22.11.2024 15:59
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Искам Искам !!!  (Прочетена 40172 пъти)
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #60 -: 01.11.2009 14:13 »

Повечето ,които ме познават знаят,че карам ски от доста години.Не искам да споменавам колко.Само ще кажа,че първите ми ски бяха Пирин ,дървени без кантове,а вместо автомати и маше едни каишки в ,които си пъхаш крака и с едни стоманени въжете се стягаха отзад.Като паднеш кракът се къса,но обувката не.А обувките бяха кожени,с връзки-двойни,все едно две обувки вкарани една в друга.Щеките бяха от бамбук.Споменавам го това,защото горе долу съм преминал през цялото развитие на тази екипировка.И мога да кажа със сигурност-колкото по-съвременно,толкова по-добре.Е вярно има такива личности,които си купуват най-скъпото оборудване само за да демонстрират "вижте ме,кой съм аз",но те си личат от сто километра.Това е от мен,успех.
И Аз имам същите ски Пирин :D Лудница  Yes Yes :

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
kalata_n
Духовит
**
Публикации: 136

« Отговор #61 -: 02.11.2009 17:33 »

Вие май не ме разбрахте добре.
Не сте ли чували: "Ако не си купиш такива и такива ски от клас ... (за минимум 1400лв) и обувки ....... за минимум .... изобщо не се захващай със ски спорт, никога няма да станеш добър." Или други приказки в този дух.
Аз не карам с дъски от каца, разбира се. Но бих могъл Smile Избирам си екипировката според стила и финансовите възможности, но не приемам мнения, че ако не карам тазгодишния модел на еди коя си фирма или в най лошия случай миналогодишния, то все едно нищо не правя.
Продължавам да твърдя, че ако изсипеш една торба пари за екипировка няма да се научиш да караш за един сезон независимо колко е голяма торбата.

А за това, че по-съвременния екип ти пази по-добре живота и дава възможност за каране в по-екстремни условия, спор няма.
Bamze
Windmaster

« Отговор #62 -: 02.11.2009 17:47 »

Опа аз малко съм пийнал Ракийка и Винце  tequilla ама незнам  bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo bravoo wall wall wall

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #63 -: 02.11.2009 18:46 »

Вие май не ме разбрахте добре.
....Избирам си екипировката според стила и финансовите възможности, но не приемам мнения, че ако не карам тазгодишния модел на еди коя си фирма или в най лошия случай миналогодишния, то все едно нищо не правя.
Продължавам да твърдя, че ако изсипеш една торба пари за екипировка няма да се научиш да караш за един сезон независимо колко е голяма торбата.
А за това, че по-съвременния екип ти пази по-добре живота и дава възможност за каране в по-екстремни условия, спор няма.

OK Така е, напълно съм съгласен с теб - добрата екипировка е важна, но не трябва да се превръща в самоцел. Още повече, че фирмите в новите си модели рядко вмъкват нещо радикално (на две три години) - повечето нови модели са старите с леко изменен дизайн и графично оформление. То май същото е и при автомобилите  - там му викат "face lift"  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
Bamze
Windmaster

« Отговор #64 -: 03.11.2009 11:25 »

В Кюстендил вече има 2 см сняг  snow snow snow snow snow snow snow snow и вали доста стабилно дано не спре скоро Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #65 -: 03.11.2009 11:56 »

Знам един начин с торба пари да се научиш да караш за един сезон   oops
Взимаш си 8 месеца отпуска (нали имаш торба пари - няма да ти трябва заплата)- в края на Септември заминаваш за някой гледчер в Австрия, караш всеки ден, през месец-два сменяш ските и обувките защото си им стигнал нивото, през известно време взимаш по някой урок и така в края на Май  си :1: ....  май се размечтах много...

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #66 -: 03.11.2009 12:00 »

Знам един начин с торба пари да се научиш да караш за един сезон   oops
Взимаш си 8 месеца отпуска (нали имаш торба пари - няма да ти трябва заплата)- в края на Септември заминаваш за някой гледчер в Австрия, караш всеки ден, през месец-два сменяш ските и обувките защото си им стигнал нивото, през известно време взимаш по някой урок и така в края на Май  си :1: ....  май се размечтах много...

Както се пееше в една песен:
 "...говори, говори, говори ... аз притварям очи и те слушам ..."  \0//

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #67 -: 03.11.2009 12:24 »

Уеб камерите по планините.....днес...

* h pleven 1.jpg (32.87 KB, 640x480 - видяно 474 пъти.)

* h perelik.jpg (61.75 KB, 640x480 - видяно 496 пъти.)

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Mod_One
eXtreme iNside

« Отговор #68 -: 03.11.2009 12:29 »

И Витоша (нали знаете, че от нея по-високо нема  Wink)

* Aleko.jpg (56.55 KB, 640x480 - видяно 501 пъти.)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #69 -: 03.11.2009 12:38 »

Изглежда, че основите са положени Yes snow

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
drv
Вятърничав
Публикации: 264

« Отговор #70 -: 03.11.2009 17:47 »

Ако стане като по миналата година купон без прекъсване- средата на Ноември закриване на сърф сезона, следващата седмица ски - беше върха направо.  \0//
При тези температури да вземат да пуснат оръдията в турбо режим, че основите да са стабилни Smile

Boards - Starboard Futura 154/90см., Starboard Futura 124/76см., Starboard iSonic 111/68 см.
Sails - Neilpryde RS:Slalom 9,5, H2 Racing 8,7; H2 Racing  7,7; RS:Racing 6,7
Weight: 110 kg
kalata_n
Духовит
**

« Отговор #71 -: 03.11.2009 22:42 »

Точно днеска нямах възможност да погледна камерите по светло. Умрях си от яд. Евала Цецо! Много хубаво си се сетил да качиш картинките!!!
Zmeio
Полъх
*
Публикации: 97

« Отговор #72 -: 16.11.2009 13:25 »

Времето е отвратително топло..
Не че има начин да се кара сега колкото и сняг да навали, ама все пак..

ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #73 -: 28.11.2009 14:32 »

Абе като гледам всичко е супер смешно Банско отваря след 2-а дни Confused Още няма цени на картите да неговорим че нямат и сняг
А смешното е че на сайта им пише с големи букви 2 DAYS NEW SEASON OPENS UP Confused
Витоша ми горе е 8 градуса Confused
Е надявам се че след топлото и приятно време ще стане по-студенчико и ще може да се почваме Smile макар че енми се мисли с колко
много ще вдигнат картите Confused Поне за тази година май ще има намаление за "Редовни клиенти" на банско и витоша Confused

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
kalata_n
Духовит
**

« Отговор #74 -: 01.12.2009 10:45 »

SLOPES STATUS ( 1/12 09:42) - ВСИЧКО НЕ РАБОТИ

Голямо откриване на сезона. Тая "зима" да не я прекараме само по кръчми и с Евроспорт....
Страници: « 1 2 3 4 5 6 »   Най-горе
Печат
Отиди в: