22.11.2024 11:06
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Въпрос за Гьокчеада  (Прочетена 11431 пъти)
гергана
Полъх
*
Публикации: 9

« -: 16.07.2009 10:46 »

Zdraveite Giok4eadaici,

Nqkoi mil sarfist/-ka moje li da mi kaje kvo zna4i , 4e higienata e zle, e tva edinstveno me pritesni, ina4e si4ko izglejda mnoo qko. Mislim sega septemvri da se zapatim natam, ne sme bili, ne karame i sarf, za sega:))) no barzo se u4im:) Nie sme snowbordisti:))))) Drinks,kakto i da e. Drugo- ima li no6ten jivot i samo v edin kvartal li bqha zavedeniqta, i kakvi sa? Tova za divite plajove nadqvam se e vqrno, no ima li i plajove sas zavedeniq ? Ima li hubavi hotel4eta ili ka6ti, ne kato 6eraton, ma se pak ne i kato hotel Simona( hahah s prostitutkite- na okolovrastnoto). Smisal hem iskam da pokaram, da popluvam, ma i da si se naapivam i da si tanzuvkam, i da spinkam na udobno legalce...
Ako ima jelae6ti moje da se saberem golqma kompaniq i da se razkarvame tam, nie za sega sme mai 4 4oveka, be az i gajeto sme na 100%
Blagodarq vi predvare i veselo!!!

* 100_0233.JPG (36.5 KB, 640x480 - видяно 438 пъти.)
гергана
Полъх
*

« Отговор #1 -: 24.07.2009 11:21 »

Привет пак,

мерси ви за отговора:))
Това , че предпочитам дас не ми е мизерийка , а да ми е удобно и да има каде да се напия вечер, се пак съм на 25 годинки, и  че не съм сърфистка, доколкото може да има такива в БГ, не значи , че няма да ми хареса. Ходим навсякъде, особено по диви плажове, гори и т.н.Smile)) Пък и аз карам борд, цел ден и после вечерта това не ,ме спира да поизляза...мноогоо сте лошички, значи:))) Вместо да ме насърчите...хахах, са се сещам, в един форум четох как един сърфист казва на една мацка, да си седи тука, че и без тва не карала, да не правила навалица:)))))) ама пък и тя, беше казала, че било много умряло там, та си заслужила храненето:)))
Идеята ми е, че искам да отидем на екзотично, различно и нестандартно местенце, островче, цените да са нормални...иначе, малдивите ги знаем къде са:)))), и така, но все пак да се позадавляваме, след уморителните уроци по сърф , да хапваме нещо вкусно и ...да се напием:)))
Ако има още мнения, очаквам ви, не ми се сърдете, така си говоря:)))
гергана
Полъх
*

« Отговор #2 -: 24.07.2009 11:22 »

извинете правописа ми, ма така ми се скарахте за кирилицата, че нещо се притесних:)))))))) Drinks
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #3 -: 24.07.2009 12:09 »

Да отидем да видим изстина ли БИРАТА  Drinks

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #4 -: 24.07.2009 13:10 »

Идеята ми е, че искам да отидем на екзотично, различно и нестандартно местенце, островче, цените да са нормални...иначе, малдивите ги знаем къде са:)))), и така, но все пак да се позадавляваме, след уморителните уроци по сърф , да хапваме нещо вкусно и ...да се напием:)))
Ако има още мнения, очаквам ви, не ми се сърдете, така си говоря:)))
Shocked Shocked Shocked
Това с напиването е супер тъпо.

1. Не знам дали някой в този форум изобщо някога е ходил на острова с идея да се напива (някои от хората тук въобще не пият).
2. Не знам дали в заведенията там ИЗОБЩО се продава алкохол (някой да ме поправи, ако греша). В аптеката дори нямаше спирт за промивки!
3. Не знам дали някой изобщо има сили да се напива след един ден каране. За сметка на това от врещящи български пияндурници понякога вечер не може да се спи.
4. Минаването на турската граница с багажник пълен с алкохол е едно чудесно търсене на беля, каквато със сигурност някой ще си намери. А аз лично не ща да ми дрешат багажника, щото предния ден са хванали някакви си... екзотични отпускарници с десет бутилки ракия.

Аре със здраве. Ако искаш да ходиш да се учиш да караш - отивай и учи. Ако искаш да се напиваш - кеф ти Слънчев бряг, кеф ти Китен... Там екзотика колкото щеш.

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
гергана
Полъх
*

« Отговор #5 -: 24.07.2009 13:50 »

[здр.
начи аиде да не определяш кое е тъпо и кое не! Мога да си позволя да пия там, за да не си пълня багажника с алкохол, незнам откъде пък това ти доиде на ум. Когато пием не " врещим", а самия факт, че използваш тази дума предполага, че си от някое селце, така че, простено ти е. МНого ясно , че не да се напиеш е най-важното и целта на пътуването, но не виждам лошо да пиеш коктейли и да се забавляваш... и айде да не ме пращаш по Слънчев и така нататък, щото много сисе объркал,ти си абсолютна поза баце:)))))))))))))
Са ше кажа на сички от како да додат там, да се напиват и да " врещят"!!! :D
гергана
Полъх
*

« Отговор #6 -: 24.07.2009 13:56 »

...а, и само да ти кажа, не сме отпускарници...щото не работим, а като не работиш, не ти трябва отпуска, сещаш ли се, знам че сега всички от форума ще те защитят и се излагам заради теб, но това което ти написа е тапо и комплексарско, опитай се да разбереш , преди да ръсиш злоба!!!! И не виждам кво лошо има в домашната ракия??? Не слагай под общ знаменател всички българи, които съгласна съм, са предимно селтаци, но явно имаш претенции, че не си от тях...ама показваш обратното
Нищо лично, хубав ден:)
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #7 -: 24.07.2009 14:15 »

Shocked Shocked Shocked На 25 годинки, не работиш, а като гледам как пишеш - явно и не учиш. "Баце"... "тапо"... "от како да додат"... Я да видим, кой е "от някое селце"...:D :D :D

Нещо май не си разбрала какво съм ти написал. Я прочети пак. А дали не си объркала и форума?

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #8 -: 24.07.2009 14:27 »

Гергана,
Така, както си задала въпросите си, мястото наистина не е твоя тип.
Островът е БИЛ екзотично място, преди години. Сега е място, на което се трупа туристическа навалица (българи, турци и др.)
И въпреки навалицата, последното място за купон за което се сещам е там: пиенето не е на почит, в малкото заведения не съм виждал да сервират алкохол. А ограничения асортимент в магазина е доста скъп. Мнозина си носят от Бг, но на границата понякога проверяват и прибират, после стават неучтиви към следващите коли...А за танци - дискотеки може би има в Истанбул. На острова можеш да потанцуваш само на музиката от джамията. Говорители има навсякъде.
Другия вариант е да си носиш музика, но влизаш в конфликт с околните - много от хората отиват там да се накарат и вечер наистина са уморени. А както знаеш, пияните и напушени шумни компании са готини самo в собствените си очи...
Хотелите не са много, може да се каже че са прилични. Условията за квартируване на острова малко ми напомнят Бяла и Обзор през 70-80 години на м.в.
За уиндсърф и за кайт това е Мястото.
Това е според мен. Като отидеш, ще се убедиш сама.
Тези, които ще се върнат през следващите дни, нека кажат как е това лято.

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
гергана
Полъх
*

« Отговор #9 -: 24.07.2009 14:44 »

така пиша, защото рядко пиша на кирилица , завършила съм българска филология в су и магистър преводач-редактор, баце, та незнам за кво ми говориш, а не работя, защото не ми се налага и не съм си намерила подходящата за знанията ми работа, а пък и си имаме  семеен бизнес, не искам да се хваля, но дразнияш чко, та за тва- да те информирам, това как пиша тук едва ли показва правописните, правоговорните, синтаткичните и граматичните ми познания по езика, а май ти си объркал форума, на 35 години да се занимаваш с такива работи, :D, пък и да  хабиш нерви и време да се заяждаш....евалата, поумнял си !!!! Представям си какъв си бил на моите години...бегаииииииииии....хахаххахах
Е такива хора като тебе също трябва да има, развесели ме, сега ще си сипя
гергана
Полъх
*

« Отговор #10 -: 24.07.2009 14:48 »

Здр,
Благодаря ти за културния и изчерпателен отговор!!! Много мило, като гледам как се комуникира в този форум:)))
Това исках да знам, и само едно уточнение- не пуша! Явно сте виждали само пияни диваци, нашата компания определено е от културни хора...както и да е,
мерси пак
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #11 -: 24.07.2009 15:07 »

Така и сега, някой наистина влиза в тази тема за да види мнения за острова, и то за каране все пак форума е такъв. И влиза нашия човек в тази тема и прочита хиляда и двеста коментара за пиене, пушене и купони...........Мила Гергана, нищо лично повярвай ми, но има раздел Разговорилня , нищо не ти пречеше да помислиш малко и да си постенш темата там. Сега тази тема от полезна, стана ....айде да не казвам. Мислете малко преди да пишете глупости taz
Ceco
Модератор

« Отговор #12 -: 24.07.2009 15:14 »

Здр,
Благодаря ти за културния и изчерпателен отговор!!! Много мило, като гледам как се комуникира в този форум:)))
Това исках да знам, и само едно уточнение- не пуша! Явно сте виждали само пияни диваци, нашата компания определено е от културни хора...както и да е,
мерси пак
Нека не се обиждаме.
Хората в този форум споделяме общи интереси, мнозина се познаваме лично, стараем се да сме си полезни, и да се забавляваме.
Болшинството съфорумци са сериозни хора и всички обичат спорта и природата.
За съжаление, наистина сме виждали подпили и дрогирани млади хора, което някак не се връзва със спорта. И често пречат на тези, които наистина искат да спортуват.
Гьокчеада е прекрасно място за спорт, но е далеч от представата за курорт. За съжаление, наплива от туристи започва да разваля мястото.
За това и темата е чувствителна.....
Ако искаш да караш сърф, ще останеш доволна и от мястото и от спорта.

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #13 -: 24.07.2009 15:26 »

Споко Гергана  ;)ти не си виновна че си млада ty даже ти завиждам малко angry
и хич не се коси някой от пишештите ги познавам и вЕрвай ми
пили са  tequilla hip OOмнооооого повече и по често на твоята възраст от теб  Hmm
А на острова в тази жега ледени Бирички са си живо спасение Drinks за ракийка не знам дали едобре  wall
Айде със здраве и дано се срешнем на вода  Yeee аз пътувам на 28.07.09 Yes

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Ceco
Модератор

« Отговор #14 -: 24.07.2009 19:11 »

Разделът е "места за каране".
Не за ядене, пиене и избиване на комплекси.
Така че, нека не разводняваме повече темата.

Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: