Ами то не само ти, май цял свят го нарича "хавайски сърф"
. Ама нещо тази тараба на последната снимка не ми прилича на къса хавайка, както ти казваш - не е ли малко големичка? Моя синковец има една оригинална дъска - донесе си я от Австралия, ами тя е като играчка
По-малка е и от най-малките вейварки дето съм виждал?!
А иначе у нас хавайки карат на входа на пристанището в Ахтопол и на Силистар - естествено при големи вълни.
влязох в няколко сърфшопа това лято....имаше дъски от по метър-метър и нещо...малко по-голяма от скимборд...
гледам аз и се заговорих с продавача...как се кара това нещо го питам - с мнооооооого каране се научаваш ми отговори
по темата която пуснах преди месеци - като за начало е най-добре борд около 7 фута или малко повече...но трябва много пързаляне...
Захо не си много прав мисля...аз поне никъде не съм срещал термин хавайски сърф освен тук в БГ...просто си е сърф...с платно караме уиндсърф, но за кратко сърф и с времето са се промили понятия...предполагам...но не е нещо за което имам познанията да споря... а само предположения
на ахтопол съм ги гледал младежи - има много камънак тами и вдига вълна...снимките са от там...нямаше много вятър и се мотах по брега него ден, та се изсипаха тези младежи и направих някоя снимка...не ги познавам, не съм питал за разрешение да качвам снимки...ако някой се разпознае и го вземе прекалено на вътре ще му поднеса лични извинения
вдига хубава вълна при подходящи условия почти по цялото черноморие...на Крапец започва да се разбива доста навътре...с боди съм се пускал там и самото сърфиране може да е доста продължително ако хванеш подходяща вълна