22.11.2024 17:21
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: След падане в/у главата, болка в очите? Възможно ли е?  (Прочетена 6875 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 19.08.2009 17:35 »

Привет, паднах много стабилно върху врата и главата си на плажа. Веднага след удара нямах никаква болка, но от вчера имам болка като гледам надясно и наляво.Самото място на удара не ме боли. Дали има някаква връзка и въобще възможно ли е? Мерси предварително, че нещо се сдухвам wall
haimanov
Духовит
**
Публикации: 123

« Отговор #1 -: 20.08.2009 09:24 »

Привет, паднах много стабилно върху врата и главата си на плажа. Веднага след удара нямах никаква болка, но от вчера имам болка като гледам надясно и наляво.Самото място на удара не ме боли. Дали има някаква връзка и въобще възможно ли е? Мерси предварително, че нещо се сдухвам wall

Докторите ще кажат, ако отидеш  hmmmm  wall

Boards: BIC Techno-E 135l,
Sails : NS 6.0
70kg
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #2 -: 20.08.2009 09:55 »

Най-добре отиди на лекар - невролог, предполагам. Може би си получил леко комоцио, като си паднал. Като ти се разтресе здраво мозъкът, всичко е възможно. Затова - наистина отиди на един преглед. 

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #3 -: 20.08.2009 18:01 »

Днес ходих на лекар, цяул ден изследвания, нищо сериозно не е, магнезии и някви други минерали и витамини, плюс максимално далече от телевизори и компютри. 2 месеца без алкохол, цигари и кафе.Яд ме е само за послездното и така Smile
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #4 -: 21.08.2009 13:47 »

Мите, дано всичко е наред, че с тия удари в главата...
Да не е след дъжд качулка, но защо не си вземеш каска? И преди сме говорили за това. Начинаещите не знаят от къде ще им дойде, а можещите често подценяват ситуацията hmmmm

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #5 -: 21.08.2009 14:41 »

Баце това ми беше една от първите мисли в глават след като паднах...Само да се оправя тея дни и минавам да си взема...пуста ми ти суета, заради нея сега по цял ден лежа и ми се гади wall Дано по-бързо минава това и да успея да покарам отново преди есента
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #6 -: 21.08.2009 15:33 »

Баце това ми беше една от първите мисли в глават след като паднах...Само да се оправя тея дни и минавам да си взема...пуста ми ти суета, заради нея сега по цял ден лежа и ми се гади wall Дано по-бързо минава това и да успея да покарам отново преди есента
Е айде сега то есента е най-хубавото време :D (най лошото де ма е супер за нас) Smile

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #7 -: 21.08.2009 15:57 »

И аз днес си мислех за това, как за зимата съм оборудван със всякакви видове протектори - каска, за гърба, за китките, за....
А когато карам сърф даже и ликра не си слагам - много глупаво и безотговорно.... Подценяваме и слънцето и скоростта с която се движим.... дори и твърдостта на дъската и мачтата...
Скорошно оздравяване Митко  Good Luck

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #8 -: 21.08.2009 17:02 »

Мерси daniel Wink Дано скоро се видим в Бургас Yeee
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #9 -: 22.08.2009 00:57 »

Митак,да се оправяш бързо  OK
Миналата година си взех каска (Ascan)от Съни - препоръчвам я горещо на всички. Много е лека и не се усеща,пази от вятър и студ не по лошо от боне,но не стяга като него, не запарва в жегите  и държи на сериозни удари (проверено  Twisted Evil)

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #10 -: 22.08.2009 12:30 »

10х за препоръката Smile Искам да питам, някой от вас ако е бил с комоцио, дали е нормално да си супер изморен и да се изморяваш бързо, само ми се спи, вече изтрещявам, никога не съм си седял толкова в нас камо ли да спя, днес станах в 12,30.....ебати и лекарите, никой нищо не ти обяснява taz
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #11 -: 22.08.2009 20:36 »

Да... мен ме е блъскала кола когато бях на 8г. трябваше да си седя в нас  и да ходя след това отново на преглед... не е изобщо майтап работа!
Mitko
Отнесен от вихъра

« Отговор #12 -: 23.08.2009 14:17 »

Значи един съвет, ако сътресението е леко, като мойто, без кръвоизливи и счупвания, никакво залежаване.Става много по-зле, добре, че се усетих, вчера направих 5 км тичане и съм нов човек, просто нямам думи за невроложката при която бях....
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: