22.11.2024 00:44
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Как да намразим Канада за 9 месеца  (Прочетена 4235 пъти)
Roni
Полъх
*
Публикации: 8

« -: 22.01.2010 06:27 »

Опа... това беше за Смехорилнята, но не намирам как да го изтрия или преместя там.  Съжалявам за "обърквацията". Smile

Как да намразим Канада за 9 месеца?

15 август.

Ето, че съм в Канада. Очарован съм от тази страна. Прекрасно е. С нетърпение очаквам тези прекрасни планини да се покрият със сняг.

14 октомври.

Канада е най прекрасното място на света. Вчера пътувахме извън града. Видяхме лосове. Толкова са чаровни и красиви. Тук наистина е раят на земята.

11 ноември.

Утре се открива ловния сезон за лосове. Просто не мога да си представя, че някой може да вдигне ръка срещу тези мили, безобидни създания. Чакаме да завали сняг. Харесва ни тук.

2 декември.

Най сетне заваля сняг. Всичко е покрито с пухкаво, бяло одеало. Сякаш сме в коледна приказка. Замеряхме се със снежни топки. Внезапно снегорина мина покрай нас и зарина целия паркинг със сняг, но аз набързо го разчистих. Колко е хубаво тук. Обичам тази страна.

12 декември.

Пак наваля сняг, снегорина пак ми зарина целия паркинг.

19 декември.

Цяла нощ валя. Не можах да почистя паркинга и закъснях за работа. Тук наистина е прекрасно, но вече нямам сили да чистя паркинга. Само да не беше този кретен със снегорина.

22 декември.

Тази бяла гадост пак се сипа цяла нощ. Вече имам кървави пришки по ръцете, и кръста ме боли. Оставам с впечатлението, че този изрод със снегорина ме дебне иззад ъгъла и само чака да изхвърля снега от паркинга....мръсно копеле!

25 декември.

MERY FAKEN KRISTMAS!

Пак този скапан сняг.Само да се докопам до гърлото на този кучи син със снегорина. Местните тъпаци изобщо не сипват сол по пътищата, човек може да се убие някъде.

27 декември.

И пак валя цяла нощ. Трети ден не излизам от къщата, ако не броим всяко изскачане след снегорина. Не мога да мръдна никъде. Колата е някъде под снега, а някакав идиот по телевизора обещава още 20 см. тази нощ. Ти знаеш ли колко лопати сняг са тия 20 см.

28 декември.

Онова кречетало от телевизора сбърка. Наваля 50 см. Този шибан сняг няма да се стопи до лятото! Снегорина заседна пред нашата къща, и говедото дето го кара дотърча да ми иска лопата. Казах му, че съм счупил вече 6 лопати, разчиствайки след него и сега ще счупя седмата в овчата му глава.

4 януари.

Най сетне измъкнах колата от снега и от паркинга. Отидох до супермаркета да напазарувам. На връщане някакъв проклет лос изскочи пред колата и ми разби цялата предница. Защо тия лайнари ловците не избиха всичките лосове още миналата година.?? По пътищата гъмжи от тези твари. Сега има да плащам 3000$ за ремонт.

3 май.

Откарах колата на преглед. Цялата се е скапала от тази сол, дето имбецилите от общината са разсипвали по пътищата.

10 май.

Край, заминавам за Флорида! Не мога да повярвам, че нормален човек ще се съгласи да живее в шибаната им Канада.

-------  Не е лично мнение, аз обичам Канада. Smile
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 22.01.2010 13:25 »

хахаха много готино (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
fireflay
Вятърничав
Публикации: 217

« Отговор #2 -: 24.01.2010 19:31 »

Е как няма да я обичаш....от Флорида :D...
Много яко пишеш Smile,дано не прочетем след време подобна ода на радостта за"това шибано място с идиотски ярко слънце и необуздани акули"... :D...а иначе снегорините във Флорида,по-начесто ли са :-O-:

Naish wave 70l,Naish Global Wave 87,Naish Vector 104l;Naish Force3.7;Naish Force-4.2,Naish Force-4.7,Naish Boxer-5.8,Naish AMP-7.Някой,да продава бельо Naish(-:
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #3 -: 24.01.2010 21:21 »

Yes

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
Roni
Полъх
*
Публикации: 8

« Отговор #4 -: 02.02.2010 07:14 »

:D  Във цяла Флорида може и да има един снегорин... но ме съмнява... Хе-хе.
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: