22.11.2024 21:24
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искам Искам !!!  (Прочетена 40207 пъти)
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #45 -: 24.10.2009 14:16 »

Според мен за всички участници в този спор има истина, но маи ние няма да я разберем ние си коментираме и се възмущаваме, но няма какво да направим освен да чакаме "шефчета" да решат дали ще може да се забавляваме на Витоша тази година или не Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #46 -: 24.10.2009 17:44 »

Припомням предложението на Венелин, да решим съдбата на Витоша веднъж завинаги на една сбирка !  hip Drinks tequilla и да обсъдим короядите и другите гадинки.

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #47 -: 25.10.2009 11:46 »

Ами за сбирка трябва да помислим след тази седмица, която идва, защото има яка прогноза на острова Yes Ще пусна тема за една, която да е за по-следващия четвъртък OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Zmeio
Полъх
*
Публикации: 97

« Отговор #48 -: 28.10.2009 16:44 »

Разрешение има, подготовката започна!
Цитат
Ски-маниаците от София и околностите могат да бъдат спокойни, защото и тази зима ще имат възможност да практикуват любимия си спорт на Витоша. Днес от дружеството, което стопанисва съоръженията в планината, съобщиха, че са започнали подготвянето на пистите в зона "Алеко" за зимния сезон.
http://sportal.bg/news.php?id=202511

kalata_n
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #49 -: 29.10.2009 09:35 »

Хайде палете косачките!!!!!!!

Междо другото спомням си сезони с по-малко сняг, когато на лалето сме карали слалом между малините (е кофти е но винаги сме се забавлявали на Витоша). Сиреч и без да е косено може, ама ...
Сега да видим кога ще почнат да се трупат снеговете. Brrrr
kalata_n
Духовит
**

« Отговор #50 -: 29.10.2009 13:03 »

Ето и една снимка на пионери в ски спорта - ония ентусиасти-пешаци.
На снимката са прабаба ми и чичо-дядо ми. Точната години не е ясна, но някъде в началото на 30-те.

* scan0001.jpg (257.13 KB, 596x631 - видяно 412 пъти.)
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #51 -: 29.10.2009 13:11 »

Хайде палете косачките!!!!!!!

Междо другото спомням си сезони с по-малко сняг, когато на лалето сме карали слалом между малините (е кофти е но винаги сме се забавлявали на Витоша). Сиреч и без да е косено може, ама ...
Сега да видим кога ще почнат да се трупат снеговете. Brrrr
Косенето е добро нещо, когато се косят високите треви и клони. Останалата ниско трева служи като спойка за първия сняг и го задържа когато се утъпка добре (спомнете си едно време на село как са мазали къщите с кал омесена със слама  Wink)
Дай Боже тази зима да има повечко сняг - аз вече съм наточил кантовете на тарабата  Yes

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #52 -: 29.10.2009 19:24 »

И аз трябва да ги наточа кантовете иначе аз съм се наточил от миналия сезон Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #53 -: 29.10.2009 20:27 »

На снимката са прабаба ми и чичо-дядо ми. Точната години не е ясна, но някъде в началото на 30-те.
снимката е страхотна  OK

PS Даже отзад май мернах и един бордист  :D  :D  :D
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #54 -: 29.10.2009 21:04 »

Приложил си нагледно доказателство, че адреналина ти е в кръвта. OK
Но аз гледам снимката и си мисля - от времето на фотото ни делят има-няма 80 години и "мат`риала" не се е променил чак толкова... ОБАЧЕ след още толкова години - ако сме се "съхранили" с какво ще си набавяме дозите адреналин  hmmmm

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
kalata_n
Духовит
**

« Отговор #55 -: 30.10.2009 11:51 »

Както винаги съм казвал забавлението не идва от екипировката. Има една група смешници, според които ако дадеш два пъти по-голяма торба с пари ще караш 4 пъти по-добре, а кефът ще е още повече. На такива обикновенно им казвам, че ще си навинтя автоматите на дъски от каца, и без каска и маска, с вълнени ръкавици ще им издухам шошоните на която писта поискат (пък и ухилен ще съм).
Та .... материала не е толкова важен! Сещам се за ред други по-съществени неща!  Wink
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #56 -: 30.10.2009 12:17 »

Не искам да се заяждам,но съвсем не си прав.В този ред на мисли ,да те попитам наистина ли караш с дъски от каци?Защото ако не е така защо си давал пари за екипировка? hmmmmА аз съм започнал точно с такава екипировка. OK

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #57 -: 30.10.2009 12:35 »

Имах впредвид, че за 80 години технологиите са се развили с такива темпове, колкото сега се постига за 10 години... И дали след още 80 години уиндсърфа ще е уиндсърф и дали ще се практикува... и на какви дъски и с какви платна.... и дали изобщо ще зависи от това дали има вятър и каква е посоката му....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #58 -: 30.10.2009 13:26 »

Напълно съм съгласен с Марино. С кофти екипировка не можеш да постигнеш същите неща както със хубава. При мен дори един от компонентите да не е като хората и ми разваля кефа. Парите които давам за екипировка ми се връщат под формата на по-добри постижения и повече удоволствие. Тук не говоря за цветово издържана "фашон" екипировка, ами за висок клас ски, обувки и автомати, качествен екип за да караш с кеф и при +10 и при -20 градуса. Патил съм си доста  :Q: от некачествена екипировка и повече гледам да не допускам грешки в тази посока.
Естествено горните твърдения важат при условие, че човек може да си го позволи. Ако не мога да си го позволя, най-вероятно ще карам с каквото мога.

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #59 -: 30.10.2009 16:44 »

Повечето ,които ме познават знаят,че карам ски от доста години.Не искам да споменавам колко.Само ще кажа,че първите ми ски бяха Пирин ,дървени без кантове,а вместо автомати и маше едни каишки в ,които си пъхаш крака и с едни стоманени въжете се стягаха отзад.Като паднеш кракът се къса,но обувката не.А обувките бяха кожени,с връзки-двойни,все едно две обувки вкарани една в друга.Щеките бяха от бамбук.Споменавам го това,защото горе долу съм преминал през цялото развитие на тази екипировка.И мога да кажа със сигурност-колкото по-съвременно,толкова по-добре.Е вярно има такива личности,които си купуват най-скъпото оборудване само за да демонстрират "вижте ме,кой съм аз",но те си личат от сто километра.Това е от мен,успех.

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: