01.11.2024 06:37
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: World Windsurfing Day 2009  (Прочетена 4076 пъти)
NexusStar
Духовит
**
Публикации: 124

Ab hinc

« -: 07.08.2009 00:40 »

Първо здравейте на всички от този форум от доста време съм читател тука и накрая си направих и регистрация  Yeee.
Преди малко попаднах на една тема в която се разискваше дали да не се направи частен форум само за регистрирани членове защото на острова е станало много пренаселено. Аз лично съм отскоро запален по този спорт и нямам абсолютно никакъв опит само няколко часа уроци, съжалявам че някои не ми показа по рано колко хубаво нещо е уиндсърфа затова и пускам тази тема от сайта на PWA:

Накратко Starboard призовават всички на 16 август да поканят приятел или роднина и да ги запознаят с прекрасния ви спорт (не смея още да се причисля към него)
Цитат
“Windsurfers the world over are invited to head down the beach and introduce a friend or two to windsurfing. Your best mate, your girlfriend, your son, your daughter, your grandpa or your pet – share windsurfing with them on WWD 2009.”
Starboard’s Brand Manager Tiesda You

`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.¸.·´¯`·.¸¸.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 07.08.2009 12:28 »

Здравей NexusStar и добре дошъл във форума hi
Щом вече имаш няколко часа на дъската и вятъра ти е влязъл в кръвта, значи си един от нас Yes На острова винаги юли и август става лудница и то най-вече защото и турците си почиват по това време и заемат доста от местата за спане, но това винаги си е било така. Иначе за сърфистите открай време си е натоварено, но като се пазим взаимно няма страшно OK Колкото повече хора карат, толкова по-хубаво, защото виждаш и говориш с повече хора, които значт за какво става дума. Защото повечето хора ни мислят за луди. Даже снощи имаше едно предаване по канал 1 и Андрей Слабаков каза, че хората които се занимават с есктремни спортове са луди, а някъде беше писано, че хората, упражняващи екстремни спортове са с нарушен инстинкт за самосъхранение wall

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #2 -: 07.08.2009 21:38 »

То па и ние сме едни екстремни ... все пак 99% не караме на Хо'окипа.

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #3 -: 17.08.2009 18:07 »

Да се похваля - аз оползотворих световния ден на уиндсърфинга - зарибих една невинна душица.
С любезното съдействие на момчетата от сърф училището на Арапя и на търпеливият Ant Dream успях да прелъжа приятелката си да вземе първи уроци. Хубавото е, че се запали (както се казва влезна и солена вода в ду..то  Wink). Лошото е - ами трябва да я оборудвам  hmmmm

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Phill
Вятърничав
Публикации: 256

« Отговор #4 -: 17.08.2009 19:34 »

Да се похваля - аз оползотворих световния ден на уиндсърфинга - зарибих една невинна душица.
С любезното съдействие на момчетата от сърф училището на Арапя и на търпеливият Ant Dream успях да прелъжа приятелката си да вземе първи уроци. Хубавото е, че се запали (както се казва влезна и солена вода в ду..то  Wink). Лошото е - ами трябва да я оборудвам  hmmmm
Браво Захо, време беше.... и аде не се оплаквай ще обо :Dрудваш и ще пееш (:-pp) (:-pp) .... може и да пиеш... бира
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #5 -: 18.08.2009 10:26 »

Браво Захо, време беше.... и аде не се оплаквай ще обо :Dрудваш и ще пееш (:-pp) (:-pp) .... може и да пиеш... бира

Ами да - ще пия и ще пея ....  Drinks tequilla hip - важното е, че има зарибена душица  mermaid

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
bodanov
Полъх
*
Публикации: 44

« Отговор #6 -: 18.08.2009 14:39 »

Здравейте на всички.
Форумът е един страхотен spot.

И аз изкарах един прекрасен World Windsurfing Day 2009 . С моето семейство успяхме всеки да се качи и да покара сърф - малкия  Wink се цамбуркаше с дъската, дъщеря ни Yeee направи две три първи кръгчета на плиткото, а Майка им  mermaid дори успя да се върне и да й хареса, а аз завърших с единствените малко по-силни пориви на язовир Искър. Всички се усмихвахме.
Надявам се съм посадил семенцата така както са направили преди години и моите родители.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #7 -: 19.08.2009 15:12 »

bodanov добре дошъл във форума hi Браво на семейството ти, много се радвам като чета такива хубави неща. За децата всичко трябва да е под формата на игра според мен, за да се запалят и хареса ли им, почват много бързо да напредват Yes

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: