Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389
Тиквеник :)
|
|
« -: 19.08.2009 17:35 » |
|
Привет, паднах много стабилно върху врата и главата си на плажа. Веднага след удара нямах никаква болка, но от вчера имам болка като гледам надясно и наляво.Самото място на удара не ме боли. Дали има някаква връзка и въобще възможно ли е? Мерси предварително, че нещо се сдухвам
|
|
|
|
|
|
|
haimanov
Духовит
Публикации: 123
|
|
« Отговор #1 -: 20.08.2009 09:24 » |
|
Привет, паднах много стабилно върху врата и главата си на плажа. Веднага след удара нямах никаква болка, но от вчера имам болка като гледам надясно и наляво.Самото място на удара не ме боли. Дали има някаква връзка и въобще възможно ли е? Мерси предварително, че нещо се сдухвам Докторите ще кажат, ако отидеш
|
|
|
|
Boards: BIC Techno-E 135l, Sails : NS 6.0 70kg
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #2 -: 20.08.2009 09:55 » |
|
Най-добре отиди на лекар - невролог, предполагам. Може би си получил леко комоцио, като си паднал. Като ти се разтресе здраво мозъкът, всичко е възможно. Затова - наистина отиди на един преглед.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #3 -: 20.08.2009 18:01 » |
|
Днес ходих на лекар, цяул ден изследвания, нищо сериозно не е, магнезии и някви други минерали и витамини, плюс максимално далече от телевизори и компютри. 2 месеца без алкохол, цигари и кафе.Яд ме е само за послездното и така
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #4 -: 21.08.2009 13:47 » |
|
Мите, дано всичко е наред, че с тия удари в главата... Да не е след дъжд качулка, но защо не си вземеш каска? И преди сме говорили за това. Начинаещите не знаят от къде ще им дойде, а можещите често подценяват ситуацията
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #5 -: 21.08.2009 14:41 » |
|
Баце това ми беше една от първите мисли в глават след като паднах...Само да се оправя тея дни и минавам да си взема...пуста ми ти суета, заради нея сега по цял ден лежа и ми се гади Дано по-бързо минава това и да успея да покарам отново преди есента
|
|
|
|
|
|
|
Windflow
Духовит
Публикации: 127
Най-красивия кайт ...
|
|
« Отговор #6 -: 21.08.2009 15:33 » |
|
Баце това ми беше една от първите мисли в глават след като паднах...Само да се оправя тея дни и минавам да си взема...пуста ми ти суета, заради нея сега по цял ден лежа и ми се гади Дано по-бързо минава това и да успея да покарам отново преди есента Е айде сега то есента е най-хубавото време (най лошото де ма е супер за нас)
|
|
|
|
Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #7 -: 21.08.2009 15:57 » |
|
И аз днес си мислех за това, как за зимата съм оборудван със всякакви видове протектори - каска, за гърба, за китките, за.... А когато карам сърф даже и ликра не си слагам - много глупаво и безотговорно.... Подценяваме и слънцето и скоростта с която се движим.... дори и твърдостта на дъската и мачтата... Скорошно оздравяване Митко
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #8 -: 21.08.2009 17:02 » |
|
Мерси daniel Дано скоро се видим в Бургас
|
|
|
|
|
|
|
Eddie
|
|
« Отговор #9 -: 22.08.2009 00:57 » |
|
Митак,да се оправяш бързо Миналата година си взех каска (Ascan)от Съни - препоръчвам я горещо на всички. Много е лека и не се усеща,пази от вятър и студ не по лошо от боне,но не стяга като него, не запарва в жегите и държи на сериозни удари (проверено )
|
|
|
|
Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L. Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #10 -: 22.08.2009 12:30 » |
|
10х за препоръката Искам да питам, някой от вас ако е бил с комоцио, дали е нормално да си супер изморен и да се изморяваш бързо, само ми се спи, вече изтрещявам, никога не съм си седял толкова в нас камо ли да спя, днес станах в 12,30.....ебати и лекарите, никой нищо не ти обяснява
|
|
|
|
|
|
|
Abit
|
|
« Отговор #11 -: 22.08.2009 20:36 » |
|
Да... мен ме е блъскала кола когато бях на 8г. трябваше да си седя в нас и да ходя след това отново на преглед... не е изобщо майтап работа!
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #12 -: 23.08.2009 14:17 » |
|
Значи един съвет, ако сътресението е леко, като мойто, без кръвоизливи и счупвания, никакво залежаване.Става много по-зле, добре, че се усетих, вчера направих 5 км тичане и съм нов човек, просто нямам думи за невроложката при която бях....
|
|
|
|
|
|
|
|