25.11.2024 15:38
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Кръчма  (Прочетена 7002 пъти)
Heineken
Полъх
*
Публикации: 21

« -: 16.02.2010 19:29 »

Напоследък търся кръчма/кафе в София,където да имат наливен Tuborg или Heineken или жива бира и да НЕ искат лична карта!Ако някой се сеща да пише........
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #1 -: 17.02.2010 01:08 »

Въпроса го разбрах. Не разбирам само, как реши да го зададеш тука?
То вярно че в този форум се обсъждат какви ли не глупости, ама чак пък толкова................
И мене ме интересуват какви ли не глупости. Например : "възможна ли е повторна еякулация при хомо сапинес" ама не задавам такива въпроси в сърфиски  форум, а там където това ги вълнува и могат да ми отговорят.

valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #2 -: 17.02.2010 10:02 »

хомо сапинес  Shocked

Що е то хомо СапиНЕс и има ли то почва във форума  Wink

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #3 -: 17.02.2010 12:57 »

... "възможна ли е повторна еякулация при хомо сапинес" ...

Мите, имаш предвид два пъти годишно, нали?  (:-pp) (:-pp) (:-pp)

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #4 -: 17.02.2010 15:12 »

ей, ама сте лоши!  : x :
доколко е смислен въпросът, няма да коментирам!
не скачайте така на момчето, защото, по мое скромно мнение, Heineken явно ви уважава, има ви пълно доверие и ви смята за разбирачи!
това е и причината да пита вас! Smile

zaho, 2 пъти в годината пак си е постижение!  (:-pp)

Вятър работа...
lubo
Буревестник
Публикации: 894

« Отговор #5 -: 17.02.2010 15:33 »

Аз само да спомена,че когато пиех бира без лична карта(тогава паспорт),същата въбще нямаше марка и етикет,ами се избираше да няма парцали вътре.Ех,прогрес :D

bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l.
sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424

SeaWolf

« Отговор #6 -: 17.02.2010 16:23 »

Честно да си кажаа - и аз мисля, че по въпроса тука е точното място.... Тя бирата тук се излива като река..... само онагледявам с наличните иконки -  hip  Drinks - просто защото няма такава на кола комби с пуснати седалки, като за спане, без резервна гума и дясна седалка....
А и претенцията за качеството е основателна - нали не трябва да се задоволяваме с по-лошото....  OK
Приятно ме изненада и фактът, че явно в София не сервират алкохол на непълнолетни лица....

Адреналинът е най-добрия наркотик.... Smile)
Heineken
Полъх
*

« Отговор #7 -: 17.02.2010 16:30 »

Въпроса го разбрах. Не разбирам само, как реши да го зададеш тука?
То вярно че в този форум се обсъждат какви ли не глупости, ама чак пък толкова................
И мене ме интересуват какви ли не глупости. Например : "възможна ли е повторна еякулация при хомо сапинес" ама не задавам такива въпроси в сърфиски  форум, а там където това ги вълнува и могат да ми отговорят.
Е аз съм го написал в разговорилнята не в сърф форума............................. Drinks

BTW От всичките форуми където пуснах тая тема само тук получих отговор  :D :D :D
Mod_One
eXtreme iNside
Публикации: 1681

« Отговор #8 -: 17.02.2010 17:11 »

Пич, важното е, че си се ориентирал към добра бира  Drinks
Другото, с ЕГН-то ще се оправи - вервай ми. В краен скучай иди на лекар. :О:

PS: Ако намериш кръчма с наливен Хайнекен, драсни едно съобщение  Wink

\\\ | ///
               \\ - -  //
               ( @ @ )
 -------o00o-(_)-o00o-------
F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
lubo
Буревестник

« Отговор #9 -: 17.02.2010 19:30 »

"Халбите" е едно от местата,където има доста добър избор от бира.По-рано със сигурност имаше наливен Хайникен,той си върви с една цяла инсталацийка,но нямам представа дали я поддържат още.Срамна работа за вас,от Пловдив да ви разяснявам софийските кръчми (:-pp)

sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
Heineken
Полъх
*

« Отговор #10 -: 17.02.2010 21:20 »

Наливен Heineken има в Халбите на Прага и в едно заведение в Иван Вазов ама лично не съм ходил там,а са ми казвали за него  и нз къде е..............Иначе относно ЕГН-то 1 година още.....ама бая е досадно wall
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #11 -: 17.02.2010 22:25 »

Надявам се не съм те обидил. Поне не съм имал такова намерение.
В този форум, сме все "стари" хора и бира ни сервират навсякъде. За това няма как да знаеме къде сервират бира на непълнолетни. Мисълта ми беше, че ако зададеш този въпрос в някой по-младежки форум, ще получиш отговор.

Heineken
Полъх
*

« Отговор #12 -: 17.02.2010 23:10 »

Надявам се не съм те обидил. Поне не съм имал такова намерение.
В този форум, сме все "стари" хора и бира ни сервират навсякъде. За това няма как да знаеме къде сервират бира на непълнолетни. Мисълта ми беше, че ако зададеш този въпрос в някой по-младежки форум, ще получиш отговор.
Не съм се обидил!Тази тема я пуснах в няколко форума и понеже влизам отвреме на време и в този форум,реших да пиша и тук......иначе всеки е бил в този период,в който просто нямаш години за някои неща и се надявам на разбиране.....
lubo
Буревестник

« Отговор #13 -: 18.02.2010 11:23 »

Е Шмит,че на мен си ми искат лична карта,ама това е сигурно щото съм много младолик и запазен :О:

Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #14 -: 04.03.2010 00:32 »

Наливен Heineken има в новата пицария Victoria в "Манастирски ливади" -на бул. България,точно преди детелината на околовръстното.Но не я препоръчвам - 5 лв. е голямата   angry

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: