02.11.2024 02:22
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Приморско 26.07  (Прочетена 4417 пъти)
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« -: 23.07.2009 11:21 »

Привет на всички ! Виждам добва прогноза за тая неделя в приморско ,някои има ли намерение да кара там ? Ще бъде някъде около 9 часа към 8 м/с ,а по късно ще падне на 8 до към 6 часа вечерта OK

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #1 -: 23.07.2009 12:22 »

Мен ме интересува пък къде се кара на Приморско ?
Ще съм благодарен някой да сподели опит.

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #2 -: 23.07.2009 15:26 »

На северния плаж Мартин беше отворил кайт училише преди време:

Не съм ходил от няколко години и не знам каква е ситуацията в момента. Предполагам, че в кайт училището (ако е там) няма да откажат информация за спотовете. Мартин караше уиндсърф преди години.
Иначе сме карали и на северния и на южния плаж и на ММЦ, но не помня на какви ветрове. Има и няколко приморци, които карат уиндсърф, т.е. информация може да се намери.
А според Рачо, който е от Приморско, там е най-доброто място за уиндсърф по нашето черноморие. Ако чете форума, нека пише.

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #3 -: 23.07.2009 17:22 »

Да, на северния плаж карат много често при Марто. Тази година си бачка, един познат бешие ходил още пролетта
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #4 -: 23.07.2009 17:41 »

Благодаря за отговорите !!!
Може би ще се насоча като дестинация към Приморско, че на Градина плажа стана много мръсен...

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #5 -: 23.07.2009 18:10 »

Ти поне си близо, пробвай и кажи как е за каране там  Yeee Аз при първи свободен ден пък идвам в Бургас Smile
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #6 -: 23.07.2009 21:59 »

На северния плаж Мартин беше отворил кайт училише преди време:
Не съм ходил от няколко години и не знам каква е ситуацията в момента. Предполагам, че в кайт училището (ако е там) няма да откажат информация за спотовете. Мартин караше уиндсърф преди години.
Иначе сме карали и на северния и на южния плаж и на ММЦ, но не помня на какви ветрове. Има и няколко приморци, които карат уиндсърф, т.е. информация може да се намери.
А според Рачо, който е от Приморско, там е най-доброто място за уиндсърф по нашето черноморие. Ако чете форума, нека пише.

Еми там си е даскалото да ти кажа ,има доста хора там дет при възможност карат ,но магазина на Марто е затворен .Не съм сигорен защо ,майче има някакви проблеми ама не искам да се бъркам .А ако някой търси тренировки при него ЗАДЪЛЖИТЕЛНО първо да му се обади защото той е все наляво надясно тая година .През наколко дни е на Слънчев Бряг през няколко обратно в Приморко тъйче внимавайте да не стане така ,че wall Та така .Ако се съберем повечко хора Good Luck и чао Twisted Evil

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #7 -: 25.07.2009 23:46 »

че на Градина плажа стана много мръсен...
Наистина тази година е много мръсен плажа на Градина. taz taz taz taz taz
Надявам се утре неделя и понеделник да се покара добре. Yeee Yeee man man
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: