Bamze
|
|
« Отговор #45 -: 10.12.2009 22:14 » |
|
И двете Захо, и двете Това ми напомня на 1 виц Вино или ракия дедо Попе и Бира чедо и бира
|
|
|
|
К2 Turbo Dreamer 167 Wide Union SL Binding K2 T1 Boots Only God Can Judge Me!
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #46 -: 11.12.2009 00:02 » |
|
Хахаха дам Съни ти там тихо сега със спомените после ще споделиш какво желаеш в замяна
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #47 -: 11.12.2009 09:52 » |
|
Хахаха дам Съни ти там тихо сега със спомените после ще споделиш какво желаеш в замяна Ухаааааааааа Ето това е приказка Всъщност тогава като си спомням те чакахa теб Ant, което обикновено не се случва, защото караш адски бързо. А ти се появи с разбита глава и ухилен до ушите и пак се метна с тях на лифта Изобщо тройката ви е железна и като скорост на каране и като синхрон на качване на това безумно съоръжение, оставящо синки по краката
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
ant_dream
|
|
« Отговор #48 -: 08.01.2010 02:33 » |
|
стараем се стига да има сняг АЗ СЪМ ДЕПРЕСИРАНННН
|
|
|
|
Weight - 100 kg Board - Starboard Carve 144l 2005 Sail - Loft LipWave 6.2 Gaastra Matrix 7.5 Boom - Loft Slalom
Climbing the mountain, never coming down, 'Cause you will hate yourself in the end.
|
|
|
el
Повей
Публикации: 4
|
|
« Отговор #49 -: 25.01.2010 12:58 » |
|
най-накрая се качих на сноуборд, якото падане цялата съм в синини надявам се че началото е такова а не че аз сам изключително смотана хахахахах бих искала да ми препорачате някой учител на витоша,че аз ходя на банско охо тим и съм мн доволна ма искам да се качвам на витоща когато има сняг да се донаучаааа
|
|
|
|
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #50 -: 26.01.2010 15:11 » |
|
най-накрая се качих на сноуборд, якото падане цялата съм в синини надявам се че началото е такова а не че аз сам изключително смотана хахахахах бих искала да ми препорачате някой учител на витоша,че аз ходя на банско охо тим и съм мн доволна ма искам да се качвам на витоща когато има сняг да се донаучаааа Аз незнам за учител аз се уча сам , Но явно е по-добре с учител
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389
Тиквеник :)
|
|
« Отговор #51 -: 26.01.2010 15:13 » |
|
най-накрая се качих на сноуборд, якото падане цялата съм в синини надявам се че началото е такова а не че аз сам изключително смотана хахахахах бих искала да ми препорачате някой учител на витоша,че аз ходя на банско охо тим и съм мн доволна ма искам да се качвам на витоща когато има сняг да се донаучаааа До довечера ще имам телефона на един пич, който дава уроци горе.Христо се казва.
|
|
|
|
|
|
|
el
Повей
Публикации: 4
|
|
« Отговор #52 -: 29.01.2010 11:48 » |
|
super ima6 li tel ve4e 4e utre ili drugi den iskam daa se ka4a ve4e ))))
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389
Тиквеник :)
|
|
« Отговор #53 -: 29.01.2010 22:54 » |
|
super ima6 li tel ve4e 4e utre ili drugi den iskam daa se ka4a ve4e )))) Провери си личните съобщения
|
|
|
|
|
|
|
alpha001
Повей
Публикации: 1
|
|
« Отговор #54 -: 17.02.2010 01:47 » |
|
DO MITKO: Razbrah che imash telefona na Ski uchitel - HRISTO se kazva mai... Molq te daj mi telefona mu, zashtoto iskam nqkoj da mi pokaje tova onova svurzano sus BORDA! Predvaritelno ti blagodarq! Priqtna vecher
|
|
|
|
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #55 -: 17.02.2010 11:42 » |
|
DO MITKO: Razbrah che imash telefona na Ski uchitel - HRISTO se kazva mai... Molq te daj mi telefona mu, zashtoto iskam nqkoj da mi pokaje tova onova svurzano sus BORDA! Predvaritelno ti blagodarq! Priqtna vecher Добре дошъл във форума alpha001 !!! Надяваме се да ти хареса, но моля те пиши на кирилица...
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #56 -: 19.03.2010 00:34 » |
|
Аз имам един въпрос също да попитам Сноубордистите като карате бързо с тялото ли завивате имам предвид без да ползвате стъпалата като педали ? Защото прим нещо не мога да схвана цаката при бързото каране а много ми харесва да карам бързо ама винаги по някое време ставам на кълбета
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #57 -: 19.03.2010 14:35 » |
|
За бързи и малки завойчета или бързо шускане с големи завои питаш? Като цяло се опитай да караш леко натискайки на някой кант, така се избягват "спъванията".
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #58 -: 19.03.2010 15:47 » |
|
Ако караш карвинг - широки, плавни завои по радиуса на дъската - повече с тяло ( но това не е най-бързото каране), но е много приятно и красиво. Иначе право напред и на долу, силно приклекнал и превключваш канта без да се изправяш - само с бързи свиване на краката (май му викаха долно обременяване) - на практика завои почти няма, а само къси засечки, като се отклоняваш от посоката направо на не повече от 15 градуса. Това е най-скоростното каране с пълен контрол на дъската.
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #59 -: 19.03.2010 15:49 » |
|
А за бързи и малки завоичета изобщо не се оправям А имах предвид за бързо каране и големи завой
|
|
|
|
|
|
|
|