22.11.2024 20:26
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: "Малко" учебни филми по Ски и Сноуборд  (Прочетена 6863 пъти)
mitev
Духовит
**
Публикации: 177

Chasing the wind o_O

« -: 26.01.2010 15:41 »

Реших да постна и няколко учебни филмa и за тази секция, предполагам ще влязат в употреба.  OK

Ски:
[2003 г., ski, freeride, half-pipe, DVD5]]http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=726567
Skiing Skills / видеоуроки для начинающих кататься на горных лыжах; 5 фильмов [2009 г., обучающее видео, DVDRip]
White Risk [2006 г., Лавинная безопасность. Обучающий интерактивный материал.]
Горные лыжи. Секреты мастерства [1986 г., Ski, DVD5]
Горные лыжи 2005/ Alpine ski 2005 [2005 г., Учебный фильм, DVD5]

Сноуборд:
Обучающее видео по сноуборду. PROстые движения [Snowboard, VHSRip]
How to Groundtrick [2003 г., snowboard обучение, TVRip] :: torrents.ru
Like Butter - Snowboard Ground Trick How-To [Сноуборд, CamRip] :: torrents.ru

Обучение сноубордингу [2002 г., Snowboarding, CamRip] :: torrents.ru
Обучающее видео по сноуборду для начинающих/ Jsba Snowboarding - Snowboard Introduction [2003 г., snowboard] :: torrents.ru

[Snowboard] обучение - Todd Richards Trick Tips I (Park and Pipe Basics) - English :: torrents.ru
[Snowboard Обучение] Todd Richards' Trick Tips Part II: Snowboarding Park and Pipe [2004 г., DVDRip] - english :: torrents.ru

PROстые движения 1. Фильм первый. Курс для начинающих. [snowboard, DVD5] :: torrents.ru
Простые движения 2 [2004 г., snowboard, DVD5] :: torrents.ru
PROстые движения 2. Фристайл! Обучающее видео по сноуборду. [snowboard, DVD5] :: torrents.ru
Простые движения 2 [2004 г., snowboard, DVD5] :: torrents.ru

Snowboard lessons [2005 г., DVDRip] :: torrents.ru
BoardingSkool 2 [Snowboard, DVDrip] [DVDRip] :: torrents.ru
Learn to Ride (Snowboard, обучение) [2000 г., Обучение, SATRip] :: torrents.ru
Мастер-класс по сноуборду М. Тихвинской [2005 г., Сноуборд, CamRip] :: torrents.ru

Школа сноубординга "Proстые движения". Фильм 1, 2, 3 [2004 г., Сноуборд, DVDRip] :: torrents.ru
Школа сноубординга "Proстые движения". Фильм третий. Основы фрирайда [2005 г., сноуборд, DVD5] :: torrents.ru
«Школа Сноубординга. Простые движения. Фильмы 1, 2, 3» [2004 г., Видео-уроки, DVDScreener] :: torrents.ru
Школа сноубординга. Простые движения 1 [2004 г., snowboard, DVD5] [2004 г., Видео-уроки, DVD5] :: torrents.ru

Видео уроки сноуборда - Первые шаги [2007 г., Горнолыжный, DVDRip] :: torrents.ru
Видео уроки сноуборда - От азов до фрирайда [1999 г., Горнолыжный, DVDRip] :: torrents.ru

Лестница сноуборда: первые шаги. Самоучитель по сноуборду. [2002 г., Сноуборд, VHSRip] :: torrents.ru
Сноуборд-первые шаги [2004 г., Учебный фильм, DVD5] :: torrents.ru
Лестница сноубодра(Снежинская школа сноубординга) [2005 г., Спорт, VHSRip] :: torrents.ru
Ажиотаж [2009 г., Горные лыжи, сноуборд, DVDRip] :: torrents.ru
warren miller`s - Обучалка сноуборду / Learn to ride [2000 г., сноуборд, SATRip] :: torrents.ru

Постери, инфо за филмите, и линк за свалянето им ще намерите вътре в съответните теми.
Който няма регистрация, мога да му сваля торент файловете и да ги кача някъде  Wink

ПП: Не всички са руски, има и с английско аудио Wink

enjoy
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #1 -: 26.01.2010 17:04 »

Ти ме убиваш баце, просто ще ге нося на конче до края на живота , честно Smile мерси много.Ако ги качиш някъде свирни, да знам дали да ставам ано утре за регистрациятаа Smile
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #2 -: 26.01.2010 18:21 »

Ти ме убиваш баце, просто ще ге нося на конче до края на живота , честно Smile мерси много.Ако ги качиш някъде свирни, да знам дали да ставам ано утре за регистрациятаа Smile

Качвам, грижи нямаш  man

* ski_snowboard.zip (536.92 KB - свалено 287 пъти.)
Bamze
Windmaster
Публикации: 545

« Отговор #3 -: 26.01.2010 18:27 »

Качвам, грижи нямаш  man
\
Нещо не е както трябва дава грешки като започне да се сваля, някои друг да опита и да сподели Smile

К2 Turbo Dreamer 167 Wide
Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #4 -: 26.01.2010 18:36 »

\
Нещо не е както трябва дава грешки като започне да се сваля, някои друг да опита и да сподели Smile

Kакви грешки ти излизат ? Аз нямам проблеми, ама нека и някой друг пробва.  hmmmm
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389

Тиквеник :)

« Отговор #5 -: 26.01.2010 20:37 »

аз в момента свалям първото филмче за сноуборд и си върви без проблеми. Свалянето и ок, ако не можеш да го дръпнеш оттам, после ако искаш да ти го пратя?
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #6 -: 27.01.2010 19:46 »

Не можеш да точиш два торента едновременно.
Митев, благодарности за труда и в другите теми.

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #7 -: 31.01.2010 22:51 »

Не можеш да точиш два торента едновременно.
Митев, благодарности за труда и в другите теми.

Защо да не може ? Нещо си в грешка  Wink
Няма проблеми, старая се да бъда полезен  Smile

@Bamze кажи какви грешки ти излизат, (че не ме бива с боба magic (:-pp)) за да се опитам да ти помогна Wink
Bamze
Windmaster

« Отговор #8 -: 01.02.2010 11:31 »

Ми пише: "Can't find the source of the file "

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
mitev
Духовит
**

Chasing the wind o_O

« Отговор #9 -: 01.02.2010 13:59 »

Ми пише: "Can't find the source of the file "

Кой бит торент клиент ползваш ?
Как добавяш торента ?

Ще ти кажа за uTorrent - най-лесно става с влачене на файла в главния прозорец. Предполагам дори при всички програми от този род става номера Wink
От там ти изкача един друг прозорец, от който си избираш къде да се свали съдържанието, даваш ok, избираш force start, за да захапи по-бързо и готово  Wink
Bamze
Windmaster

« Отговор #10 -: 01.02.2010 23:07 »

Кой бит торент клиент ползваш ?
Как добавяш торента ?

Ще ти кажа за uTorrent - най-лесно става с влачене на файла в главния прозорец. Предполагам дори при всички програми от този род става номера Wink
От там ти изкача един друг прозорец, от който си избираш къде да се свали съдържанието, даваш ok, избираш force start, за да захапи по-бързо и готово  Wink
С uTorrent съм и така ми изписва незнам може да е от нещо друго Smile

Union SL Binding
K2 T1 Boots
Only God Can Judge Me!
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: