Сега се прибираме
Невероятно добре прекарахме, благодарение на железната група от Плевен, които се оказаха най-сериозни и се включиха във всички приключения
На картинга в надпреварата се включиха: Вальо, Румен, Краси, Юли, Съни, Тони (въпреки, че дошлите бяха доста повече
)
На втората обиколка Румбата загуби джапанката си някъде по пистата, Вальо пък твъди, че както си карал някаква хвърчаща джапанка го била ударила по главата и го ранила сериозно и затова не могъл да спечели първото мяст
После се оказа, че Юли безцеремонно и отвратително неспортсменски го избутал още на първия завой ( а Юли вика,че не било вярно...било на втория)...както и да е класирането е следното:
1. Юли
2. Краси Джантов
3. Съни
4. Тони
5. Румба рейсинг
6. Вальо
Аз също протестирам със задното си класиране и като свое оправдание изтъквам гаднярите Юли и Краси, които не спряха да атакуват задната част на карта ми с мощни удари (Юли твърди, че Краси отзад го удрял и затова той удрял мен...абе голямо меле беше) и накрая успяха да ме изкарат от пистата и загубихме с Краси ценни секунди докато си оправим картовете
...всичко бе забравено в последвалото изживяване на нервни трепети в София ленд, където мъжете геройски се впуснаха в опасни приключения (снимките ще публикувам утре, защото сега едвам гледам от умора и вълнения...целия ден беше на максимум откъм изтощаващи изживявания
Мъжете се качиха на кулата, като Румбата викаше, че са му се изпотили джапанките (от жега, не от страх
), а хвърлайки ги нагоре в небето и оставайки там за неизвестен период от време, преди да ги хвърли в бездната с висока скорост, Юли им е говорел невинно, как то всъщност било адски страшно и ако им бил казал по-рано изобщо нямало да се качат...Румбата нервно правел снимки отгоре, Вальо махаше с крачета, а Юли се беше сковал в ужас от очакваното спускане...после дълго говореха за преживяното, а Тони ме изуми с това, че пшрез цялото време, докатао другите се бяха впили със зъби и нокти в дръжките, той размахваше щастливо ръце и крака и очевидно се кефеше на ситуацията
После се пръскахме дружно в един фонтан, защото беше адски горещо (въпреки, че преди това отказвахме, да се спуснем с едни лодки, за да не се намокрим до кости
Аз още нямам глас от влакчето на Инди, докато Юли нагло ми се смееше, пък аз дори за секунда не си отворих очите...само си пищях ужасено. Другия път се прежалвам за кулата
Айде утре снимки и ако се сетя още нещо