01.11.2024 06:39
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сърф трайнер на яз. Искър  (Прочетена 12775 пъти)
PetarB
Духовит
**
Публикации: 170

« Отговор #15 -: 13.08.2009 17:19 »

Еиииии... ц-ц-ц-ц  :D Любак сменил си снимката, в първия момент не те познах  (:-pp) Ама после като се загледах в стила си викам - тва е наш Любо  :D
Да ви го похваля на всички - последните дни на острова го гледах Любо как постояно мъчи подскоци със сърфа и вече успя!  \0//

Sails:
4.7 Severne Swat
5.3 Severne Blade
6.1 Simmer Mission X
7.2 Neil Pryde Fusion HD

Boards:
Starboard Kode   86 L
Starboard Kode 103 L
tiru-riru
Повей

Публикации: 4

« Отговор #16 -: 18.08.2009 15:44 »

Много благодаря за тази тема! И аз така преди 2-3 седмици ходих на Щъркелово гнездо и на Мечката да търся някой за сърф у-ще и екипировка под наем. С приятеля ми висях там като прани гащи и никой не ни насочи към нещо смислено, може би просто не е бил ок вятъра при все че подухваше.  hmmmm

Тези дни ходих и към Созопол и Бургас - и там нищо не се получи. До Флората и до Евиния имаше едни момчета, които ми казаха, че вълните са зле, затова да забравя за учене тези дни и така... трябваше да се прибирам на работа в София... а то лятото свърши. Sad

А ми е голям мерак сърфа от много години, дълго обясняване защо и как, никога не съм се качвала, нямам още екипировка, не знам каква да си взема и става сложно. Този уикенд ще пробвам пак на Мечката.

Благодаря за темата! OK  \0//
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #17 -: 18.08.2009 18:12 »

Този уикенд на Мечката освен палаткаджиите не знам дали ще намериш други. Освен ако не се уговориш предварително с някой ентусиаст с формула да ти даде да направиш едно кръгче... да събереш на палаткаджиите въдиците с финката :D :D (:-pp) Не се заяждам. На мен финка с корда ми е първият спомен от Мечката  :D :D :D oops

По-добре изчакай прогноза и тогава ела. Обикновено в късния следобед вятърът пада и става за учене (а въдиците са прибрани/събрани далеч преди това) Wink

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #18 -: 18.08.2009 22:43 »

Освен ако не се уговориш предварително с някой ентусиаст с формула да ти даде да направиш едно кръгче...
Та значи разправяш Вен,тя  формулата широка,удобна,учебна дъска  била  (нищо,че е малко карбонова...)  (:-pp) :О:  Следващият път ,като се засечеме имаш едно кръгче от мене  Wink

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
tiru-riru
Повей

Публикации: 4

« Отговор #19 -: 18.08.2009 22:55 »

ако си мислите, че правя разлика коя дъска от какво и как е...  :aaa ne: дали ще е формула или дъската на баба ви, вероятно изобщо няма да разбера  Smile

до уикенда има време, ще се навъртам наоколо и ще ви следя  Cool и дано за събота следобед или неделя следобед да има вятър и да може вече нещо да се случи.
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #20 -: 19.08.2009 10:05 »

Та значи разправяш Вен,тя  формулата широка,удобна,учебна дъска  била  (нищо,че е малко карбонова...)  (:-pp) :О:  Следващият път ,като се засечеме имаш едно кръгче от мене  Wink
Ейй, значи... Знаех си, че някой ще се засегне. oops Еди, аз, такова... щото мноооого слаб вятъра, та затова... Иначе по принцип съм силно навит да се оборудвам с формула, но засега просто нямам къде да я държа. Със сигурност ще се възползвам от кръгчето.  \0//

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #21 -: 19.08.2009 10:26 »

ако си мислите, че правя разлика коя дъска от какво и как е...  :aaa ne: дали ще е формула или дъската на баба ви, вероятно изобщо няма да разбера  Smile
Много е лесно - формулата прилича на таблата на вратата у вас - все едно си я свалила и хвърлила във водата  taz (:-pp) :О:

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #22 -: 19.08.2009 23:09 »

Много е лесно - формулата прилича на таблата на вратата у вас - все едно си я свалила и хвърлила във водата  taz (:-pp) :О:
Всъщност..на входната врата ако трябва да сме точни - другите стандартно не са толкова широки  oops

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: