01.11.2024 13:37
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Малко снимки от Кипър  (Прочетена 181958 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #330 -: 13.12.2011 20:25 »

Деа и музиките деа  Censored   Остана само усилвател за басовите да намеря... указа се най-трудната част, всъщност ми стана ясно че, нищо не съм направил до сега. Да поставиш CD четири колони и усилвател е просто шега работа пред бас конфигурацията  Censored 

Та понеже минава бас касата 2.500w  или 1.200RMS  разбира се това са доста относителни стойности които се постигат при макс...просто казано ако хванем и половината като потребител/любител трябва да сме доволни  :D И работите станаха доста сложни, първо усилвателите които могат да свършат работа от нормално до супер, са "клас D" дори задължителни при повече от 100-200RMS. Остави че са скъпи но и трудно се намират над 1.000RMS(освен с поръчка)
След това идва още сериозно товарене икономически ......  идват и кондензатори те, които пак са най скъпите от останалите при 1.000+RMS, идват и едни от доброто качество кабели, от колони към усилвател, към захранване, към CD (абе само кабелите които са нужни струват 160€) Охоооо не съм свършил идва и втори акуломатор...който трябва да се инсталира задължително. Да не си помислите че, така приключват работите?  :D  :aaa ne: След сметките излиза че е задължително  да се смени и динамото на буса с по голям ампераж захранване....

Добре дошли в света на музиката  OK замислете се  преди да си помислите за силна музика в колата... Но пък удоволствието да чувстваш барабаните а не да ги слушаш е невероятна тръпка  OK 
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #331 -: 14.12.2011 00:19 »

Всъщност проекта ще завърши с лятно кино....

Два чифта соларни, един/два акумулатор, трансформатор за 220волта, блурей и 32инча пласма която ще се завърта на 180градуса към страничната врата.  :D  Drinks
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #332 -: 14.12.2011 09:58 »

hmmmm Слободен човек ! И кога работите в Кипър ? Или по точно какво ? Wink

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #333 -: 14.12.2011 18:54 »

hmmmm Слободен човек ! И кога работите в Кипър ? Или по точно какво ? Wink

Мисля че, мога да ти отговоря много кратко  "според пакета който представлява всеки един и по начина който ще го пласира".  Но, това не важи само в Кипър...

Много пъти са ме питали познати защо не си направя собствен малък-бизнес... много просто мързи ме да работя  Shocked и си го признавам  :D Предпочитам да работя за друг, за колкото се може по-малко време, за повече пари и без никакъв финансов риск от моя страна.  

VenciV
Windmaster
Публикации: 578

« Отговор #334 -: 15.12.2011 09:03 »

много просто мързи ме да работя  Shocked и си го признавам  :D Предпочитам да работя за друг, за колкото се може по-малко време, за повече пари и без никакъв финансов риск от моя страна.  

Евалата брато ..признах те ГООЛЕЕЕЕМ си :D :D :D Drinks Drinks

Sails:4,2 North Sail Vudoo 4.5 Simmer 4.7 North Sail Duke5.3 North Sail Ego 6.5 Gaastra
Boards: Tabou DaCurve 73l. Tabou DaCurve 79l.RRD WavePro-Twin 74
Naish SuperCross 85l . Mistral Flow 105l Mistral 117
Favorite sail 4.7.board 79 Wind 13-18m/s sides
valko
Windmaster

« Отговор #335 -: 15.12.2011 10:34 »

"според пакета който представлява всеки един и по начина който ще го пласира".

Даа разбрахме се  Wink Истината е в пакета е казал поета  :D

vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #336 -: 17.12.2011 20:07 »

"според пакета който представлява всеки един и по начина който ще го пласира".

Даа разбрахме се  Wink Истината е в пакета е казал поета  :D

ей ще ме уморите...
и мен много ме мързи...не ме мързи всъщност чак толкова, но като знам че духа, а аз работя и ми заминава цялата мотивация. Уви, в последната си сделка не се пласирах много добре  wall

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
valko
Windmaster

« Отговор #337 -: 18.12.2011 15:14 »

Знам ,че в по топлите страни се живее по добре , но чак без да се работи и само с предлагане на "пакета" и "пласиране" не вярвам да се изкара дълго време
Не , че не изглежда интересно и вълнуващо Ноооо oops

Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #338 -: 18.12.2011 19:38 »

Знам ,че в по топлите страни се живее по добре , но чак без да се работи и само с предлагане на "пакета" и "пласиране" не вярвам да се изкара дълго време
Не , че не изглежда интересно и вълнуващо Ноооо oops

Един лек пример, понеже виждам че не си на-влезнал в мисълта... Wink

Ако ти управляваш фирма и имаш  3ма работника, 2ма от тях си скъсват газовете по 12 часа и носят 100лв. печалба, третия си чеши м@дете 5 часа и носи 300лв. печалба... Според теб кой от тримата има право да поиска увеличение?  hmmmm 

Тази година дори ме изпревари и не успях да си поискам увеличение... дойде си само макар и в криза  :О:

valko
Windmaster

« Отговор #339 -: 19.12.2011 10:32 »

Виж сега пак не ми е ясно какво си точно ,но имам близък роднина който работи в Кипър по точно в Никозия
Та момчето е техник по професия работи във фабрика за производство на лед .Първо получаваше една сума , но като са го оценили
му вдигнали заплатата двойно както на теб , за сметка на това работи повече часове защото съкратили колегата му който явно си е
чешел м@карите.Сега работи сам и си скъсва гАза от работа . Та имай едно на ум като взимаш тройно, а работиш 1/2  Успех  clover

P.S. Нищо лично Бро  Wink и аз имам бизнес , но работя сам по рентабилно е

Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #340 -: 19.12.2011 21:02 »

Valko, виж сега приятел... ще ти кажа как работят повечето българи в чужбина. Пример е твоя роднина който спомена (това е грешенo), но 95% от българите в чужбина се поддържат на тази логика(та пак се връщаме на пакета, няма какво друго да предложат освен повече време от личния живот).  Повярвай ми "двойно не може да му се плаща" !!!  Това че, си стартирал на смешни пари за стандарта и след като си поел товара и времето за двама работници, ти увеличават двойно заплата(всъщност нормалната за стандарта) съвсем не означава че, взимаш двойно.  Wink
Няма да се впускам в подробности, ще ти кажа само че, българите подбиваме доста пазара на работната ръка и работим най-евтино( като изключим шриланка и пакистанците)    

Та имай едно на ум като взимаш тройно, а работиш 1/2  Успех  clover

Та да се върнем на мен, пак нещо се бъркаш и не вдяваш какво ти написах, не казах че , ми се плаща тройно-повече и са ми удвоили заплатата! Казах че, нося по голяма печалба(на шефа) и за по-малко време според останалите!
След като имаш бизнес, можеш лесно да ми отговориш на въпроса... ако работят за теб една група от "дистрибутори" и аз съм един от тях, застрашено ли ми е мястото?

Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #341 -: 19.12.2011 21:45 »

Да ти кажа аз как мисля, шефът ми е  застрашен да ме загуби, ако не се съобразява с исканията ми, които са съвсем нормални. От мен се иска да покрия разходите ми като заплата и превоз, както и печалба за фирмата. Аз, нося доста над това което се иска и са очаквали от мен... на никой шеф не му пука дали ти ще се трепеш като роб 12 часа, след като не му носиш "печалба".  :aaa ne:

Дори не се похвалих до край  :О:  не само че, взимам увеличение "под масата" по мое искане, защото съм на максимално плащане и след превишаването му се набиват данъци от които рязко ще ми падне заплатата  Censored а аз не горя от желание да мушкам пари в държавата им.... Та не само че, не съм застрашен а и взех повишение, за да може да се възползва пълноценно от мен. До сега взимах поръчки и сам ги доставях, сега е назначен човек който ще се занимава само с доставянето на поръчките ми....  Кой казва че, мързеливите не-могат да работят  :О:  Wink
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #342 -: 19.12.2011 22:23 »

Как да ти се работи като та вей вятъра ейтака през ден  :О:   Drinks 

* Untitled.jpg (403.61 KB, 1149x779 - видяно 470 пъти.)
valko
Windmaster

« Отговор #343 -: 20.12.2011 10:04 »

Wink Просто се шегувах ! Пък и вчера се чух с моят приятел и той ми разказа колко технологично са назад и можеш спокойно да ги манипулираш .
Като се отчете и факта ,че са доста мързеливи всичко си дойде на мястото. Относно възнагражденията не знам ,но мисля ,че 2400 еуро не е съвсем малко  :aaa ne:

Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #344 -: 01.01.2012 20:38 »

Всъщност зимата  често се забелязват сърфисти Yeee 

* surf.jpg (184.89 KB, 1280x960 - видяно 518 пъти.)
Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 »   Най-горе
Печат
Отиди в: