Ааааах Kara, много ти е хубав хоумспота...
И красив и спокоен, с възможност за мнооого дълги тегели
Аз си мисля, че на прогноза с по-силни параметри, ще си е чудесничко!
Пътят до там си е царски и се стига бързичко
Въобще слагам го в списъка с готини близки дестинации
А и все си мисля, че дори и да има доста хора, толкова отворено и голямо е пространството за каране, че няма да си пречат. Имаше един българин- кайтист в събота, движеше и каза че много бързо напредвал, понеже това бил перфектния спот за учене на кайт (забравих да кажа, че дълго време е доооста плитко при влизане). С две думи, работа свърших и разузнах каква е ситуацията, а тя пък ми хареса...В съботата беше добре за 5.6ка и 100л
неделята слабичко беше...
ПП Забравих да кажа, че има местенца за хапване със страшни вкусотии, октоподец на скара (няма такава блага крехкина), пълнен калмар с фета сирене и сардина на грил с доматче по средата, табиетлийска работа, а след каране води до разложение и демобилизация по фланговете
ПП2 А да, задълже да се пробва е и гръцка мусака!
Ей Лукче радвам се че ти харесал..
При малко рушвет=порция октопод и бира може да ти кажа и финните настройки на спота :
А правилното място за тоя рушвет ще ти го покажем някой ден..Уникално кръчме си имаме там
А в неделя и аз щях да идвам ама..нещо не можах да стартирам сутринта..
А що в неделя да е било слабо,няколко пъти гледах репорта за вятъра и беше около 8; 9 м/с?! към 10ч. към 12ч. и към 14ч....
Кара ти ходи ли в крайна сметка?