22.11.2024 09:21
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Някой за състезанието в Приморско?  (Прочетена 5069 пъти)
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« -: 03.09.2009 15:42 »

Някой ще ходи ли да участва на състезанието в Приморско?  Yeee
Windflow
Духовит
**
Публикации: 127

Най-красивия кайт ...

« Отговор #1 -: 03.09.2009 22:04 »

Аз ще участвам обаче Нешев ми вдигна врява днеска че не мога защото съм бил много малък на години :((( така де ама съдийте утре ще имат последната дума дали ще ме пуснат да се състезавам ...

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 04.09.2009 02:53 »

Успех bravoo

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #3 -: 04.09.2009 08:36 »

Успех и от мен братле, стискам палци да те пуснат и да се справиш великолепно  :1:
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #4 -: 04.09.2009 21:46 »

Благодаря ви много хора ! И да ви кажа сега , пуснаха ме иии се поизложих доста на фрийстила днес ,но утре мисля по добре да се справя на класацията за скорост . Ще ви държа в течение OK

Аз съм от тези лудите където почти всичко са готови да направят за Адреналин xD !
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #5 -: 07.09.2009 18:31 »

Прибрах се в София вчера и бях на 20 място от близо 40 човека на общото класиране класиране и мога да ви кажа че съм доволен с резултата след като съм карал общо само около 30 дни а другите там бяха карали някои от 10 години  Shocked Smile

Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #6 -: 07.09.2009 18:35 »

Браво :1: :1: :1:

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #7 -: 08.09.2009 09:45 »

Гледах част от състезанието- фристайл.
Съжалявам, че трябва да го кажа, но голяма скука беше... Много се чудех защо ги няма наистина добрите кайтери сред участниците! Всички онези с които се базикаме по темата "кайт срещу сърф" и с които се засичаме на прогноза в Турция, на уейвспота или на "паркета", и които наистина има какво да покажат! Някак си състезанието беше "квартално" (не че има лошо), но нивото наистина беше доста ниско, а организацията беше с доста въпросителни, наистина доста Shocked

Разбира се, не искам никого да критикувам, това е просто констатация! Дано занапред се организират истиснки състезания  (и кайт и сърф) които да популяризират спорта, на които има какво да се види и които биха заразили  публиката с ентусиазъм OK

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Windflow
Духовит
**

Най-красивия кайт ...

« Отговор #8 -: 08.09.2009 13:07 »

Гледах част от състезанието- фристайл.
Съжалявам, че трябва да го кажа, но голяма скука беше... Много се чудех защо ги няма наистина добрите кайтери сред участниците! Всички онези с които се базикаме по темата "кайт срещу сърф" и с които се засичаме на прогноза в Турция, на уейвспота или на "паркета", и които наистина има какво да покажат! Някак си състезанието беше "квартално" (не че има лошо), но нивото наистина беше доста ниско, а организацията беше с доста въпросителни, наистина доста Shocked

Разбира се, не искам никого да критикувам, това е просто констатация! Дано занапред се организират истиснки състезания  (и кайт и сърф) които да популяризират спорта, на които има какво да се види и които биха заразили  публиката с ентусиазъм OK
Ееемиии да вярно ,че беше излагация за спорта ама все пак Нешев даваше идейте иии не ,че имам нещо против него но да ви кажа той не е много наясно с кайтсърфинга добре че и Къри беше там да подобрява идейте на Нешев защото някои бяха просто самоубииствени oops но пък доста готина гледка беше --< . С всички тия кайтове беше супер красива гледка Smile ааа и сега се сетих да ви се похваля :D поне на 5 човека им помагах да им дам дъските oops много си ги губеха oops е не че и аз не си я губех през 2 минути

cenk
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #9 -: 08.09.2009 20:23 »

Повечето момчета има какво да покажат, но първия ден, когато беше фрийстайл дисциплината, вятъра не беше подходящ!

Fishin' All Day
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: