21.11.2024 23:53
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Координати на Пепо?  (Прочетена 2979 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 07.07.2009 10:12 »

Здравейте, на партито си говорих с някои от вас, че има едно момче, доктор, Пепо се казва.Някой може ли да ми даде телефон или координати, че имам една прителка, която преди време си направи беля на врата от уейк борда и сега като беше на партито и ни видя, вече не издържа и й се кара. Пепо до колкото разбрах доста хора е оправил, та може да я види и нея да си каже мнението. 10х предварително Smile
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #1 -: 07.07.2009 10:53 »

Smile)) Пепо е брат близнак на Чочо който всъщност е доктора. Чочо ме е "оправял" мен и още доста приятели. Иначе и Пепо оправя ама други неща Smile .
Та за Чочо - звъниш в болница "Вита" ( http://www.vita.bg/ ) и си записваш час при д-р Чанков (Чочо). Мисля, че преглеждаше вторник и четвъртък.

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #2 -: 07.07.2009 12:33 »

Мерси много  \0//
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #3 -: 07.07.2009 21:07 »

Здравейте, на партито си говорих с някои от вас, че има едно момче, доктор, Пепо се казва.Някой може ли да ми даде телефон или координати, че имам една прителка, която преди време си направи беля на врата от уейк борда и сега като беше на партито и ни видя, вече не издържа и й се кара. Пепо до колкото разбрах доста хора е оправил, та може да я види и нея да си каже мнението. 10х предварително Smile

Митак, ти на па hmmmm wallртито ако беше обяснил, толкова точно, и аз щях да го "оправя" момичето. Аз не разбрах че става въпрос за оправяне, а че го боли вратъ

Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #4 -: 08.07.2009 00:47 »

Хахахаха, е тя си е направила белята, вече я боли само при резки движения и се интересува, дали ако кара няма да направи по-голяма беля, това е поне което аз разбрах
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: