищо да не можеш да направиш...
А ми прави впечатление, че там има доста добра видимост надалеч по пътя, и ако си отваряш очите, доста пасажи можеш да ги "попрескочиш". Радарите дето засичат, на коли ли са или не? Ако не са - лошо, няма как да ги видиш, ако не знаеш къде са де. Забелязах, че на места си има табелки с "RADAR", ама кат съм тъп си викам: "Зак`во са тия табелки като няма "кьорав" полицай?!?" Добре че след това не се появиха някъде и дори да ги видя отдалеч, пак да ме спрат и да ме опандизят направо... Мале, мале...
Вече ще карам примерно, пък ще дремвам на тунела на Ихтиман, че там ми се приспива нощем. Мани ми тия турци нервни бе
, само напират да слизат от тия фериботи, и аз минах супер леко, ама направо, и.... дръннн, строших си пасата на тоя ферибот, удари отдолу (аз знаех къде, ама се оказа не само там), и после по трасето Пловдив - София се позасилих и ми се разтропаха отдолу корите - като спрях, влачат се по земята, та от София до Враца не можах да карам с повече от 100-110, та хепептем заспах... Като вдигна повече, почват да лупат, а като падна под 50, се влачат по земята...
Та като си пристигнах във Враца към 1ч след полунощ, отидох направо на канала да ги попривържа
.
Ааа, извинявам се че така се измъкнах от спота, та не казах и чао, ама вие нали влязохте да карате когато аз излязох, пък и аз ти намекнах, че ще си ходя, дано не сте се чудили къде съм... Нали ферибота в 16ч гонех. Та пак се паднах на бавния, та чак в 18ч кажи речи тръгнах от Кабатепе...
Иначе гръкляна ми отпред се е разранил от неопрена, егати чудото. Вече се оправи де. Тая солена вода и слънцето не прощават. И ръцете ми колкото и да са груби, позаякнаха още...
Добро каране беше. Пак ми се приходи. Така е, не можеш да се накараш наведнъж и после да ти се не кара...
Даже вчера нещо се ослушвах тука за нашия язовир, ама не се реших на
.